25

Гиб Мелсън

преди 1 година

Последно време украинските бойци целят само цивилни цели. За да докажат на всички, че са терористи.

24

999

преди 1 година

До Реn__ Промяната е ,че започнаха да пишат непотвърдена информация ,идваща от двете страни на конфликта.

23

Pen

преди 1 година

Брей, вече го няма това с взаимните обвинения кой е нанесъл удара а направо се казва ,че украинците са го нанесли. Нещо имаме рязка промяна в писането на статиите..... Явно се случва нещо.

22

Анонимен

преди 1 година

До Сър Пичук продължавай в същия дух и ще се вееш на някой клон доста дълго време

21

Радев

преди 1 година

Брей и те въджишките взеха се изкарват жертви на войната,като че ли украинците са длъжни да стрелят с гумени снаряди по тях,до скоро нищо не казваха за такива жертви като четеш комсомольская газета ,пише само за руски фантастични победи с цифри като от втората световна,,признавам че батюшките са най големите лъжци

20

Анонимен

преди 1 година

"провалилите се Мински споразумения" - какво трябва да означава това написано така? Че са се самопровалили? Укр. еднострнанно отказа да ги прилага, а гарантите по тях Германия и Франция отказаха да си свършат задължението.

19

До Сър Пичук

преди 1 година

Даже и минус не заслужавате.Войната се води на фронта в Украина и не зависи от разнопосочните твърдения по форумите.Не може да поощрявате конфликт между българи с различно мнение за случващото се на фронта.България все още не е страна в този конфликт.Молете се това никога да не стане.

18

Сър Пичук

преди 1 година

Когато стреляха по децата в Украйна русоробите твърдяха, че не е така и, че дори и да е имало там са се крили украински войници. Е сега ние ще говорим така. Там е имало руски войници, които са се крили зад децата. Добре ли ви е така ***?

17

До Анти Тяло

преди 1 година

От най-демократичната демокрация сред всички ФАЩ! Те раздават снаряди директно за детските градини и училищата по цял свят. От ФАЩ с любов!

16

Анонимен

преди 1 година

Дайте още оръжия на фашистите.

15

До Децата на Донбас

преди 1 година

Страшно силен филм. Препоръчвам също и филма Донбаска Пролет. Мисля че го има в Ютюб още стига да не са го изтрили заради демократичната ни цензура.

14

ДО 21

преди 1 година

Как, не знаеш ли??? От руската естествено!!! Руските снаряди убиват украинските деца, защото Русия е най-демократичната страна на света - затова и руските снаряди са най-демократични и по категорично най-демократичен начин убиват украинските деца!!!Краварите са фашисти, те нямат демократични снаряди като руснаците.

13

Децата на Донбас

преди 1 година

Който не е гледал филма да го види. И ще проумее че тази статия е просто едно миниатюрно фактче от огромна поредица от нечовекши актове извършени от Неонацисткия режим в Украйна.

12

Мдааа...

преди 1 година

А евреите ядат децата си! Така поне е гласяла нацистката пропаганда от Третия Райх!

11

Анти Тяло

преди 1 година

От коя демократична страна са снарядите убили децата???

10

мръсните фашаги Укри

преди 1 година

това правят най-добре. Стрелят по деца и жени и старци.

9

българин

преди 1 година

Руските медии и руската пропаганда не бяха ли забранени на територията на Европейския Съюз???Готви се дворцов преврат срещу Путин - само казвам.

8

j

преди 1 година

До Те Укритата от 2014 Можем да добавим и още 16 човека вчера в Донецк, включително две деца.Тази информация обаче,не се разпространява от свободните медии..... Демкоратичните снаряди са добри, нищо че убиват деца и цивилни

7

Те Укритата от 2014

преди 1 година

още това само си правят. Стрелят по деца и цивилни. Толкова си могат. А това че ЕС си затваря очите, защото убитите деца са от неправилната страна на политическата бариера е меко казано омерзително.

6

въпросче

преди 1 година

Защо това - "Ройтерс отбелязва, че информацията не може да бъде проверена чрез независим източник." - не го слагате и в статиите с брътвежите на зеления наркоман?