63

Анонимен

преди 1 година

Това е резултата от една фалшива система която се държи с помощщта на частни уроци и школи. В училишата на която се обезобразява образованието под девиза" Не ни интересува какво знаете по дисциплини различни от БЕЛ и математика, нищо че са ви тормозили безобразно по 15 предмета в 7-ми клас. Интересува ни само колко точки сте изкарали и как ще се класира училището, нищо че това класиране се дължи изцяло на вашите родители и частни учители"

62

Анонимен

преди 1 година

Не съм учуден. Все пак това са децата на чалга поколението.

61

Анонимен

преди 1 година

Това е резултат от неграмотните учители .

60

Анонимен

преди 1 година

До Точен, ами тръгвай си! Няма да липсваш на никого! Докато имат такива като теб ще сме последни! България никога не е била първо в образованието! Това е руска пропаганда! А и системата ни е руска и виждаме "плодовете" ѝ. Съсипията започна много преди 89та! Само за сведение! Още има живи, които помнят гнусното "образование", което имахме тогава!

59

Анонимен

преди 1 година

До а пълния член, ти със сигурност не знаеш къде да го слагаш. Само от името ти личи! Потресаващо!

58

Американ

преди 1 година

До Анонимен 65:"От ИЛЮЗИЯТА , че като се доберем со Америка ще станем мултимилиардери понеже някой е казал че с работа това е възможно" -- тройкаджийски глупости си изръсил

57

пепа

преди 1 година

До а пълния член - Аууу , що ни питаш такива срамни работи ?!

56

Анонимен

преди 1 година

До Чужденец - Сега ще те оплюят и обвинят , че си Русороб или Русофил ( както ти хареса повече ) , защото вярват че богатството и Американския живот им се полага по демократична линия !

55

Анонимен

преди 1 година

Какво да кажа - КРАСОТА ! Не знам Путин къде е върнал Русия , но определено нас " демокрацията " ни върна в СРЕДНОВЕКОВИЕТО , че и по- назад , щом в 21в. заговорихме пак за БУДИТЕЛИ - Въпросът е от какво ще ни будят - От ИЛЮЗИЯТА , че като се доберем со Америка ще станем мултимилиардери понеже някой е казал че с работа това е възможно , или ще ни будят от розовият сън на " демокрацията " , че някой друг ще ни пази и ще ни дава пари на готово - Такъв Свят НЯМА ,има измамени неграмотници !!!

54

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Искахте банани целогодишно ? Получихте ги но първо трябваше да изпълните едно условие - да сатнете маймуни! Честит ви евроатлантизъм !

53

Анонимен

преди 1 година

Оха прясна партида работници.

52

Ssss

преди 1 година

До АнонименМислиш, че китайците и руснаците говорят английски ли?

51

Яяяя

преди 1 година

До НЕ Е ДРАМАИнтелекта на планетата е константа, а населението се увеличава ли увеличава...

50

Анонимен

преди 1 година

Какво очаквате от хора които не могат да анализират що е то *** мухащ филии с мас и *** който се тъпче с пробиотици, био малини и си прави вечери за десетки хиляди за наша сметка докато има хора с 200 евро на месец?

49

Анонимен

преди 1 година

По важен ни е английският език. Кирил и методий,и брат му си ги четете

48

Точен

преди 1 година

Близо 40 г. бях в образованиетио като учител и зам.-директор. Със същите учители преди демокрацията бяхме втори по знания в Европа по измерими дисциплина /матеманика, физика, химия, география/, след демокрацията станахме предпоследни. Докато сме в НАТО и ЕС сме обречени на унищожение.

47

Анонимен

преди 1 година

До 42 може и само да мучиш, като животните, щом искаш толкова да приличаш на тях!

46

Щерю

преди 1 година

Скоро БЕЛ ще стане ЦЕЛ - циигански език и литература...

45

Анонимен

преди 1 година

До 42 НЕ Е ДРАМА Дори в МЕДИИТЕ и ЖУРНАЛИСТИКАТА има неграмотни хора и с дефекти в речта и правописа и ПАК СЕ ОПРАВЯТ и на НИКОЙ НЕ МУ ДРЕМЕ за сложни АБСТРАКТНИ ХУДОЖЕСТВЕНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ --- НЕ СА НУЖНИ на МАСАТА ОТ ХОРАТА. ______________________________ Липсата на мозък не дава класификация да се дават съвети на други! Това, че си неграмотен или неук и живееш в пещера не означава, че всички искат така! На такива като теб трябва да се забранява размножаването!

44

Анонимен

преди 1 година

Германският канцлер Олаф Шолц нарече референдумите в Херсон, Донбас и Запороживето проява на империалистическа агресия!