13

Анонимен

преди 1 година

А заплатите и цените що се дигат????

12

Ппмп

преди 1 година

И какво направиха пп-глобиха ли Лукойл-не. Увеличиха ли концесията за златото както теъбяха-не. Спряха ли кражбите-не..даже се увеличиха. Оставиха ли надути цени на ток, газ, готова, храни и тн - да. Спряха ли някой монопол-не. Какво има да говорят и да обясняват. Видяхме ги. Разориха държавата за 6мес. Това е положението. Срам ме е че гласувах за тях!

11

Един Българин

преди 1 година

До10 Фуело.нет пише че бензинът е и под 2,70 вече. За дизела е проблема, че Лукойл са кр-ад_ци, но и той намалява. Предстои ми пътуване и е възможно да финтирам Лукойл, на които Тулупът помагаше 12 години, а те не внасяха 1 лв данъци...

10

Анонимен

преди 1 година

И заплатите и те надолу и те

9

Анонимен

преди 1 година

Петрола поевтиня с 30% за последните 3 месеца на международните пазари. По нашите бензиностанции бензина падна с 20 стотинки. Тука цените се движат с поне 1 месец назад. Нашите търговци се оправдават че държат горива на склад които са купени на по висока цена и затова не бързат да смъкват за да си запазят печалбата.

8

Общ работник

преди 1 година

Аз пък си карам дъртата бангия на газ - 0.82лв/л с държавната отстъпка. Ко му плащаш, карам си без пари

7

бензина е 2,75

преди 1 година

До 2 Аз мисля... Има бензин на 2,75лв и то без никакви държавни отстъпки!

6

естествено

преди 1 година

След първоначалния шок от войната , пазарите да се нормализират! Горива има навсякъде, само трябва да се организират доставките!Путин ще търси клиенти!

5

Анонимен

преди 1 година

забелязях покрай мен че навсякъде където няма синдикати в тези предприятия редовно актуализират заплатите - има ли някъде синдикат -- нищо там не се случва

4

Анонимен

преди 1 година

А защо това у нас не личи?

3

Анонимен

преди 1 година

Е така като почнете да мислите и мислите и мислите а накрая нищо не измисляте. То голямо поевтиняване. Даже на бензостнеца ми дават пари за да заредя от тяхната нафтица толкова е евтино.

2

Анонимен

преди 1 година

Експертите дето обясняваха, че есента няма да има горива и цените ще са по 5 лева литъра, а виновни за това са ПП, си свършиха работата. Върнаха крадеца от ГЕРБ. Жалко, че народа е късопаметен и лесно се лъже. От това страдаме всички, а някой избягаха.

1

Аз мисля...

преди 1 година

Ти мислиш, ама той бензинджията друго явно си мисли, защото аз не усещам поевтиняване, а напротив