11

ил Рапоне

преди 1 година

Хайде да престанете с тези уязвими райони и групи. Примитивни лица без данъчен и осигурителен принос към бюджета, криминално проявени, мързеливи, прости и неграмотни, но ползващи всички блага на цивилизацията, не могат да бъдат такива. Ходете при наводнените граждани с трудов стаж да проучите как стои въпросът.

10

Асан

преди 1 година

Катуница и Столипиново :)))

9

Анонимен

преди 1 година

какво значи "уязвим район", уязвим за кой.

8

Анонимен

преди 1 година

Защо да са уязвими? Защото, ако дойде на власт управляващ като Орбан и има топки да им спре помощите, ще им се наложи те горките да работят и да си изкарват хляба с труд? Или са "уязвими", ама ако в маалата им влезе някой, който не е от тяхната б.о.я, не се знае дали ще излезе жив, това важи и за униформените. Това са привилегировани райони, не уязвими.

7

хахахахах

преди 1 година

хахахахах "уязвимите райони" ххахахахУязвим си ако замръкнеш там.

6

?!?

преди 1 година

Спряха версията в магазините, магазинерите ги е страх да пишат на тетрадка. Поне като са там да видят,че в тези райони никой не издава касови бележки. Не им ли орави впечатление на отдите проверяващи този факт . Това май не ги интересува

5

Зевс

преди 1 година

Малко е, трябва през няколко месеца баретите да тарашат къщите в гетата за наркотици, оръжие, незаконен алкохол и пари от лихварство и проституция. Цветнокожите се учат да спазват закона само ако живеят в постоянен страх.

4

Klaus Schwab

преди 1 година

Хвърлете им зарин малко , после при прасетата и така . Проблема е решен . България става световна сила . Проблема е решен !!!!

3

МВР е ПОЗОР

преди 1 година

Каква Спец.Акция бе престъпници с пагони , полицията в Бобов дол работи в симбиоза с Организираната Престъпност - всеки ден изтезават Българи в продължение на 2 години, не си помръднахте пръста- над 200 жалби са подадени !

2

Баси

преди 1 година

операцията - направили постове и проверявят документи и за нерегламентирани товари!? Ми нали само след минути от началото цялата махала знае. И чакай ти някой издирван да тръгне да излиза, или да започнат да превозват нещо съмнително.

1

Анонимен

преди 1 година

Търсят нещо при цветните от маалата Селяметя.