26

Анонимен

преди 1 година

До С Елизабет "Си отиде една епоха" Добре бе, любителю на общите приказки, кажи ни каква е тая епоха? Напиши пет определения на тая епоха и кажи какво ще се промени? Всички искаме да знаем. Айде, казвай.

25

Куини

преди 1 година

Ше правим шоу и от умрялото ! The show must go on - Quinn.!.

24

С Елизабет

преди 1 година

Си отиде една епоха и това е факт. Британците си имат традиции и държат на тях. За нас това е фарс ,за тях начин на мислене и живот. Да почива в мир.

23

Анонимен

преди 1 година

10дни преливаха кръв на гущерката с надеждата рептила да се съживи, уви за тия дни и 10ки литри прелята кръв, влечугото само изсъскало и показало един път двойния си език.За всеки случай в саркофага се поддържа стайна температура,има вентилация и уреди следящи за жизнени показатели,така че нека не се радваме предварително,че току виж рептила се събудил.

22

до 33

преди 1 година

И как разбра,че са "доволни" тези 4 млрд.? Има благодарни и благородни хора...не всички са зLобари като българите;)

21

Пряко от Лондон!

преди 1 година

Погребението на кралицата на живо! По-точно, след като завчера на поклонение пред гроба премина известен вуду-магьосник от Хаити, най-точното наименование е "погребение на неумряло (undead)". На гроба ще бъде монтирана тежка каменна плоча, за да се изключи евентуално самоизравяне по-късно.

20

Анонимен

преди 1 година

Оркестър Кукубенд Парламент поздравява английската кралица с песента Кукавица! Слава на царство Чалгария и Обединеното кралство!

19

Пуф

преди 1 година

Над 4 милиарда човека гледат Българинът пак мRази и спами.

18

Кинг Чарли

преди 1 година

На живо от умряло , е га гаврата ! Лонг лайф съ Кинг , тоест Аз кралят на кралете и камилите .!.

17

х

преди 1 година

най накрая

16

питам се

преди 1 година

Защо не напишете колко роби е имала и колко народ е изтребила великата ви британия? Също за произхода на скъпоценните камъни по короната. Колко ли живота са стрували? Колко богатства е изсмукала короната от завзетите територии? Ей такива неща, нещо по-различно.

15

Анонимен

преди 1 година

На заглавната страница на Днес има над 10 статии за погребението на бабата! Едновременно! (Следват много нецензурни думи за българската журналистика, но поради цензурата, моля всеки да си ги добави сам, според собствената си фантазия и експертиза!)

14

Уточнение

преди 1 година

Погребение "на живо"! Има ли мисъл в главите ви? Пишете "от мястото на събитието", "пряко от Лондон","директно" и т.н., ама "на живо" е меко казано неподходящо.

13

мдааа

преди 1 година

Трябваше днес да е неработен ден, че да гледаме това невероятно, изключително, неповторимо събитие, в което историята и живота спират. Та вместо 22,09, трябваше днес да е неработен ден.

12

ПроСоТо

преди 1 година

ха ха!...На мен ми харесва шоуто!..Все едно гледам продукция на Джордж Лукаш...Нещо като .."Междуцарски войни"...Хареса ми и как Уилиям се клатеше докато "пееше",а също и и Камилата,която дори не си правеше труд да си отваря устата...Колко ли такива майтапчийски моменти пропускам ?

11

Анонимен

преди 1 година

Впрегнали морячетата като коне?! Ако нещо такова се случи в друга НЕдемократична страна, западните медии ще надигнат вой до небесата, но сега всичко е точно.

10

Местя го

преди 1 година

Местя го . Наздраве !

9

Анонимен

преди 1 година

И за какъв чоп решихте, че е необходимо да ни предавате на живо как ринат дъртата cкyмрия?

8

Хахахаха

преди 1 година

10 дни ни надуха главата с тоя рептил, а сега за капак и трите телевизии ще реват като сарански мечки цял следобед.... Такава е съдбата на колониялните държави с политици марионетки и сорошки медии... Само едно не казаха - тая като е ходила у клооозета сама ли си е бърсала срамотиите или и затова си е имала персонал? Ако някой знае нека сподели, оти ми е много важно.

7

Анонимен

преди 1 година

До 13 4% е максимума и става малко по-солено за някои и трябва да се прецени на вкус. Около 3% е добре.