29

преди 15 години

да криминилизира обвиненията който се отправят към него, но забравя , че на поста на който е той трябва да отговаря на друг тип - неписаните морални закони

28

Хубенов

преди 15 години

Ех Гоце, Гоце, много ми е интересно ти дали самият си вярваш, щото аз никак, разбираш ли - НИ-КАК НЕ ВЯР-ВАМ на опитите ти да се изкараш Светата вода ненапита - та нали си част и продукт на партията си - крадливата, нагла, арогантна, престъпна и антинародна БСП

27

не човек,а желязо

преди 15 години

Айдее,седераста пак цъфна!

26

Apollon

преди 15 години

Ясно е едно- отговорите са силно незадоволителни и гузно-оправдаващи се

25

Георгиев

преди 15 години

публичен отчет всеки месец на всеки ръководител.- конкурс - програма от всеки ръководител разбита по месеци, при неизпълнение оставка.Премахване на всякакъв имунитети навсякъде мандатност.ревизия във всички свери и връщане на заграбеното.

24

преди 15 години

ВРЪЗКАТА Е МНОГО ПРОСТА. ЛЮДМИЛ СТОЙКОВ Е ОТ ПЕРНИК. ГРАДСКИ НА ПРЕЗИДЕНТА. БЛИЗЪК ПРИЯТЕЛ НА ПРЕЗИДЕНТА ОЩЕ ДОКАТО БЕШЕ ЛИДЕР НА БСП. ПАРИТЕ ПО РАЗЛИЧНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ СА ОБЕЩАНИ НА СТОЙКОВ, ЗАРАДИ СУБСИДИРАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТСКАТА КАМПАНИЯ И ТАЗИ НА БСП НА ИЗБОРИТЕ. ЧОВЕКА Е ОКРАЛ 7,5 МИЛИОНА ЕВРО ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ. ОЛАФ - ЕВРОПЕЙСКОТО СЛЕДСТВИЕ ГО НАДУШИ И ГО ДАДЕ НА НАШАТА ПРОКУРАТУРА. НО НАШАТА ПРОКУРАТУРА ПРЕКРАТИ РАЗСЛЕДВАНЕТО СРЕЩУ ЛЮДМИЛ СТОЙКОВ И ОСТАВИ ПО ДЕЛОТО САМО ДРЕБНИТЕ РИБИ. А ЗАЩО БЕ ПРЕКРАТЕНО СЛЕДТВИЕТО, ЗАЩОТО ГЛАВЕН ПРОКУРОР Е БИВШ СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА ПЪРВАНОВ - БОРИС ВЕЛЧЕВ. ТЕПЪРВА ЩЕ ИЗЛИЗАТ НА БЯЛ СВЯТ И ВРЪЗКИТЕ НА ВЕЛЧЕВ С ПРЕСТЪПНИЯ БИЗНЕС. ТО ПРЕДИ ВРЕМЕ ИМАШЕ ЕДНА СТЕНОГРАМА ЗА ВИНПРОМ ПЕЩЕРА И НЕПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИ, КЪДЕТО НА НЯКОИ ИМ СЕ ПРИВИДЯ ПОД ИМЕТО ВЕЛЧЕВ - МИЛЕН ВЕЛЧЕВ, НО ПОСЛЕ СИ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ ТОВА Е БАШ БОРИС ВЕЛЧЕВ.

23

....

преди 15 години

toa golemo foto naprail , kvo,prai sa na V.Levski li ?

22

Гоце

преди 15 години

Благодаря 21-ви.Ще ги смачкам. Честните хора да са спокойни - ще си останат бедни, за сметка на моите дарители - Стойков, Мойков и Бухобойков.

21

преди 15 години

*** и техните производни пак пуснаха пропагандната машина и си олигавиха сините муцуни да пишат срещу първанов, ама няма да им мине номера, не е 1990г, а е 2008г и ако се разнищят нещата както си трябва подробно, бая "демократи" ще излезят виновни. така и тъка президента не е виновен, правят му постановка, то пък хубавото е че няма начин да го импийчнат, коституцията не дава. Държавен глава не може да се сменя само защото един откачен депутат иска да му задава въпроси - тука опозицията е безсилна и го знае, ама ей така - да се пробват, аларма да се вдига! конституционния съд ги реава тия неща, не си правете сини илюзии за бъдещето - Първанов ще си остане президент и слава Богу че е така! Първанов, смачкай тези ***, смачкай ги !!! Честните хора на България са на страната на президента!!!

20

преди 15 години

Или може би греша?

19

преди 15 години

Този Куку отдавна не беше се появявал!

18

kyky

преди 15 години

ама верно седерастията не прощава.казват му любезно - драго царско депутатче, осрал си се от желание да се измазниш на костов и батбойко, и си издрънкал куп лъжи...а тук пак се намират седерастчета да се правят че не разбират какво става....

17

преди 15 години

Ти си много глупав ако си мислиш, че като си през прокси няма да те хванат. Просто ще им отнеме повече време. Проксито не те прави хакер. Ама сега кой ще се занимава с тебе я виш каква каша става в държавата!!!

16

Hari

преди 15 години

"...ние трябва да дадем много ясни гаранции за това, че парите на европейците ще отидат по предназначение, прозрачно, чисто"Първанов, не става въпрос дали ЩЕ отидат по предназначение, а дали са отивали по предназначение ДОСЕГА !!!Не желаейки да дадете обяснение как е било ДОСЕГА,Първанов дефакто признава корупционните практики в които е сам замесен !

15

Apollon

преди 15 години

тези оправдания звучат някак гузно - особено последните думи за действителнте тежки обвинения.

14

преди 15 години

Ето да не питате защо!!!!! *** съвет за прости хора: на изборите гласувайте за хора, или партии свързани с бившето СДС, и ДСБ в частност. Във всички останали случаи, ще чакате някакви месии (борисов, волен, царчо) да идват да ви оправят, и заедно с това комунистите ще съсипват държавата през мандат. Това е истината, който не я е проумял, да не реве, че е ***!!!

13

КНК

преди 15 години

Гледайте какви шушумиги ни управляват!Защо ги избрахме?Ние по-големи шушумиги ли сме от тях,та направихме това?ПИТАЙТЕ СЕ БЕ,ЮНАЦИ!ПИТАЙТЕ СЕ ВСЕКИ ЧАС ТА ДАНО ДА СИ ОТГОВОРИТЕ ВСЕКИ САМ ЗА СЕБЕ СИ.

12

преди 15 години

Slabi otgovori na slabi vyprosi.

11

до кога ще чакаме

преди 15 години

ние трябва да...НЕ мръс на пияви ц о ти и цялото ни нeкадърно и крадливо правителство просто трябва да си подадете оставката нищо повече не трябва да...

10

Neon Knight

преди 15 години

....Не е убедителен човека от Сирищник! Никак даже! Лъха двуличие от думите му......