25

Алф

преди 1 година

Не се тествайте!Ще ви наложат карантина 7 дни ,след като в цяла Европа е премахната!Грозят ви големи глоби при нарушаване.От днес съм антиваксър!Това е голяма глупост ,приписана на един грип!Затварят ви у дома като арестант ,докато навън гъмжи от заразени тарикати ,които не обаче не се тестват катомен глупакът!Това мазохизъм -сам да се подлагаш на страдание от некадърници.Съзнанието за извършена глупост е най-тежко,бе казал Монтен!

24

Кво да

преди 1 година

Очаква човек от жендъррре...срам и посзор за семействата си!

23

До Явор

преди 1 година

Няма да спрат,те са обсебени от пари. И демони! Техния бог е сатана!

22

Явор

преди 1 година

Имам един съвет към вас, медиите от много време: Най-после оставете хората да забравят за вируса и всичко, което преживяха заради него. Те могат да забравят, когато вие спрете да говорите на тази тема.

21

Явор

преди 1 година

Вирусът си е сезонна инфекция вече. Уважаеми медии, замълчете, прекратете. Прекалихте. А вие всички тук, във форума, се размърдайте малко за протест и за присъда за медиите и други издевателстващи над хората личности. Знаете, че нищо не става само с писане по форумите. Размърдайте се, защото тия пак ще ни затворят. В момента това въобще не е нужно.

20

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Статиите за Ковид,трябва вече да ги отделят в нов раздел-Комедия!!Толкова е забавно да четеш,всеки ден колко са заразени и умрели(сякаш са присъствали на умирачката)...абе вие ,що не вземете да скочите от някоя висока сграда,ковидсектанти и да ни отървете от вашето присъствие(е то ваксините ще ви довършат)!!

19

Анонимен

преди 1 година

Айдиотът сирач на устни инструменти явно не си е намерил друга работа. Некадърниците са наети да пропагандират ковид. Даже и за това не стават. Хахахааааа

18

От Берлин

преди 1 година

До 17 Анонимен За ВАС АДА тепърва започва! За съжаление.... Ще боледувате много, ракови заболявания, автоимунни заболявания,сърдечни проблеми, губене на зрение и слух, инсулти... Увредени деца .... УЖАС..... Влез в групата ,,Impf Opfer"(за немскоговорящи)в Телеграм, и чети....Ама не ви стиска да видите бъдещето, нали!? Господ да ви е на помощ

17

До 7

преди 1 година

Защото няма такива.

16

Анонимен

преди 1 година

Ковидиндианците измряха. Е останало е двама, трима , колкото да поддържат конспирацийките, че копейките им ще секнат иначе.

15

Анонимен

преди 1 година

За ваксинираните пандемията приключи. Останалите да продължават да си чешат езиците тук или където щат . Никой не ги чете.

14

Бате Сечко

преди 1 година

До 14 Анонимен. Че са били такивани жестоко без вазелин!!! Еволюцията в действие.... Естествена регулация на популацията!(подпомогната от Глабалистите-Сатанисти)

13

Анонимен

преди 1 година

Като че ли ковидианците напуснаха форума. Или вече ги е срам да си признаят, че са били изпързаляни.

12

НЯМА ДА СТАНЕ

преди 1 година

ВТОРНИК плашим гаргите. Случаите по света са спаднали от над 20 млн до преди месец на малко над 13 милиона днес. Наврете си ПЛАНдемията отзад! Няма да се ваксинирам! Който иска да го направи и 10 пъти, не ми пречи. Да се погрижи за здравето си както намери за добре.

11

До 6

преди 1 година

Всъщност не е покачване, а спиране на спада от около десетина дни.

10

aaa

преди 1 година

Джо Байдън не го ли каза просто и ясно - край на Ковид пандемията.

9

Анонимен

преди 1 година

Тая сутрин приех стъкмистиката с домашна юфка. Не е много добре, по върви с попарка.

8

Анонимен

преди 1 година

Поредният гаф на софтуера на ГЕРБ за коронавируса. Пише,че вчера във възрастовата група 70-79 години няма починали, но имало един ваксиниран от тези нула починали. Преди 3 дни имаше същия гаф

7

Бгг

преди 1 година

Защо спряхте да пишете колко са ваксаните заразени и починали ???

6

Анонимен

преди 1 година

Забелязвате ли, че има леко покачваане?