163

тя

преди 1 година

Толкова много оръжие ,толкова милиарди се дадоха на вечно искащия Зеленски , а резултат няма ,няма и да има , а в същото време европейците все по-осезаемо чустват тая вайна на гърба си !

162

XAXA

преди 1 година

само като видиш името и знаеш че става за про руски коментатор. Все едно някой от пентагона ще дойде да му каже какви са им плановете. Блажени да са вярващите.

161

Я стига

преди 1 година

Какви са тия небивалици? Тоя явно е четирихилядник!

160

Анонимен

преди 1 година

България помага на Украйна много повече от повечето европейски страни.Заводите за снаряди не спират и работят денонощно.Да живей България!Слава на Украйна!

159

Анонимен

преди 1 година

Путин ще спечли войната, колкото и Сталин спечели - вкарвайки свойте в невъзможни битки и убивайки ги после, че не искат да се бият. И в масови гробове ако се върнат.

158

Анонимен

преди 1 година

Всички страни без България помагат на Украина и Зеленски, кой не му вярва? Освен Путинова Русия.

157

Сата НАТО

преди 1 година

САЩ просто унижават Просията с това изказване. Подтекста е - оставяме ви на милостта на украинците. Да ви млатят докато кмат сили.

156

Анонимен

преди 1 година

Забележителен поглед! Зеленски гледа нещо различно от останалите, защото те гледат по нависоко.

155

Анонимен

преди 1 година

До До анона това не е съвсем вярно. Даже до голяма степен не е верно.

154

Анонимен

преди 1 година

До Anon: днес много отдавна работи с руски пари. Също и блитз и инвестор :) Защо мислиш,че тук не позволяват коментари само от регистрирани акаунти ? Предложих им го поне 10 пъти на екипа. Не пускат защото така ботовете си цъкат плюсове и минуси :) Освен това неудобните коментари получават бан. Русофилските не получават такъв ...

153

Анонимен

преди 1 година

Надявам се да сме се загубили в превода, в противен случай Володин а дори и Медведев и Путин не са в час. Русия трябва да се стегне ако не иска да загуби всичко. Казвам го за доброто на руския народ. Трябва им победа !

152

Анонимен

преди 1 година

В интерес на Русия е да се каже истината, че войната е грешка но щом са я почнали трябва да победят в противен случай САЩ и Запада ще ги разкостят и ще им вземат богатствата за без пари ще ги колонизират но може и по лошо да стане. Вместо да печелят време да действат на време !

151

Анонимен

преди 1 година

Аноне защо тогава не стоиш там ами ни тровиш живота тука сме си добре...

150

Anon

преди 1 година

Хора, ходете вижте какви са коментарите и гласуванията под статиите по другите новинарски сайтове. Има чувството, че всичките червени ботове са тука - в днес.бг в останалите сайтове буквално не им се чува гласа и хората ясно показват, че не искат да имат нищо общо с Русия

149

Кико

преди 1 година

Сатрапите вият от болка за жертвите в Украйна!

148

void

преди 1 година

Напредват руснаците, още малко им остава до руската граница. Руската армия героично отстъпва а деморализираните украинци панически ги преследват.

147

Анонимен

преди 1 година

Иначе руснаците напредват ли?

146

Анонимен

преди 1 година

"146 сега ще ти копирам какво казва руснака по тая твоя опорка" мен не ме интересува какво казва руснака. Те казваха какво ли не. Това са им 2 та пътя, няма не искам, няма недей

145

$$$??? провалил се

преди 1 година

Нищо ново .Само където се извършва едно престъпление срещу народа на ЕС.Умишлено и тенденциозно за унищожението на икономиката на ЕС От един шут клоун които не знае на кой свят се намира успя да подведе Европа.Държави които се опитват да водят война с най силните държави във военно отношение е нормално да загубят.Това е пример който ще влезе в историята и победата ще бъде за тези които защитават истината и народа.Това го виждаме какво се прави от Русия за хората в този райони

144

владо путки

преди 1 година

тоя е на поне 4 промила алкохол