21

Реалист

преди 1 година

На мен не ми отива да бъда КУЧЕ или ТЕЛЕ или пък змия!Нещо не се харесва на НЯКОИ ХОРА ли?Това че произлизам от нИщото, това ме означа че цял живот трябва да бъда в нИщото, а е нЕщото!Поумнейте ако изобщо можете, определено ви трябва да поумнеете!

20

Анонимен

преди 1 година

По времето на баба Бети угоеният алкохолик Чърчил направи Голодомора в Индия. Загинаха милиони...

19

Анонимен

преди 1 година

Инглезите са иззродени - пълни са с генетични болести, бракове между братовчеди, гледам ги лятото на Слъънчака - разгащени, невъзпитани, пият и пиикаят по улиците. Иззмет!!!

18

Азимов

преди 1 година

Подобно на религиозността, монархизмът е едно от най-ярките практически проявления на човешката глупост.

17

Анонимен

преди 1 година

'Айде стига вече. Инфлацията стана 20%,от сутрин до вечер една кралица.Англичаните си я тачат,ние се информираме,възхитихме се, че те са обединени около това,ние сме разединен народ,но хайде стига вече.

16

Анонимен

преди 1 година

Лилибет са й викали като малка, това какво ви говори, журналистите кои са дето преписват тук, да не е на ръчно управление от хелдинския комитет?

15

Анонимен

преди 1 година

Меестя за баба гущерана и за бозавите инглези!

14

Щерю

преди 1 година

*** същата иззмет

13

Щерю

преди 1 година

Всъщност, Великобритания е юдейско царство, защото управляващите я от векове монарси са от т.н. самозван есейски род "Рекс-Деус" - "Царе-Свещеници", които искат да завладеят целия свят - а всъщност са ционисти Антихристи, слуги на Дявола и Елитът на Световното Зло. Другите юдеи, които им се противопоставят са братовчедите им юдеи управляващи от векове Русия - същата ***...

12

Анонимен

преди 1 година

Да и има човек перипетии-как да оправя бакиите на похотливите си наследници. За други нейни житейски кахъри не се сещам.

11

Анонимен

преди 1 година

Гаврите се с хората. Стига вече. Разбрахме колко е била обичана прекрасната кралица. Дайте нещо за инфлацията, за бедността. Дайте съвет как да изкараме зимата. Нещо, което може да е полезно за хората.

10

Абе

преди 1 година

Вие у всички скапани "медии" не разбрахте ли, че благоденствието на тия се гради на нашето нещастие. Това е империя и на съвестта на кралете и народа им стоят милиони убийства. Гибелта на България също е идея на тея. Те са с Турция. Те не харесват България. Вие им лижете дирниците. Срам!!! Тази "кралица" с нишо не е помогнала на никой освен на себе си. Нишо не е направила за света. Нула. И загубата й няма никакво значение. Все едно някой Иван е умрял. Отразете него. Със сигурност е по-добър.

9

Нане

преди 1 година

Ега от утре наще слугински ингилийски *** от нац медиите си пийнат валерианчето и лексотана, и да спрат да мучат с влажен поглед по дъртите рептилии... ===)))

8

Анонимен

преди 1 година

Как е възможно да се възхищавате на човек който е затрил милиони хора по света, дори хитлер неможе да я стигне

7

Адмирации

преди 1 година

За тези силни жени . Много еднакви , и много различни ,но и двете служили с чест и чувства на дълг пред народа. Това което никой от съвременните политици не прави.

6

F-35-Deal

преди 1 година

Швейцария подписа със САЩ договор за 36 изстребителя F-35 на стойност 6,5 млрд долара.А сега сметнете нашите 8 F-16 за 2 млрд

5

Елизабет Втора...

преди 1 година

....снахоубиицата, била "благочестива"?Хе, хе!

4

До 4

преди 1 година

Никой не им плаща просто са жалки ***

3

Анонимен

преди 1 година

Яко им плащат на "българските" медии, за да ни натрапват монарх на чужда държава.

2

Анонимен

преди 1 година

до 00:00 часа има време за още някоя статия - споко пишете