26

Анонимен

преди 1 година

И там са като нас ниско интелигентни.

25

Анонимен

преди 1 година

Най ми хареса лозунгът: "Заменяме Санду за дърва"

24

До пижа

преди 1 година

Вярно ли от август си пускаш парното? На Еверест ли живееш? А я кажи като газта там е без пари защо са толкова бедни? Защо средната заплата не им е 6 хиляди евро примерно? С безплатна газ могат да произвеждат всичко и работещите да са мултимилионери.

23

Пижо

преди 1 година

Тъй, тъй. Няма лошо. Когато говорим за Молдова, не трябва да забравяме, че има две Молдови - едната на Урсула, а другата е Приднестровието. Ха познайте кой издържа Приднестровието и имат ли хората там проблеми с газта? Ми не. Те са си пуснали парното още през август, че няма какво да я правят тая газ. Половината от оная, другата Молдова, на Урсула обаче хич недолюбва ЕС. Точно тя е скокнала на площада.

22

Анонимен

преди 1 година

До Бг-медии -113 място !Напишете нещо за УНГАРИЯ , до кога ще се сравняваме с най-изпадащите , няма ли най-после да минем на страната на печелившите ?

21

Дидо

преди 1 година

Незнам дали програмисчетата осещат ама скоро на народа ще му кипне и ще има обесени програмисчета на дарветата. Не може така да се подиграват на хората който им плащаме високи заплати от нашите заплати.

20

БАНко

преди 1 година

ПИШЕТЕ ЗА ЕВРОПАТА !!!

19

Стар,живял,видял

преди 1 година

Комунистите по долу ,като Жеко газ пикаят! Не разбрахте ли бе другари ,,СоциализЪмът се оказа едно недоносче,наистина недоносче"каза ви го самият бай Тошо!! Само останали чугунени глави като Жеко и сие ,продължават с мантрите за края на ЕС и ,,евролиберастите"! Така 45 години обясняваха как как гнилият капитализъм умира ,а умря социализма !Даже в Съветския съюэ умря!.......Само лозунгите ви не умряха Жеко,ама ,,дума дупка не прави",и животът върви по естественният си път,въпреки такива като вас!

18

Анонимен

преди 1 година

И тук рашистанските троляци пак се напъват да осмърдят коментарите.

17

Анонимен

преди 1 година

тая зима ще е интересна.

16

Кон с татация

преди 1 година

САЩ скоро ще им внесе демокрация!По сценарий както тука първо пуска платените троолове на протест!)

15

Анонимен

преди 1 година

В Украйна не е ли ден на траур? Все пак загубиха монарха си!!! Украинците са английски поданици от средните векове. Вие не знаете ли?

14

Жеко

преди 1 година

До Амиихехехе тоталитаризма на ЕС, там от доста години ги карат на сила да плещят на румънски, щото били румънци де!Това е една от държавите където е най-евтината работна ръка!! За това толкова ги искат и любят от Брюксела!

13

Анонимен

преди 1 година

Днес трябваше да е почивен ден и да гледаме за кралицата. 22 септември е руски празник и не го искаме. Щом независимостта ни не е дадена от кралицата значи не е нещо хубаво и не я щем. Ние искаме да сме поданици на кралицата и да говорим английски, за да си намерим работа и да живеем.

12

Жеко

преди 1 година

Хахаха, част от истината е спестена!Протеста е поради това че Санду като човек на Запада, както нашите *** ДБ, ГЕРБ, ПП, СДС води Молдова към разпад и унищожение! МОЛДОВА Е КАПИТОЛИРАЛА ДЪРЖАВА, СЛУГА НА ЗАПАДА ТАКАВА КАКВАТО Е И БЪЛГАРИЯ!Молдовците биват насилствено карани да учат и плещят на румънски! Румъния малко по малко ще ги глътне!Санду е продажничка като нашите ***!!

11

Анонимен

преди 1 година

Днеска трябваше у нас да е неработен ден и всички да гледаме погребението. Да не би Гълъб Донев да за руснаците? Защо не даде почивен ден да гледаме за кралицата? Нали сега тя е наша кралица!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Сега ако кажат, че не са гледали погребението... Изостанал *** народ. Ние сме много по-напред. Цял ден гледаме и довечера пак ще гледаме и утре пак ще ни припомнят ... Оф, гледайте, че да се свършва.

9

джо

преди 1 година

Мая Санду е състуденка на Киро Харварда и тя бърза да вкара Молдова в батака , както повеляват големите шефове....

8

който е с русия

преди 1 година

стига до просия

7

Анонимен

преди 1 година

Никакъв ЕС за тия след като не облъчват народонаселението с новини за погребението на бабата. Вместо да са пред ТВ-та, тръгнали ми на протест.