42

Anthrax

преди 1 година

До АнонименЧок сербест за АНОНИМЕН...дай име и точен адрес та българите от чужбина да ти идват на крака за коленето!!! ;)

41

Анонимен

преди 1 година

Ще останат едни богати фамилии наследници на монархиите все ми е тая

40

Анонимен

преди 1 година

Сериозно?!? А олигаррхиите незняйно защо наречени републики как са? :-)

39

Пич

преди 1 година

Май е време Господ да си прибере вересиите, а? Колониалните държави понатрупаха доста тежка карма през последните 4 века. Някой ще трябва да я изплаща.

38

Анонимен

преди 1 година

ВСЪЩНОСТ УПРАЛЯВАТ "Шел", "Империал кемикъл къмпани индистриз", "Бритиш петролиъм", "Юнилевър","Бритиш стийл", "Бритиш еъруейз", "Бритиш телеком", "Бритиш коал", "Бритиш аероспейс", "Бритиш газ". КРАЛИЦАТА ИЛИ КРАЛЯТ ИМА ОГРАНИЧЕНА ПРЕДСТАВИТЕЛНА ФУНКЦИЯ.

37

L@eno

преди 1 година

36,37,38,39....Администраторите да се погрижат моля!Все пак не мисля че е нещо повече от изчанчено и глупаво хлапе но все пак си заслужава да бъде докладвано подобно поведение!А както е известно сайта ви не е кой знае колко добре откъм администраторски задължения!

36

Анонимен

преди 1 година

Поредната глуупост ба Анисийка. Днес ни лъже, че в БВП има цели 15% монархии. Монархиите не са продукт бе, Анисийче, просто са форма на държавно управление, набий си го в семплата глава най-после.

35

България над всичко

преди 1 година

"Чиста и свята република".............е казал един от най-великите българи - Васил Левски!!"НЕ" на монархиите!!

34

Анонимен

преди 1 година

Монархиите нямат място в съвременния свят!!!

33

Случаен минувач

преди 1 година

Монархията тук в България умря с идването на Симеон . В края на 20 и началото на 21 век имаше много монархисти, искаха даже нова Конституция, но като видяха какви ги върши Негово величество (или негово нищожество), притихнаха. Защото той наистина ни оправи да 800 дни. Върна си имоти, които струват милиони (няма значение че са били на интендантството), още води дела за някои. Сега вече никой не дори не смее да спомене за монархия в България.

32

Анонимен

преди 1 година

Оливер Кромуел харесва статията.

31

Анонимен

преди 1 година

Да си навре статията отзад.

30

Иван

преди 1 година

Вече е демоде, както и всяка система основана на привилегии, Всеки е равен на другият, независимо от богатството му. Какви извънземни качества да притежава една кралица, всеки има качества. Специално тази жена беше примерна, с възпитание, имаше авторитет, но едва ли ще е същото за Чарлз.

29

Анонимен

преди 1 година

Важното е нещата да вървят.Уви,в Бг ни с монархия,ни с република вървят нанякъде.А Костовистите ни хвърлиха в безкраен преход.В България закона е врата в полето и оправия няма да има никога.

28

Анонимен

преди 1 година

Като видиш българин в чужбина го убиваш на място ,а ако има семейство ги колиш наред !

27

Анонимен

преди 1 година

Да, бе само 40 държави, а такива където имат сатрапи и убийци с права повече от европейските монархии що не ги брой те.Путин, Ердоган, Асад, Ким Чен Ун да не би да не са монарси.Нии също бяхме до миналата година монархия. Думата на цар Бойко тежеше навсякъде, от шефа на БФС до главният прокурор(избиран от него) все него слушаха. А в Парламента бяха "банда безделници" според думите на Негово Величество Царят Слънце Бойко Първи.

26

Анонимен

преди 1 година

Кви монархии. Властта, т.е. решенията може да се движат отгоре надолу и или отдолу нагоре. Т.е да има и избори. При прабългарите Ханът се е сменял и при гласуване на народен събор, в смисъл генния наследник е бил нефелен. Сега излъчване на водачи от: улицта на която живееш, след това, квартала, града, областта държавата. Т.е. да се познава лично от избирателите същността, възможностите, проявите, способностите във видимите прояви на избирания.

25

Анонимен

преди 1 година

Монархията се сваля чрез сила и война. САЩ премахнаха монархията насила чрез война с Великобритания.

24

Анонимен

преди 1 година

Монархиите не са в упадък, а са премахнати чрез борбата на народа за свобода.

23

Подарък от природата

преди 1 година

Някои хора искат аз да нямам приятелка, да нямам държава, да нямам деца, да нямам ИСТИНСКИ хубав живот и т.н. ! Тези хора са демони, българомразци, алчни вредители и други видове вредни хора ! Не са нормални хора !Тези хора са говорили лоши неща за мен, за да не ме искат хората и да не постигна нищо в живота и да съм зле и толкоз, те тези неща искат за мен !