82

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

От КАНЕСЕЕБЕ нищо добро не съм видял ЗИМАТА ще се къпя в ДУНАВА А

81

Анонимен

преди 1 година

Кръчмите пълни.Опашки за новият айфон.

80

Анонимен

преди 1 година

До сметката с баничкатаЗначи над 100 процента инфлацията у нас?

79

Долу шайката ГЕРБ

преди 1 година

Тия от кнсб какво работят та искат мин заплата

78

Анонимен

преди 1 година

То тази схема работодателите си я въртят от години, идват и ми викат вдигаме ти заплатата, е как като я вдигате под нивото на инфлацията дефакто ме правите беден работещ. Дургия номер ауу предната криза имало години в които нямало увеличение, пак пълни лъжи, третата измама ние даваме 2.5 твоята заплата за офис, ток, тренинги командировки - това вече е върха на наглостта.

77

Анонимен

преди 1 година

Посткомунистическата олигархия не иска да сдава власта на младите. Ще се бори с всички средства .

76

до 88

преди 1 година

Защо да са излишни? На мен ми трябват за хобитата ми. Кой си ти, че да ме караш да плащам повече данъци. Аз и сега плащам повече. 10% при доход 20 000лв годишно е едно и при 200 000лв е съвсем друго. Отделно, че при всичките ми покупки държавата прибира 20% ДДС. Защо искаш да ме товариш още? Защото съм учил до умопомрачение и работя неуморно ли?

75

ВЪПРОС до КНСБ

преди 1 година

Много съм изненадан от Лозунгите - Да се вдигне минималната заплата , и за това да бъдат предвидени пари в Бюджета ?Това означава ли че Бюджета ще плаща заплати в Частния Сектор които формира БВП ?

74

Има ги

преди 1 година

Всички по номерата на автомобилите и по самолетните билети дето са одили по почивка да си платят прогресивен данък и такса лукс - тези хора имат излишни пари.

73

Данък ЛУУКС

преди 1 година

Всички мазни българи дето щъкат насам и натам да си платят сметката и инфлацията от тях да се вземат пари.

72

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 1 година

ДА накажат с големи данъци лукс ВСИЧКИ Българи, които са били на почивки това лято.

71

ОСАТР 2022г.

преди 1 година

До Българин 80. Заминавай в Москва.Там ще ти вдигнат заплатата и....мерника. ЕС доста пари дава,но ние сме си виновни,че дейстаме бавно и мързеливо. Я виж Испания, Гърция, Хърватия...Шампиони са по усвояване на средствата.отпуснати от Брюксел.

70

Анонимен

преди 1 година

Баце : За всяка стачка на КНСБ , бонуси ,... от чекмеджето !

69

Анонимен

преди 1 година

Ифлацията расте , КаНиСъИбЕ ---ГЛАДУВА !

68

Анонимен

преди 1 година

КНСБ работят за *** Борисов.

67

Анонимен

преди 1 година

Няма и нищо да се случи, защото отново няма да има бюджет. НС е безхаберно. При сформирането му депутатите ще се покарат малко, няма да има правителство, респективно бюджет. Ще има нови избори през пролетта и пак същия цирк. В България бюджет няма да има и ще се кара в условията на хипер инфлация. Накрая някой ще яде здраво дървото в прекия смисъл, заради безхаберието си.

66

Българин

преди 1 година

Ако ЕС не ни подкрепи за един достоен европейски живот, като се има предвид, че сме най-бедните в европейското семейство ... то такова семейство не ни трябва!

65

Съвременник

преди 1 година

За 32 г. демокрация в България т.н. синдикати не са направили и една стачка !!! Какво показва това ? Показва, че няма синдикати в България !!! Има вождове ,които се облажват с далаверки от това или онова предприятие !

64

Анонимен

преди 1 година

Фирмите на Доган , Пеевски и Баце , заедно с ШАЙКАТА , откраднаха парите ПРЕДВАРИТЕЛНО платени , а сега накараха работниците да искат от държавата ОТНОВО !Защо не протестират пред ГОРЕ-ПОСОЧЕНИТЕ ВИНОВНИЦИ ?

63

Дидо

преди 1 година

Незнам дали програмисчетата осещат ама скоро на народа ще му кипне и ще има обесени програмисчета на дарветата. Не може така да се подиграват на хората който им плащаме високи заплати от нашите заплати.