12

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Някой иска ли довечера да сипем перилен препарат във фонтана?

11

Анонимен

преди 1 година

При трагичния инцидент, при който влак блъсна и уби пешеходка край Симеоновград се оказа, че помощник-машинистът е с положителна проба за наркотици./////Не вярвам, че на пешеходката нямаше да и се размине ако машинистът не беше надрусан. Няма голяма връзка между двете неща.

10

Анонимен

преди 1 година

Аз развих зависимост към пазаруване, но не разполагам с такъв доход колкото ми се иска, и сега ще стане голям проблем. Ще започна да разпродавам покъщнина за да пазарувам стоки втора употреба

9

а

преди 1 година

След седми клас всички ученици се отпускат и спиржт да учат.Не че има и какво да научат. От поне 12 години гимназиалното образование е чиста загуба на средства и време за ученици и родители. Тези, които искат да научат нещо, си плащат на частно курсове или уроци. Г-жата щом не дели различните зависимости, не бих й се доверила. Вероятно е добър теоретик, но едва ли има успех в работата. За съжаление, ограниченията в сайта не позволяват да опиша основните различия при зависимостите.

8

Ето истината вечна:

преди 1 година

С2Н5ОН диета течна, държи проблемите далече.

7

Истински Българи

преди 1 година

Алкохолът не е проблем за мен, докато не свърши!

6

Анонимен

преди 1 година

"... не се говори за любовната и сексуалната зависимост", категоричен е терапевтът." Защото "сескуалната зависимост" е измищльотина, за която едни богати дават луди пари на терапевтте си, че да си търсят оправдание за разпуснатото си поведение и перверзия. А любовата зависимост я измислиха дърти лесбийки терапевт, които просто не понасят факта, че друга жена може да е щастлива, следователно изкараха любовта като ментална болест и зависимост ... аман вече!

5

Потомствено пиянде

преди 1 година

Какво означава "зависимост"? Какво означава страдание? Аз не страдам от алкохола! Напротив, наслаждавам му се. Мой колега си отиде наскоро на 89 години. Изумителен гений. Не е спирал да пие от 60 години и то юнашко пиене. Създал е шедьоври. Вегани и въздържатели пукват на по 45 и нищо не са оставили след себе си. Ози Озбърн е изшмъркал вешества колкото БВП на България. И не спира да прави музика за стотици милиони. Че аз съм вече на 5-то уиски и си работя.

4

Анонимен

преди 1 година

До Зозо - Хах! Ние го запалихме! Беше голям кеф!

3

Анонимен

преди 1 година

О не ... Същата глупост, отново! Корнелия Нинува, дето за една си PR кампания, пусна 1000 човека, да ловят хора по кухните, че ползвали "райска газ", а сое изписаха соплян глупсоти, че райската газ е едва ли не нещо средно между хероин, кока, ЛСД и екстази, ама по силно и от четерите зети заедно!

2

Зозо

преди 1 година

Ние едно време метахме по 3-4 ракии още от 8-9 клас. Пък бяхме пълни отличници в училище. И знамето съм носил ейййй..... :))))))))))))))))))))))))))))))))

1

Дони

преди 1 година

Ама родителите са заети ора...