27

цензура

преди 1 година

САЩ не са имали по-продажен човек за пРезидент...карикатура е на фона на Президентите на САЩ,елементарен,невъзпитан мафиот,продал интересите на САЩ и Свободният Свят!!!назначен от путин...с парите на путин...с пропагандата на путин...това е трУмп..раша плющете минуси...и това ще спре бъдете сигурни,приятели кибер терора на раша ще бъде спрян..ядрените им няма да излетят..САЩ ги подцениха леко..доверявайки се на "партньори"вземащи пари от путин..но се свърши! и ще се носи отговорност..3 СВ е!

26

Анонимен

преди 1 година

MAGA

25

Анонимен

преди 1 година

Геепииии...

24

простака дончУ

преди 1 година

ще види оранжевите тесни костюми. руския агент е жалко човешкоПодобие, като русс0фолете.

23

Бигот

преди 1 година

Демократите няма да допуснат Тръмп до избори, фасадата на американската демокрация е още цяла, но в близките две години преструвките ще свършат, ще има "ФБР спаси демокрацията от диктатора", подплатено с много "документи" и "факти" за заговор на Тръмпистите за преврат, и обилни чистки срещу всички негови привърженици. После републиканците влизат в ролята на БЗНС, и Америка става джендърастка клоака

22

Байдъна с ковида

преди 1 година

Нело, шурошоидно недоразумение, Мар-А-Лаго не е проблем, либерастията я тресе голям страх защото знаят че този път няма да могат да откраднат изборите, а хората искат и ЩЕ изберат Тръмп. При Тръмп - няма инфлация, бензин на галон $2.50, икономиката е във възход, енергията е евтина, хората имат пари да харчат по забвления и ваканции. При либерастичната помийна яма, всичко тези които изброих са с отрицателен тренд. Да не говорим за третополовата деггенерасттия, там е тъмна Индия с либерастията.

21

Анонимен

преди 1 година

Мар-а-Лаго на Тръмп HE е проблем! Проблем е самият той. И не - не го е страх за документите които е взел без да са разсекретени, най много го е страх иранците да не си отмъстят за Генерал Солеймани.

20

мдааа

преди 1 година

тоя може и да го думнат в скоро време .

19

ББ

преди 1 година

руски шпионин е...фактите са очеваДни,организира и финансира атентат срещу Конгреса на САЩ...уби невинни служители!!!

18

ШибиРиби

преди 1 година

Преводът отново цепи мрака

17

Анонимен

преди 1 година

*** Христова тъпата списвачка пак се е осрала до плешките.

16

ЦРУ на спи!

преди 1 година

Електрическият стол ще бъде последното място, на което ще седне руският шпионин Тръмп.

15

Анонимен

преди 1 година

Те не ги "откриха". Тръп няколко пъти е бил приканван от администрацията във Вашингтон да върне документите, които е взимал. Той е отказал да върне дори това, което е взимал законно като президент, и това са последствията. Самозабрави се като приятеля си Путин.

14

До Тotal Mix

преди 1 година

Ти добре ли си? Тръмп склучи споразумение с талибаните да изтегли войските на НАТО от Афганистан. Кой нормален сключва споразумение с терористи? Нищо не е Ок с Тръмп. И войни имаше - той не започна нови войни но и не спря тези които бяха започнати преди него. Позаинтересувай се малко и не чети само какво другите пишат по форумите.

13

Анонимен

преди 1 година

Защо "откриха ядрени документи" чак след като заяви, че ще се кандидатира отново, защо преди това не виждаха липси? Предния път платиха на някакви патици да се "сетят" че ги бил изнасилил преди 30 години, а сега пък скалъпиха поредната постановка.

12

Total Mix

преди 1 година

Тръмп е ОК. На никого нищо не е причинил. Лично Той реши щатите да се изтеглят от Афганистан и през неговото управление нямаше никакви войни. Някои форумно апологети май го бъркат с Путин.

11

анализатор

преди 1 година

До: номер 19 "Да,много прилича на изсмукана от пръстите статия на DW." Пич, пожелавам ти да си смучеш палците на собствените ти крака!!! Още когато пътувах за САЩ през 1993 г., в самолета попаднах на списание със статия за (бизнесмена) Доналд Тръмп.Прочие, там разбрах че в частнив му "Боинг" тоалетната чиния била от масивно злато...Може да излезеш от село, но селото никога няма да излезе от теб!!!

10

Веселин 7112136860

преди 1 година

Написалият това заглавие е изтърван евреин от осихиатрична клиника с диагноза "стивън-кингов протагобуст" .Евреите осихиатри в "Днес" и "Дир" запопнаха да зомбясват от злоба,че Българският народ разбира добре факта,че сме под еврейско османско робство. Но кога ли еврвите и особено осихитрите между тях са разжирали собственната си извратена невъзможност.

9

анализатор

преди 1 година

УЖАС!!! Звучи толкова... не намирам думи!!! Този човек е пълна скръб!!! Щеше да ми стане жал за него, ако не беше причинил такива страдания на милиони хора по света, вероятно без той самият да го осъзнава (защото изглежда е американското олицетворение на нашия бай Гсньо)!!!

8

Възраждане

преди 1 година

Бегаи бе американски грозник, какво ме интересуваш