19

МАКЕДОНСКИ ПРЕМИЕР

преди 1 година

"ЗАД АНТИБЪЛГАРСКАТА ИСТЕРИЯ В РС МАКЕДОНИЯ ПРОТЕСТИТЕ И ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА РЕФЕРЕНДУМ ЗА АНУЛИРАНЕ НА ДОГОВОРА ЗА ПРИЯТЕЛСТВО С БЪЛГАРИЯ СТОИ РУСИЯ, КОЯТО ОТ ДЪЛГО ВРЕМЕ РАБОТИ ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА РЕГИОНА!!!!"- ИЗКАЗВАНЕ НА БИВШИЯТ МАКЕДОНСКИ ПРЕМИЕР ВЛАДО БУЧКОВСКИ ПРЕД СВЕТОВНИТЕ СРЕДСТВА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ !!!

18

Анонимен

преди 1 година

Ако не знаете, част от "пленените" руснаци са от екипажи на руски търговски кораби на ремонт в Украйна преди началото на специалната операция!!!

17

Анонимен

преди 1 година

До 18 Няма по-куха организация от ШОС,Реално няма никакво единство по нито един въпрос, икономически, военен, политически.Събират се на седенка един път годишно. Гласуванията в ООН отнасящи се до Русия , никой от ШОС не подкрепи руснаците, май само в това са единни!

16

ZV

преди 1 година

Руснаците преди размяната да дадат на укрите бавнидействаща отрова като арсеник например или Тофанова вода.

15

Научете историята

преди 1 година

Степан Бандера е прекарал втората световна в немски концлаер.

14

Анонимен

преди 1 година

14, още преди повече от месец, след разговора си с Президента Путин, Ердоган радостно се похвали на журналистите, че самият Путин лично го е поканил на срещата на ШОС. Сияеше от задоволство. И още нещо важно: Путин го е поканил експромт - без предварителна консултация с другите лидери на ШОС, което говори за многократно порасналата роля лично на Путин в организацията. И още: Си Джинпин не бе излизал от КНР години наред и отиде в Самарканд, за да разговаря с Президента Путин лично.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10. Мдааа, по всевъзможен начин се опитват да не отразят и да омаловажат срещата на ШОС в Самарканд. Иначе биха ни информирали, че Иран е подписал меморандум за присъединяване. Турция май и тя се кани. С една дума, ШОС застрашава хегемонията на САЩ и васалите му ЕС, Япония, Великите брити и т.н., затова и не се отразява от нашите *** на краварска хранилка.

12

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин иска да срещне клоун, в Москва има няколко първокласни цирка.

11

Анонимен

преди 1 година

Интересът на САЩ се обяснява съвсем просто: в Украйна има 31,1 милиона хектара обработваема земя в частна собственост, от които 17 млн.хектара са собственост на три големи американски мултинационални корпорации. Kомпаниите Cargill, Dupont и Monsanto са закупили повече селскостопански земи в Украйна, отколко изобщо има в цяла Италия. В крайна сметка излиза, че Белият дом просто само защитава интересите на американския бизнес,а не проявява декларирания хуманизъм по отношение на простите украинци.

10

Анонимен

преди 1 година

От втора по сила в света руската армия дегенерира до втора по сила в Украйна.

9

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно изкривяване на реалността са думите "на регионална среща на върха в Узбекистан". Думите се отнасят за срещата на върха на лидерите на ШОС в Самарканд, където в лична среща разговаряха двамата най-големи в света в момента - Владимир Путин и Си Джинпин. ШОС днес е по-значителна от маргиналната G-7.

8

Анонимен

преди 1 година

Ердоган: Няма да се отчитаме пред ЕС за участието си в срещата на ШОС.ЕС ни задържа 52 години, не ни позволява да се доближим до него, а след това пита:Защо се срещнахте с тази или онази страна?. Водейки преговори в този момент, ние не сме под опеката на ЕС.Ние се срещаме с всички страни в света. Аз се срещам с господин Си Дзинпин, аз се срещам с господин Путин, аз се срещам с господин Моди.Аз водя преговори с всички страни в света.Защото ние сме част от този свят, категорично заяви Ердоган.

7

Анатема

преди 1 година

Хитлер никога не се е правил на защитник на православието,за разлика от антихристаПутин!И двамата носят смърт за нашата религия!

6

Анонимен

преди 1 година

Ердоган е най-адекватния съвременен политик на световната сцена.

5

Анонимен

преди 1 година

До Анатема... А Баце , 13г. , анатемосва българският народ , и докара държавата до НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА . Единствената му цел беше : Другите държави да са добре , и да го тупат по рамото , и да чува само ''браво'' , от примитивните като него лидери в ЕС !!!Аман от Барековци !

4

Анонимен

преди 1 година

До Анатема... А за Германия и Хитлер , нещо да кажеш , Супер-анатема ?

3

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ ГУБИ ВОЙНАТА НЕОБРАТИМО И ЕРДОГАН СЕ ОПИТВА ДА В СПАСИ С ПРЕГОВОРИ

2

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин иска да срещне клоун, ще избере най добрия...

1

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!