55

miami_heat

преди 1 година

Корупция има само ако не си замесен в далаверата. Ако си замесен, няма корупция

54

Анонимен

преди 1 година

Като 43% искат борба с корупцията, защо тогава ГЕРБ ще има мнозинство?

53

Край

преди 1 година

Депутат да се бори с корупцията е като, канибал да се бори за веганство.Избирайте ги още и само гледайте каква борба ще падне. Корупцията ще е последното нещо което ще свърши в България.

52

Ама как

преди 1 година

"43% от българите държат на борбата с корупцията" - Няма как да стане депутатите да се борят със себе си. Това е конфликт на интереси.

51

Анонимен

преди 1 година

и аз искам да се боря като депутат с корупцията в собствения си джоб - зеам от едни и давам на мене си, за задоволя корупцията у джеба си.

50

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия климатични промени ,не разбрахте ли че, с природата не може да се борите!!!!Наблегнете на Европейските и нашите кръвопийци и лъжци и измамници!!!!!!!!!!!!

49

Нфнднд

преди 1 година

Като получим и ние един смс къпете се 5 вместо 10 мин, ще запеем друга песен както винаги.

48

Бай Ментор

преди 1 година

Изключено е ордите на Борисов и Карадайъ да се борят стещу корупцията !Ами те без нея са загубени , не могат да си купят ни прокурори , ни съдии , ни електорат!

47

Христо Христов

преди 1 година

Хахаха... 95% искат ЕС, 43% били против инфлацията.... А както каза Дянков, парите от ЕС хранят инфлацията... но той Борисов правилно си каза, че европеидите СТЕ про'с'таци! Не само неграмотни, а и некадърни и мързеливи!

46

МВР Е ОПГ

преди 1 година

Политиците и Дупетатите само и единствено крадът това е положението колкото и да не ни харесва

45

Хора не спете

преди 1 година

В България се изтезават и Екзекутират хора от мутри и полицаи - всички жалби и сигнали биват потулвани! Разполагам със списък с над 100 жертви Българи!Казвам се Мирослав Германов и ме гонят в целият Европейски Съюз!

44

Извънреден коментар

преди 1 година

Висшите сили, БОГ, природата, създателите на човечеството, както и други сили искат и настояват България да бъде българска, а не да бъде управлявана от чужди държави!Живота на българската нация трябва да бъде оправен, а не подправен или забравен !

43

Анонимен

преди 1 година

Всъщност 90% искат да няма депутати. Ама алчните социолози не смеят да питат това.

42

Литмуса

преди 1 година

А един БИВШ премиер още се бори с кypoлацията!

41

Борби на волята

преди 1 година

Над 50% от хората искат да гледат в новия сезон на риалити формата НС, как депутатите се борят помежду си в калта.

40

Извънреден коментар

преди 1 година

България води антибългарска политика!Щом като България работи против собствената си нация, значи не е нормална, заради държавите, които са замесени във вътрешната й политика!Тези държави се управляват от греховници, българомразци, алчни и изпращели хора, демони са !

39

Анонимен

преди 1 година

Разбира се - воят около климатичните промени е изкуствено раздухван, както и ковидофренията.

38

Човек с чувства

преди 1 година

В 21 век България трябва да се оправи!Трябва да се изгради всичко , за да бъде България истински, а не фалшиво добре!Освен това и други държави трябва да се оправят!Трябва да има истински, а не фалшив рай!Пророци са казали, че ще има рай в живота!Държавите , които са замесени във ВЪТРЕШНАТА политика на България, всъщност те трябва да се оттеглят, за да разберат, че ще бъде за добро!България не им принадлежи!

37

Муахаха

преди 1 година

Глобално Затопляне, а?! вчера сутринта в София беше 2 градуса, в панелките вечи сигурно ви тече носа като се събудите вкоченени в 5-6 сутринта! каква сладка измама на Брюксел, 5 Трилиончета свиха, повече дори и от КОВИД със Зелената Сделка и това е само Началото!!

36

Анонимен

преди 1 година

Аз искам депутатите да се борят със сивия сектор и наглия бачкатор със заплата в плик (разбирай 60++% от работещите). Наглецът сочи с пръст как в парламента крадат, а той от осигуровки краде стотици милиони месечно.