133

Пак ли този у.р о.Д

преди 1 година

Хайде, да пукясва най-сетне. И ако може и смахнатите му щерки-сектантки с него

132

П.К.

преди 1 година

Гробокопача на Българската икономика. Разрушителя на Българската индустрия, на селското стопанство. Остави на улицата милиони, милиони български семейства без препитание, без къшея хляб. -Съжалението е на крачка от презрението. Анатема.

131

???

преди 1 година

Тоя грозник на снимката защо не е в затвора???

130

Анонимен

преди 1 година

Иван Костов и престъпната приватизация!!!Тоя заслужава да гние в затвора.............поне не го показвайте да дразните хората!!!

129

Анонимен

преди 1 година

НЯКОИ СЕ УПОВАВАТ НА МАГИЧЕСКАТА ПРЪЧКА - "СМЯНА НА КОНТИТУЦИОННАТА СИСТЕМА". НАИВНИЦИ ИЛИ ИЗМАМНИЦИ?! ЗАЩО НИ ТРЯБВА ДА "ОТКРИВАМЕ" ТОПЛАТА ВОДА - НАЧИНЪТ СА ГО ПОСОЧИЛИ МАРКС, ЕНГЕЛСИ ЛЕНИН !!! А ЛЕНИН Е БЪЛГАРИН !!!

128

Анонимен

преди 1 година

Хората в България, най-много се страхуват от Костов и ДБ, треперят от страх от тях. Всяка друга партия е за предпочитане. "Кой,кой,кой създаде групировките и мутрите, унищожи селското стопанство и направи бандитската приватизация?"

127

Българин

преди 1 година

Знам, че при неговото управление заплатите бяха около 10 долара. Знам и това, че сегашното СДС е в коалиция с Бойко Борисовия Герб. С такива политици, които не знаят леви ли са или десни, България се превръща във все по-объркана държава. Знам и това, че през 90-те г. на миналия век ходех пеша на работа. Просто защото нямаше градски транспорт поради непрекъснатите стачки.

126

Анонимен

преди 1 година

Злобарчетата надигнаха глаави от дупките.

125

Анонимен

преди 1 година

Шоковата инфлация на Костов е факт, с едно малко изключение - доходите бяха забравени и никой от ЕС не говори за това, геноцид за хората и помощ само за бизнеса който слугува на ЕС.

124

Иван

преди 1 година

Направиха нещо Костов и сие, ама общо-взето - дъщерята в Италия, Булбанк на Уникредит за стотинки, Балкан - Летището - на Гад Зееви, всичко - за стотинки, уж не работело. Има някаква далавера, но поне да имаше прогрес.

123

Анонимен

преди 1 година

До СДС Като кажат СДС, си представям СДС, а не Костов.

122

Анонимен

преди 1 година

Не щем, всички се страхуват от вас, треперят от страх, даже БСП, Бойко,ДПС или Слави, са за предпочитане!Гледах документален филм за престъпленията ви, който може да разтърси и ужаси всеки нормален човек.

121

Анонимен

преди 1 година

През неговото управление, България беше разграбена, икономиката разсипана, армията унищожена, службите също, държавата разградена, дори румънци и турци, не са се свенили да крадат машини и оборудване от съсипаните заводи в България, а гърците пък през Бойковото управление, ни откраднаха напоителните системи, между другото българските различни напоителни системи, са разработвани от учени и са може би най-добрите, не ни дадоха и да си прекараме евтина руска газ и да достроим Белене за ток

120

ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА

преди 1 година

ИВАН КОСТОВ БЕШЕ ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА НА БЪЛГАРИТЕ, КОМПРОМИСЕН ВАРИАНТ МЕЖДУ САЩ И РУСИЯ !СЛЕД ТОВА НАРОДА ПРОСТО РУХНА ПСИХИЧЕСКИ !!!ДОЙДЕ ЦАРЯ, ПОСЛЕ СТАНИШЕВ, ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО БОЙКО, КОЙТО ТРЯБВАШЕ ДА "СПАСЯВА" БЪЛГАРИЯ - ПЪЛЕН ЦИРК !!!НАЙ-НАКРАЯ ШОУМЕНИ КАТО СЛАВИ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ, КОЕТО ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО:КОНСТИТУЦИОННИ ПРОМЕНИ И СМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА !БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА, ЗА ДА СЕ СПАСИ !!! ДО ТАМ СМЕ Я ДОКАРАЛИ ОТ МНОГО АКЪЛ !!!

119

Misho

преди 1 година

Бачо Иване, тука не са изгледали един филм за приватизацията в ГДР и Детлеф Рьоведер, не са наясно какво е концесия.... Благодарим, че даде всичко и постави основите да ни вкараш в ЕС и Нато........ Голям човек и истински държавник . Разбира се, цялата машина на комунистическата партия се изля върху теб. Връщай се пак да я оправяш тази държава.

118

СДС

преди 1 година

Не искал да става лидер на СДС!!! Затова събра парвителство от ДС, бивши ченгета и направи от тях" богата класа" Нямаш моралното право да се обаждаш за каквото и да е било! Ти си по некадърен и вреден и от Киро Ментата! Мислиш, че не помним ли??? Че всико е забаравено...неее!

117

Слави Трифонов

преди 1 година

Когато г-н Костов дойде в моето шоу му говорех внимателно и само на "Вие". Щях да се подмокря от страх да не кажа някоя от моите обичайни глупости.

116

Анонимен

преди 1 година

тоя направи много пари с касовите аппапрати и продаде всички златни мини на сащ чрез канадска фирма тоя голям измамник продадени за стотинки на него смърта му е малко

115

Под вола теле

преди 1 година

Карл Маркс според родното БКП и МВР беше синият голям шеф основал СДС......при Иван Костов се оказа даже че Червената армия била Синя армия на троцкист Евгений Дайнов.......Путин изпълнява доктрината на ЕВРОПАСТАНИШЕВБОЕЦА че Русия трябва да изкара танковете публикувана във вестниците на Петьо Блъсков и Валери Найденов.........ЕЛИТ та дрънка ..........Дрън,дрън в главата целият свят.......а поне да бяхте провели лустрация и за всички членували в БКП та белким станем НЕЗАБЕЛЕЖИМИ

114

И ТИ ЛИ КЪНЧО?

преди 1 година

Не мога да имам доверие на Иван Костов- дс-атент Кънчо и кгб-явочник Санкин. Този човек е работил за тираните.