17

Никой

преди 1 година

До работодател:Такива палячовци като тебе наиш колко съм ги слушал ,зели му къщата и прочие...много краварски филми си гледал..тоз човек да не мислиш че от теб се е надявал да си плаща кредита ако изобщо е имал такъв...Ако имал зор ще запали извън Бг няма да се остави да му вземат квото и да било да не мислиш че ти си слънцето бе *** ...за това мълчи и се моли да ти дойде някой да ти работи,че хората вече не са ония овце от 90-те,хората си ценят труда и той се заплаща!!

16

Анонимен

преди 1 година

Робите свършиха, поне при услугите. Работодателите ще трябва да се пригодят към новите условия или да фалират. В момента има много чуждестранни фирми, които предлагат десет пъти по-добри условия, дистанционна работа и какво ли още не. Проблемът е с производството - там хората имат малък избор, аз на тяхно място бих опитал да се преквалифицирам.

15

До 6 ти

преди 1 година

Така е ! Аз се оплаквам без да го правя на въпрос а като работодателя разбере ми е на уиа. Имам 4 дела и 4 спечелени като има записи как работодателя ме приканя да си напиша молбата за напускане . И двете страни не трябва да си въртят джендърски номера.

14

Комшията

преди 1 година

Не ми пука какво приемат . Ако искат и 100 часа на седмица да го направят - да си работят .

13

Анонимен

преди 1 година

Срещнах бизнесмен и го убих ,но за бонус му изклах цялото семейство ! Правете като мен и смъртт за тия *** смърт за семействата им

12

123

преди 1 година

Заради работодатели заобикалящи такива калпави закончета,цели райони от Бг.се изселиха на запад, за да се спасят от робовладелческия строй тук.А това ,че някой чакал на вратата, и другите резонни лафове, ... папкайте един оIo. :)

11

Анонимен

преди 1 година

Всичко е алчност ,златолюбие да имат да трупат и след толкова трупане какво става ?! да не би да си купихте още живот ! ?

10

Хахаха

преди 1 година

В момента има 2 пъти повече свободни работни места отколкото търсещи работа. Положението е такова, че служителят диктува правилата, а не работодателят.

9

Анонимен

преди 1 година

така наречените работодатели имат си управители които не спазват нищо само и само да угодят на шефа !

8

Анонимен

преди 1 година

До работодател, то един приятел пита шефа си да му увеличи заплатата и шефа му отговори с тоя лаф ,че на вратата чакали...Моя познат напусна както и 8 от 10 те работника и шефа му разбра че никой не чака на вратата, по трудния начин.Фирмата му фалира а той после плаща неустойки за неизпълнение на поръчка. Моя американски си намери работа за двойна заплата,а шефа не си намери работници.

7

Симо

преди 1 година

Нашите хубавци - политици и работодатели им е пределно ясно / и едните и другите са мафия / , че се работи извънредно и при това шест дни в седмицата. Един пример -шивашките фирми. При това - не осем, а до 12 маса.Заплащането по разценки от времето на Живков. Такава е картината на още много места. ЖП транспорта , автобусния и други.Синдикати - платени клакьори.

6

Работодател

преди 1 година

Веднъж един работнически мърлявпаляк ми каза,че щял да се оплаче на Синдикатите и инспекцията по труда. Показах му вратата,че е отворена и че 1000 човека чакат за неговото място и ,че по добре да иде при архимандрит Исахак похосян да се оплаче отколкото на Инспекциии и Синдикати. му дадох и адресът му. Разбира се самонапусна още на следващият ден.А скоро научих че му взели къщата и всичко. Извод.С изнудване на работодатели до просешка тояга се стига.

5

Анонимен

преди 1 година

робовладелци ,те се възползват от зависимостта на нормалните хора,не всеки може да стане престъпник и да си щрака с палчето и да не му пука ,че ще лежи годинка две в затвора

4

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Щом има спор за очевадни неща свързани с хората през 2022 година то работите са пределно ясни . Връщане към робовладелския строй . Това го искат и успешно го постигат българските работодатели и правителствата ни .

3

Мхмм...

преди 1 година

Какъв спор??? Ако имаше държава, щяха да им се тряскат тлъсти актове на алчните работодатели и 10-15 такива като изгорят, въобще нямаше да се стига до спорове...

2

Дони

преди 1 година

Искам само да се разбЕрат, от колко е позволено се отваря първа водка/бира. Бубайко е фрезис и още от два се нарезва на змей. Ние у локомотивното депо понекога питаме Васа кантарджийката, кой ден е щото...

1

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл да се публикуват такива статии в днес.бг , повечето тук са безработни или им плащат на коментар в подкрепа на Путин и комунистите в България.