277

Гамен Грипенов Ветов

преди 1 година

Здраствуйте Паляци,***,русоблизи!Виждам,че пак сте нашмъркани или некои не са си земали психотропните илачи!Само чистокръвни отк,ачалки могат да се радват на кръволокът Володя,плешивия джуджак!Укрите,както ги наричате разнесоха ра,шистите като топли,пресни пици!И това благодарение на 25 Хаймарса с боеприпас до 80км!А какво ли ша праят батките,когато Чичо Сам подаде големите топки АТАКАМС до 300км.Сбогом немитая,ванящая,болотная губерния!Ко чакате?Жужу плаща за пушечна мръвка в зелено!

276

Анонимен

преди 1 година

руснаците се подиграват с украинската "армия" ,ами ако влезнат още 100 000 богатира с техника хаххаа

275

fury

преди 1 година

Контраофанзивата започна вече да затихва. Появиха се информации,че на места руснаците от отбрана, премихана в настъпление. В Херсонска област, след като удариха ВЕЦ-а, нивота на реката се вдигна и понтонните мостове на украинците, отидоха по дяволите.Започна отоново да става трудно, логистично да поддържат частите на хохлите.В допълнение при атаката на Изюм, хохлите имаха огромни загуби.Линията на фронта е твърде голяма, а превъзходството на *** в артилерия и авиация, е все още смазващо

274

Анонимен

преди 1 година

Гари Каспаров - Русия провинция на Китай или Европейска държава без имперски амбиции.Краят на Путин ще е както на всички диктатори.

273

гост

преди 1 година

До Анонимен...Вижда се,че по-*** тиква тук от твоята няма!!!

272

гост

преди 1 година

До Абе и.....от-...Ами питай Клинтън,Буш Младши и цялото НАТО ЗА Белград ,Ирак,Либияи т.н.

271

gogo

преди 1 година

Гош, много мъдро, ама докога ще живеем в някаква измислена реалност /по нашите медии/. Тоя зеления, мога да му дам една фланелка, пак зелена, ама изпрана, той ще си я изглади, щото жена му е по Vogue.../, и тогава може да ходи навсякъде, защото с тая видео--конферентна връзка ми омръзнаха неговите подсказвачи /сигурно и на укрите вече са додеяли/

270

gosh

преди 1 година

Ще поживеем, ще видим

269

Анонимен

преди 1 година

вашите безмислени статии много са не ефективни ще е полдобре да не пишете нищо отколкото ваще безмислени лъжи

268

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ВОИНАТА НА С.А.Щ. И Е.С. СРЕЩУ РУСИЯ НЯМА ДА СПРЕ ДОКАТО РУСИЯ НЕ УНИЩОЖИ ЗА ВИНАГИ С.А.Щ.

267

Абе и.....от

преди 1 година

До МНОГО ЗЛОБНОТи как ще гледаш ако един диктатор ти нападне държавата и бомбардира болници и детски градини?

266

Анатема

преди 1 година

Антихристът Питин осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!

265

Анонимен

преди 1 година

Подценяват го Зеленски, голяма га. д е, много го подценяват, той си е са. дист като че ли, избиха колко от сънародниците му, а 1 бял косъм няма, сякаш това го забавлява, или не осъзнава реалността, сякаш е в някакъв филм на любимият му холивуд

264

СтингърЧо Джавелинов

преди 1 година

Добре руските фашисти звучи по добре нали!

263

СтингърЧо Джавелинов

преди 1 година

Значи, *** войски се изтеглят защото са най хуманните войски и бягат щото богатира император на токчета и им обещал водка!Нали така таваршчи ***!

262

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен:До 2022 ИстинскиФашизъм: Само дето пропусна да кажеш. до сега след ВСВ не беше имало опит да се реализира заличаване на нация в едно с културата й, езика й и населението й. Естонската ПМ казва че търябва да се атакуват руснаците като народ защото поддържали Путин. украинскиа посланник в Казахстан каза че трябва да бъдат избивано толко много руснаци че за децата и внуците на днешните зеленисти да не им се налагало да доубиват руснаци. Обще взето плачеш за една по яка псувня

261

до 294

преди 1 година

До Анонимен- Не бъркай древната горда държава Покрайнини, която е с хилядолетна история и държавност, с другите държави около нея.

260

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Solar Power- "Кой добива най-много петрол в света ? США. Кой добива най-много газ ? США."---- Беше така при Тръмп. Но сега тропосаха БайДъмб там! ....А и това: "Кой изнася най-много? США"-- И тук не си в час. Изнася БайДъмб, ама от резерва на "США", Научете се да намирате истинска информация! Намира се дори и в западните медии, ама трябва да знаете езици! А дори и само с логична мисъл да разоикагахте щяхте да знаете от дълга война запада яде дебелия- не говоря за лидерите му спонсорите им.

259

Анонимен

преди 1 година

До не може да бъде! Освен Русия , друг не може да има претенции към Украйна, Украйна де факто е руска земя все още,а и населението от украинци и руснаци е руско. И ние искаме тогава Румъния да върне на България, Полша, Русия,Унгария земята , да видим дали ще им стане добре на румънците!? Това са *** изказвания на румънците и е кражба на чужда земя!

258

Анонимен

преди 1 година

Пак не сте разбрали... НАТО блъска здраво русняците по тъпите тикви.