58

ББ

преди 1 година

газ...пази боже,ядете ли го или ви манипулират елементарно през него?не се произвежда нищо хора...ако сте,скоро робите върнали се с пари от чужбина няма да има какво да си купят за храна...евра...рубли..не се ядат...путин върна Света ни векове назад...САЩ...време е за Апокалипсиса!Света ни не може да продължи да е заложник на луд руснак и алчен китаец като сИ...да е 3-та Световна Ядрена...налагат ни я...не искам да умра като роб на убийци и алчни!..война по-добре

57

СМЕХ...

преди 1 година

90%.....ше си плащат за глупостта и наивността......щото не обичат да мислят!

56

СЛЕПИ НИЩО не виждат

преди 1 година

ДОКАЗАТЕЛСТВО за СЛЕПОТАТА на Българите е това ЛЯТО колко МНОГО ТЪЛПИ от хора и колони от коли за ПОЧИВКИ и МОРЕНЦА --- Ако наистина им ПУКАШЕ НЯМАШЕ да ХОДЯТ насам и натам по почивки лятото.

55

Albi

преди 1 година

До Съдба! Сигурно, но аз имам опит. Да му мислят тези дето живеят над възможностите си.

54

Анонимен

преди 1 година

тва някаква новина в ретроспекция ли трябва да е? :)))))

53

Съдба!

преди 1 година

До Albi, а на такива като теб ще им тракат зъбите от студ и глад. Така е честно!

52

Анонимен

преди 1 година

Ама те цените вече са ужасни, всичко е супер скъпо, все едно хората взимат западни заплати.

51

Albi

преди 1 година

Малко ще студуват, но нали събраха слънчеви лъчи по морето. По 5 пъти по морета. Да ги топли тази мисъл, специално хората, които живеят по този начин. Да се наядат, напият, почивки а за утре кой ти мисли?

50

Таня

преди 1 година

Дори и при сегашните цени, нормално семейство може да се издържа и с доход под 6000лв месечно. Прекалявате с драмата.

49

Анонимен

преди 1 година

Евтин газ вече няма. Скоро ви изваждат на "борсата" за ток. Там се гответе за 5 кратно увеличение. От Брюксел напират това да стане още лятото на 2023г. Питейната вода също, поне 3 пъти, защото там основните разходи са за ток - помпи да ви карат водата до дома. От тук насетне - рязко повишение на цените на основни продукти. Нали не мислите, че някои добри корпорации ще поемат тези увеличения в марджините си. Ще ви ги наблъскат в цените. Много ще затворят. Безработица. Миграция. Нищо ново.

48

Анонимен

преди 1 година

Нали сте в клуба на богатите бе кво ви пука. А и банани има колкото искате къв е проблема

47

Анонимен

преди 1 година

Така така подготвяте ли ни леко и мазно??

46

Цените в бг

преди 1 година

са такива заради алчнуста на спекулантите, прекупвачи и далавераджии наречени "бизнесмени" , 1 л олио 1.20Е , колко е при вас в бг? па да не говорим за заплати тук и там

45

Човек с чувства

преди 1 година

Хора, които съжаляват някой човек,най добре да отидат при него и да поговорят с него нормално и да му уредят живота, става въпрос за човек, който не може да живее какъвто и да е живот!Той е жалък сиромах заради алчни хора, които не искат той да бъде добре в живота, заради това хора са настройвали хора против него!НЕКА ДА БЪДЕМ ХОРА!

44

Анонимен

преди 1 година

Всички ще умрем, всички ще загинем! Ето цените се вдигнаха с 50% и пак всичко си е както преди! Даже се строят още магазини, още вериги, още молове, защото народът има пари! Пак в София има задръствания и то какви! И на 3 лева има задръстване! И на скъпата храна пак висиш на опашка на касите, и на скъпия живот пак няма кой да работи нискоквалифициран труд, а и не само! Въобще с намирането на кадри е страшно нещо!

43

р

преди 1 година

Прекомерен скок в цените?Благодарение на просто Киро и Кокорчо.На будалите, които гласуваха за тях.

42

Анонимен

преди 1 година

Обезателно да се обесим масово! Какво всявате паника? Нахални ***, закопаха кралицата и почнаха нова дъвка...веднага!

41

Анонимен

преди 1 година

Ейййй, плашат гаргите!

40

Анонимен

преди 1 година

Не бойте се, нема да заслабнете! Гъзовете ви ще си останат същите! През 90те години в каква мизерия живеехме, па пак имаше дебели хора, никой не умре от град!

39

Анонимен

преди 1 година

Значиии, айде, успокойте се...така както сме раснали, така няма да стане чак... немаше пари за манджа буквално.... стига сте ствняли! Ейййй, само стенят! Де, нема да отслабнете, от глад нема да умрете! Деееаааа!