11

Анонимен

преди 1 година

По помпозно и цирково погребение няма да има...Французите показаха как се прави с погребението на Белмондо - семпло и едновременно величествено!!

10

Анонимен

преди 1 година

днеска ми е някак постно откъм новини за Кралицата - само една ли има, че вчера не моим са насити - 25 статии ли излязоха - през два - три статии и една за Каралицата - днес - пустош - пустоооош - все едно сме на диета -нидейти така бря

9

А на бас

преди 1 година

Путин ще го почетат повече

8

Анонимен

преди 1 година

До In Memoriam Има задгробен живот, споко. Сега да мине малко време, около 40 дни, да се осъзнае и да отпаднат илюзиите от този свят, и ще има, така да се каже, период на равносметка... Няма да й хареса.

7

Асан

преди 1 година

Нали бяха милиони :)))

6

In Memoriam

преди 1 година

Ако имаше друг свят, задгробен живот, нейният баща покойният английски крал Джордж Шести (починал на 56-годишна възраст!) , много би се гордял със своята дъшеря. Той е нямал синове, но тя управлява много по-мъдро Британия от много мъже, които са били на трона.

5

In Memoriam

преди 1 година

Елизабет изпълни докрай, с чест и достойнство задълженията си на държавен глава на Великобритания. Само 3-4 дни преди смъртта си прие и одобри за премиер на Британия Лиз Тръс. Колко от нашите (на Евросъюза) президенти, министър-председатели биха го направили това? Тя е разбирала пределно ясно, че вече си отива. Това се усеща и никой не може да те заблуди с успокояващи фрази.А можеше като другите, просто да легне в леглото последния месец и никого да не приема. Другите така биха направили. Но не и кралица Елизабет Втора. Ако имаше друг свят, задгробен живот, нейният баща покойни

4

Ирония

преди 1 година

И ся кво - да дарим ли отново по една заплата в нейна памет и в помощ на родата й?

3

ндаа

преди 1 година

Готов съм да се обзаложа на каса бира,че тая "новина" ще я търкалят още поне до Коледа!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Ама закопаха ли я вече? Супер. Сега я изкопайте! Искаме бис!

1

Баце

преди 1 година

По времето на ГЕРБ кралицата си беше жива!