7

МВР Е ОПГ

преди 1 година

Незнам как тези мутро милиционерчета представляват закона като самите те най редовно го нарушават по специално криминална полиция. Много е изкривена системата ако с мафията имаш права ако си от народа нямаш

6

Алов

преди 1 година

И победили ли са?

5

Реалист

преди 1 година

Май предвижданията на социологическа агенция Бухал(ка) за висок резултат на ГЕРБ ще отидат на кино. Няма купени гласове - няма висок резултат за ГЕРБ. Машините също вършат добра работа в битката с неграмотните команчи.

4

До 3

преди 1 година

Най големият проблем е, че *** с пагони(полиция) преследват и в Чужбина, опитаха да ме убият в Белград Сърбия, във Виена ме преследваха!

3

Полицията ни убива

преди 1 година

МВР удрят Българи с Електрошок в главата, взимат пари от мутри!

2

Анонимен

преди 1 година

Не само в Бобов Дол. Милицията е създане да служи на власта и да я пази от народа. А в момента власта е мафията. Всичко е подчинено на мафията. Няма спасение.

1

МВР вие сте ПОЗОР

преди 1 година

Каква Спец.Акция бе престъпници с пагони , полицията в Бобов дол работи в симбиоза с Организираната Престъпност - всеки ден изтезават Българи в продължение на 2 години, не си помръднахте пръста- над 200 жалби са подадени !Оказва се, че ГБ Полицията са изв.ерги по зли са и от С.вински Мутри!