36

2

преди 1 година

От днес съм антиваксър!Ковид е един обикновен грип.Вчера отидох да се тествам за ковид,след грипна заболяване което премина,и какво стана?Оказах се най-големият ***!На гишето за тестване бях единствен,след като градът гъмжи от заразени!Диагностицираха ме като заразен и ме карантинираха 7 дни ,както и съпругата ми -5 дни.Лозето ми и доматите стоят необрани за тази глупост!Ако наруша ме грозя строги наказания ,аз единствеия ***!В цяла Европа карантината е махната.Не се тествайте!Не бъдете гл

35

Додо

преди 1 година

Добре, Калкyлаторкe, а ти, аджеба, повече ли знаеш от дъртия, изперкал педофил относно китайския вирус, че като черна станция оспорваш казаното от него? Кой се опитваш да задоволиш с писанията си и кой се надяваш да те хареса? Как беше, левче - кефче!

34

Анонимен

преди 1 година

а нема да се учудя ако утре тоя се събуди и обяви война на Китай

33

Първото и

преди 1 година

единствено смислено нещо, казано от бай Дрън! Кукловодите не го очакваха, но това са рисковете,когато спуснеш дементна марионетка ;)

32

Д-р Алоис Алцхаймер

преди 1 година

Бог прощава, деменцията - не !

31

Анонимен

преди 1 година

Ама за критика си е! Пак не е чул или е забравил какво са му поръчали да приказва! Фармамафията не се е канила да изтърва кокъла с безчетните печалби от безсмислени, а често пъти и направо вредни химикали, с които вече не само залъгва хората, но и ги заставя насила да ги приемат!

30

Анонимен

преди 1 година

Байдън има нужда от подобряване на имиджа! Затва прибегна до трите най-доказани средства в историятя - Очернянето на конкуренцията (в БГ сме специалисти в това) - Проверките и делата срещу Тръмп, създаване на "врагове" - речта му от преди седмица, как едва ли не "враговете" на САЩ са 1/3 от народа на САЩ, а сега позлва последното - открит ппулизъм, който не значи нищо и не влияе върху нищо, но звучи добре пред камери.

29

Анонимен

преди 1 година

С това изказване бай Дън бръкна с боксова ръкавица в отходните отверстия на международните евреи Алберт Бурла и Бил Гейтс, които трескаво потриваха ръце за поредната серия от ерзац ваксината.

28

Христо Христов

преди 1 година

До 14"Най-ниска е в най-ниско ваксинираната държава в ЕС - България, наполовина от средната стойност за ЕС. Източник - Евростат." - е и?!

27

999

преди 1 година

Трудно е да се финансират едновременно и ВПК и медикофармацефтичния картел с обществени средства.Това го може само ФЕД,но със съответната лихва.

26

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Кирливите ризи почнаха да се показват...явно,някои психопати -милиардери имат интерес да има пандемия(научно доказано,няма такава)!!!Дали след месец -два няма да има,още такива разкрития?

25

Анонимен

преди 1 година

Поне се видяха т нар творци кокко струват.Стефан Цанев се изложи тотално като нарече всеки неваксиниран масов убиец.Ккак не го осъдха този *** още,незнам.

24

Анонимен

преди 1 година

Не са стигнали с тормоза до тук, за да спрат! Ние обаче можем да кажем:НЕ! ***!

23

Анонимен

преди 1 година

С една дума : Не знам дали съм бил там... Байдън Деменцион !

22

Анонимен

преди 1 година

Oщe иckaт ga cмyчaт чoвeчecтвoтo Гeйтcoвeтe и Ypcyлитe...

21

L.

преди 1 година

Той дали си спомня, че е обявил това?

20

Анонимен

преди 1 година

"може да провали следващите бустери, както и усилията за осигуряване на финансиране от страна на Конгреса за 22,4 милиарда долара за допълнителни ваксини и лечения". Така де.

19

Анонимен

преди 1 година

С население от 330 милиона, на ден колко е общата смърност от социално значими болести например като диабет, сърдечни заболявания, рак, инсулти? Голямото плашене, затваряне и икономическо зануляване. Една истерия с помощта на медиите.

18

Анонимен

преди 1 година

"Пандемия" или плаНдемия не могат да влачат повечеот 2 години, че ще лъсне сценария. Сега война после фалшивия Исус 2 и след него фалшивата извънзема атака програмата син лъч

17

До14

преди 1 година

Пълна глупост! След началото на ваксинацията във ваксинираните държави смъртността се изравни до нивата от преди пандемията. Евростат!