42

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Вдигат я ! Я вижте великото БНБ с 0.0 лихва и 50 бона заплата

41

Анонимен

преди 1 година

До Софийски бачкатор - Остави го! Това е едно, дето от половин година го гледам, че под всяка статия пише едно и също. Не знам, дали е за да излъже себе си, че е значим, дали просто иска да го натрие на голямата част от работещите в България, ама е отвратиелен и не си залсужава, да му се обръща внимание. Просто го игнорирай. На живо ще е кротък, като заек в клетка до ловждийско куче.

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 - Ядрена война ли ще има?

39

Анонимен

преди 1 година

В САЩ вече вдигна жилищните по 6-6.3% и това за фиксираните. Само дето у нас, ще станат 7-8 % за фиксираните. Плаващата лихва ... ако те на плаваща лихва, мислете сериозно за пестене, екстра работа и молитва, че хич не излгежда добре :(

38

Анонимен

преди 1 година

Кога е било това време за лева и рублата защото имаме други спомени за чейнчаджиите и магура

37

Аноним

преди 1 година

Кога ще паднат цените на апартаментите не може панел употребяван години наред да се продава за 130 хиляди че и за повече или пък ново строителство 40 кв за 130хиляди Евро или пък около 60 кв за 160 хиляди нагоре регулация трябва на пазар

36

До 36

преди 1 година

Това е невъзможно.

35

Анонимен

преди 1 година

Aбе вие се бъзикайте , но дали няма да дойдат времената , когато 1 $ . беше 0.80 лв. а 1 рубла ще бъде =2 евра !

34

Анонимен

преди 1 година

ВЛАСТТА ПРИНАДЛЕЖИ НА КАПИТАЛА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЦЕНТРАЛНИТЕ БАНКИ. КАПИТАЛЪТ Е ЗАИНТЕРЕСОВАН ПЪРВО ОТ НАМАЛЯВАНЕ НА СВЕТОВНАТА ПОПУЛАЦИЯ И ВТОРО ОТ ЕВТИНА И ИЗГЛАДНЯЛА РАБОТНА РЪКА !!! ТАКА, ЧЕ ТОВА СА САМО ЛИЦЕМЕРНИ НАПЪНИ ПРОФОРМА!!!

33

Ъхъ !

преди 1 година

По тази публикация е работила *** Василева. Е, другарката Василева иска да покаже какво е прочела или иска да даде информация как ще работят банките на другите държаваи? А ние искаме да прочетем как ще работят нашите банки, колко са защитени спестените ни пари, колко ще е лихвата по депозити и кредити утре, след месец, след година ...! Искаме не да си дръгнем езиците , а актуална и полезна информация за България , моме !

32

Софийски бачкатор

преди 1 година

До 32 в София има много хора които бачкат за по-малко от 3К дори има и такина под 2К заплати. Така че явно не си от София или от Луната си паднал на гавъта си че да не знаеш каква е реалността.

31

Анонимен

преди 1 година

В София вече никой не бачка за под 3К... Помислете си тоя човек колко може да отдели за жилищна вноска месечно? А ако са семейство двама с по 3К?

30

Анонимен

преди 1 година

Апартаментите в София се продават за дни! Даже не и за седмици! За дни се продават! Па вие си чопкайте носа и чакайте да паднат цените! С тази инфлацията, скоро 1000 лева вноска няма да е нищо! А готовите пари ще бъдат стопени! А хората имат готови пари! За читави имоти се изваждат пари, не се чакат банки!

29

Христо Христов

преди 1 година

По-важно е колко десетки милиарди печата месечно режимът в Брюксел.

28

Анонимен

преди 1 година

Единствена руската централна банка намали за пореден път лихвения си % до 7,5 в опит да се справи с яката рубла, която от месеци се държи около 60 рубли за $/EUR. В руските хранителни магазини само руските майонези са 50-60 различни вида /за доказателство АШАН/.

27

Петров

преди 1 година

Кажете нещо за цените на апартаментите - кога ще падат. Ясно е, че сегашните цени са твърде надути в БГ.

26

Пич

преди 1 година

Напечаташ ли наведнъж много парички без да имат реално покритие - после няма как да ги "овладееш" след като си ги пуснал в употреба. Вдигай/сваляй лихви, паричките пак нямат покритие :) А вече отминаха прекрасните времена, когато всички ресурси на планетата се купуваха само в западна валута.

25

Анонимен

преди 1 година

само в камъните е спасението който купи,купи,цени на желязо,бетон,труд стр.разрешения летят все повече ,строители предоговарят продаденото на зелено,оттам се вдигат и цените на старото строителство.оттам наемите ще растат трябва да се живее накъде.а парите в банките се обезцетяват преди с 50000евро можеше да се купи нов апарт.,сега не.

24

Анонимен

преди 1 година

Как ги изкарвате тез милиони с кесене в днес беге историята мълчи. Може би щото пазарите отварят следобед и имате време, ама вие пък сте и крипто играчи най-вероятно, а те са 24/7. Важно е да се чувствате добре и да си вярвате най-вече.

23

Гъчо

преди 1 година

Имотния балон се спука. Отново ще има рев и писъци.