15

Анонимен

преди 1 година

Това е заради филма "моята голяма тлъста гръцка сватба"

14

Петров

преди 1 година

Ами то по тия каманъци за друго не става, 2-3 месеца слугуване година хранят, пък и без туй за друго не стават. Като са толкова големи печалбари защо 10 милионна държава е в двайсетицата по задлъжнялост в света.

13

Алекс

преди 1 година

Знаят как се прави туризъм и печелят.С бетон и курорти подобни на градски квартали не става.

12

do turk

преди 1 година

ама за съжаление турците са неграмотни като теб, и затова само бараби на запад и много рядко някой по-начетен, пишеш освен - "усвен", пишеш "тува" вместо това, , "заедну" вместо заедно, "пруизвежда" с у, нямам думи, иначе турците сте номер 1, проблемът е че в бг специално повечето са неграмотни като теб

11

Анонимен до #6

преди 1 година

Ако Кавала беше българска щеше да е като българското черноморие, и обратно, ако днешното българско черноморие си беше останало гръцко, както беше до преди 100 години, щеше да е ТОП

10

Анонимен

преди 1 година

Нещо да не ни пързаляте? Нали Бг Черноморието процъфтявало и било върхът? Нали тука е пълно с мутри и мутреси, силиконки, скъпи коли, дизайнерски прахове? Кво не му харесват на нашето море? И е евтиния - кафенце в пластмасова чашка 8 лв, таратор (бистър айрян с 2 люспички краставица) - 15 лв., вмирисана цаца, фасове по плажа. Всичко си е натурално и простолюдно. вие не гледайте какво разправят хората за Гърция, ами слушайте кво ви говорят Румен Драганов и хората от министерството.

9

Севим Шекерова

преди 1 година

в Турция много неща се занемариха много последните години, преди не беше така, отделно хората нямат пари и бизнеса и стана много зле, прави сте за Анталия, в името на огромни печални и огромен брой туристи, стана гъзззззззз до гъзззззз и голяма гъчканица, не става вече за почивка там, за съжаление

8

Анонимен

преди 1 година

ходих в Турция, много съм разочарована, в Анталия- *** до ***, никакво спокойствие хотела е занемарен за 5-звезден хотел си е направо зле. Кърпите от пране, вече са износени толкова много - платихме 3 500 лв за 1 седмица 2 човека и не сме доволни, преди това в Гърция ходихме, хем не на островите , а на Халкидики - и там даже е много по-добре от Анталия.

7

до 5

преди 1 година

ще се сетите, от години го разправям, че Гърция, за разлика от Турция и България, има висок клас курорти, затова там ходят Роналдо, Флойд Мейуедър, Манчини, Бионсе, Джей Зи, Майкъл Джордан, Джордж Буш, в Турция и Бг тези хора НИКОГА НЯМА ДА ДОЙДАТ НА ПОЧИВКА, на посещение може, за бизнес - може, но не и на почивка, просто бг и Турция нямаме висок клас курорти, за съжаление.

6

Анонимен

преди 1 година

Дори туркините се женят в Кавала. А можеше да е български, но лаком *** фердинандов.

5

Анонимен

преди 1 година

тази година ходих на Санторини и Миконос, повече няма да стъпя на турските курорти, които сравнение с гърцките острови са направо трагични. Жалко, че толкова години ходих в Турция, просто няма място за сравнение, водата на гърциките острови, постройки сгради, всичко е много по-добре от натопорчените огромни хотели в Анталия, Кущадасъ и така нататък

4

Морен сокол

преди 1 година

Гърците знаят как да правят бизнес .И знаят зе клиетите че не са прости хора .затова отошение и вкусна храна и нормални цени.

3

Анонимен

преди 1 година

До 3Няма как бай ти Г.. ьо да се мери с бай Ставрос, защото Гърция има 13 хиляди морска брегова линия, а България 430 км брегова линия от която туристическа е не повече от 300км.

2

Този Който

преди 1 година

Бай Ставрос, покажи на бай си *** как са прай, как са мятяш, как сбираш парите на туристите....хаххахахаааа

1

Анонимен

преди 1 година

А на бетона пред слънчака,кога?