15

да де

преди 1 година

от Сирия и Ирак или те така казват ?

14

Леко така

преди 1 година

БГ ПАРОДИЯ!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Гадев ги пуска на гра ницата а хваща във вътрешността на станата или на излизане, няма такива т.паци, спрете ги на границата, тези които минат ги оставете да ходят при баба фер кел дето ги кани. Границата ни е като разграден двор гълъбе, не искат да пазят границата и това е, от ден на ден ппопадаме все повече. Няма да се оправим никога, положението е трагично

12

Анонимен

преди 1 година

Направо да ги оставят на строящата се магистрала, имаме нужда от работна ръка, че закъснях сроковете по строежа на магистралата.

11

Не може да бъде

преди 1 година

Дерменджиев спря мигрантския поток.На думи.

10

Граничар от Водолаз

преди 1 година

Тези трябва да ги "спипват" на границата, а не да ги прибират, като ги разтоварят. Ама, нали някой трябва да прибира парите на каналджиите. Скапана пародия на държава и закони!

9

Анонимен

преди 1 година

Сега да уволнят полицаите които с ги заловили. Правят сечено на шефовете им дето пазят каналите

8

Дедо Гочо

преди 1 година

Докато не се върнат противо пихотните мини по границата ще е така . ИНАЧЕ ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ ЗЕЛЕНА ГРАНИЦА СЕ НАКАЗВА СЪС ЗАТВОР, чуваш ли * йо

7

Анонимен

преди 1 година

По-опасни са украинците..............ако направят един Майдан в София..............това ще е края на България като държава!!!

6

Анонимен

преди 1 година

що ги задържат, а не им направят свободен коридор към любимата Германия - нали баба Меркел ги подкокороса да идват и ся не моя се запрат

5

???

преди 1 година

Кой създаде Ислямска държава и кой унишожи Сирия???Това е големият въпрос........................всички мълчат, истината е неудобна, нали???

4

za Syria

преди 1 година

Ще се върнат в Сирия един ден................скоро Асад ще унищожи и последните останки от Ислямска държава..............голям мъж и патриот се оказа Башар Асад-президент на Сирия!!!

3

Христо Христов

преди 1 година

Българските атлантици, които подкрепяха окупационните войски на НАТО в Ирак и помощтта му за Ислямска държава в Сирия ТРЯБВА да бъдат задължени да поемат издръжката на тези хора.

2

Анонимен

преди 1 година

Пускайте ги да преминават. Ако не се спрат на границата и се хванат в държавата, тези хора остават тук и стават бреме. Никакъв смисъл няма от тези полицейски гонки в страната. Хващат ги и трябва държавата да се грижи за тях. А те не искат в България. Просто преминават и не са никакъв проблем за нас. Проблем стават, когато ги хванат, че остават в нашата държава. Толкоз ли никой МВР министър не го разбра. Или пък полицай, че ги гонят като луди по улиците на градовете. Оставете ги да си преминат.

1

???

преди 1 година

Ще бягат хората от войната в Сирия...........след като западните държави унищожиха Сирия!!!Приемаме украинците в 5 звездни хотели, а гоним сирийците.............защо???Докога с двойните стандарти................докога???