27

Анонимен

преди 1 година

Д- р Славов е много добър лекар

26

хлъц

преди 1 година

че то ако не пиеш не моиш го издържа тоя жиот в Балгариа

25

Анонимен

преди 1 година

За преглед , може и пиян лекар , да го направи и да назначи терапия , ако е за шиене и операция не става . На много места няма лекари и да се държат зле , да не мислите че ще ги изгонят .

24

Анонимен

преди 1 година

Някога мене ме оперира лекар който без малко алкохол не можеше и после беше перфектен !

23

пуйката

преди 1 година

Бившият правосъден Станков пресечна точка се учуди,че лекарят е дал съгласието си да го тестват.Дипломатичен отговор,защото съгласие могат да дават тези,за които има основание като шофьорите.Ако имаше престъпление от лекаря могат да му го искат,ако въобще са го искали.Според мненията излиза,че нарушението на гражданските права е дело добро,а на трудовата дисциплина престъпление.Добре,но моралът не е задължителен за разлика от закона и не е закон.

22

Анонимен

преди 1 година

оставете лекаря - той се е дезинфекцирал срещу ковида

21

Анонимен

преди 1 година

Ужас!

20

пуйката

преди 1 година

Има или не престъпление страна на полицаите тествали лекаря с дрегер?

19

Д-р Литмус MD

преди 1 година

Наздраве!

18

Варна...морето...

преди 1 година

сините вълни...с С2Н5ОН лекар...много прекали.!.

17

Albi

преди 1 година

Леле, горкия! Сега ще го изкарате невинен, а пациентите са виновни че търсят спешна помощ. Големи защитници на тия се навъдиха. Той не е пил много само един шпрайт:) :). Да ги тестват. На запад, (дето много хора реват за западни заплати, но си нямат идея какво е да работиш там)е често срещано да те тестват за алкохол и наркотици. Тези да не да по-различни, закона е за всички. Искат привилегии и защота като ги ступат, но и като ги хванат в крачка пак привилегии.

16

Ко каза? до 15

преди 1 година

елИктричар, а? О, родна реч, омайна, сладка. Когато и стругарите са по-грамотни от теб, настъпва смут.

15

Сложно е до 12

преди 1 година

Обясни го на /да не му споменавам името/, който не може да живее без електричество. Някакво апаратче си има да му прави кислород. Да бе, има батерия за някой друг час ама сме на ръба. После какво? Да го сънувам всяка нощ ли? Че не съм му оправил тока, дори на 3 ракии. Не ми се мисли за зимата какво идва.

14

Анонимен

преди 1 година

Смешни са ми еликтричарите и стургарите, които сравняват себе си със хирурга.

13

Анонимен

преди 1 година

До 9 - О я стига с минусите! Болницата е във Варна, а не в някое балканско село.

12

Анонимен

преди 1 година

От ден на ден все по-лошо.

11

Анонимен

преди 1 година

До 9 - Няма нищо сложо. Ако си на три ракии не отиваш. А и за няколко час без ток, хората ще зкарат.

10

Анонимен

преди 1 година

Моят чичо е на 73 г., иначе фелдшер е, учил за полулекар един вид, щото едно време родителите му нямали пари, за да го издържат да учи за Медицина в Медицинския университет София, и се принудил да запише за фелдшер, но до ден днешен не е спрял да лекува хората. В Бърза помощ работи, обикаля из всички областни села, отзовава се винаги. На тази възраст скита като луд, за да помага на всички. Пари не взима на никого, произлиза от скромно семейство и знае какво е. Помага на всеки болен с каквото мож

9

Анонимен

преди 1 година

Да... Такива случки са редовни. Всички знаят, че около празници и почивни дни не не хубаво да се ходи на лекар, защото цялата смяна е пияна. Обикновено по средата на седмицата може и да се уцели трезвен лекар, ако не е празник, разбира се. А иначе лекарите все се превъзнасят и се мислят за нещо повече от хората...

8

Сложно е

преди 1 година

Да се изясни - бил ли е на планирана смяна, по спешност ли е извикан. Аз съм електричар. Ами случвало се е на 3 ракии в 23:00 да ми се обадят, че трябва да се оправи някакъв проблем. Е, няма други. Обслужвам там едни селца. Докато пристигнат от Варна минават часове. По закон нямам право да пипам, ама да оставя хората без ток няколко часа ли? При докторите е още по сложно.