153

Анонимен

преди 1 година

ДА ама НЕ !

152

ПРАВИЛО

преди 1 година

НЕ ВСЕКИ,КОЙТО ПИШЕ НА КИРИЛИЦА Е БЪЛГАРИН ! НО ВСЕКИ,КОЙТО УБИЖДА БЪЛГАРИЯ НЕ Е БЪЛГАРИН!

151

Анонимен

преди 1 година

Антихристът Питин осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!

150

Анонимен

преди 1 година

Няма да е...... осем години не можаха да потушат сепаратизма и партизанските действия ..от къде ги намирате такива лаици и кой им плаща заплатите

149

реалист

преди 1 година

До Не фен на Путин.Всичко знаете ис от всичко разбирате. Чудя се зашо страната е в пълна разруха като стебтакива монгознайковци. Няма по-***, злобен и ал1ен народ от българския, точка.

148

ЗеленНаркоман Вонтед

преди 1 година

Нищо чудно ако се извадят хитлериските документи от 1930 по които е трябвало да се унищожат евреите и на всеки лист,днес през 2022, думите евреин,еврейка,еврейче, евреи и еврейски,се заменят съответно с руснак,рускиня,русначе,руски,руснаци ще видим фобия не ами истински фашизъм готов да унищожи руската култура, реуския език и руския народ.Само 90години саминали и хитлеризмът се е родил като сега наместо Адолф и БраунЕва се нацисеяатЗелениятглист и впечатлително разкраченокраката Ехлена.

147

Не е там въпроса

преди 1 година

До Не фен на Путин: Дивотии много хора могат да напишат. Въпроса е защо им ги публикуват. На л'уди ли се правят или нас мислят за такива.

146

Не фен на Путин.

преди 1 година

"Изходът от войната може да е положителен за Украйна"--Как може някой да пише подобни дивотии? От прекономерна глупост ли е това или за мижави стотинки? Без значение какъв ще изхода на войната, Украйна ще е в пълен колапс. Да не говорим че наливаните милиарди и оръжия не са даром, а дълг който ще се връща. Но ако Зеленски не успее да върне завзетите райони и моретата, които са 85% от икономиката, Украйна трябва да хлопне кепенците. Това че мъже не им останаха след "героизъм" 10 към 1, не го броя

145

Алекса

преди 1 година

Също така може и ако пусна тото днес да стана милионер ама нада ли хо хо хо

144

Анонимен

преди 1 година

Хайде наште, бийте рашките по кратуната!

143

Възраждане

преди 1 година

Украйна мачка фашистите много яко.

142

Рускиня

преди 1 година

100% ще бъде положителен за Украйна. Всичко е на тяхна страна.

141

Анонимен

преди 1 година

По принцип не може и не трябва да се подкрепя сепаратизма, но той се появява когато няма демокрация и има висока корупция. Ето това е станало в Украйна. Минските споразумения не бяха спазени. Резултата е трагичен. Донбас не виждам как ще остане там и хората как биха могли вече да живеят заедно след като Донецк е обстрелван непрекъснато. Ами Одеса ?

140

Анонимен

преди 1 година

Як бой по руската чугунена глава, ей това да се чува. И колкото и да се пънат ***, война срещу целия цивилизован свят няма как да спепелят. Краят на това жалко обединение, наречено Русия е близък, парите свършват, мунициите и те, за войници да не говорим.

139

Ford

преди 1 година

Нормално даже им остават и доста подаръци като се прегрупират от бягане.

138

Анонимен

преди 1 година

След като е положителен за Украйна, трябва да е отрицателен за Русия.

137

Анонимен

преди 1 година

Само сорросоидите слагат знаци това е тъжно че хората не се подкрепяме.

136

Анонимен

преди 1 година

Вместо да ми слагаш минус напиши надписа на видеото и го изгледай. Хората са поразени от мина докато са на метър в морето. Кървава баня. Предварително заложена камера, това е очевидно. Чува се гласа и радостта на терористите ,а всеки може да се досети какви са те след като сами слагат надпис "Хуевая Одесса".

135

Анонимен

преди 1 година

Русия може да загуби войната но Украйна няма как да я спечели. Тя е разбита като инфраструктура и разединен народ няма как да спечели. Трябва да има мирни преговори и мирен договор но без условия !!!

134

До 162

преди 1 година

Абе то и във фантастиката на Жул Верн се твърдеше, че Капитан Немо е плавал на подводна лодка и никой не му е вярвал, но често фантастиката се превръща в реалност. Та така и с якото настъпление на укритие, което върви по-бързо дори и за очакванията на най-върлите ***.