34

доктор

преди 1 година

Не съм религиозен, ама в това отношение се възхищавам на исляма... 24 часа след смъртта починалият трябва да е погребан - експедитивно, ефикасно и безопасно! Да се разнасят трупове насам-натам не е хигиенично

33

Реалист

преди 1 година

Лека му пръст на това бабе ама какво общо има с България ? Чърчил е казал мнението си за нас. Да ни сравнят със земята и да насадят картофи ! Англия винаги е била душманина на свободните народи ! Световни пирати всичко заграбено в моретата са давали на кралицата или краля ! Така че *** айде у лево !

32

Аз

преди 1 година

Разбирам, че е била лидер на голяма и силна държава много дълго време, но стига вече! Отразихте я повече от достатъчно! Като всяко прекалено нещо, вече омръзна и има обратен ефект! Стига с тая кралица! Предстоят избори в България! Има война близо до нас, която дава сериозно отражение на нашата икономика! Приключвайте с кралицата и се насочете към българските проблеми!

31

Iordan Ivanov Geolog

преди 1 година

ДА напомним, че негово Величество Цар СИмеон Втори е на Българския трон от 1943 година. С нейно Величество Елизабет Втора имат ценен ген от минала много богата цивилизация..

30

Внимателно

преди 1 година

Охраната на хората предупреждава да не се поставят в дрехите или телата на починалите опасни съоръжения вкл дигитално холограмни облъчващо пресканиращи.. Много опасни савсички видове мобилни телефони,Дигитално холограмни оръжия вкл инсталирани в лични и други документи. За първи път засякохме остри реакции на мъртви преди и след започването на военно терористичната атака срещу Украйна..Реагирали са милиони погребани вкл деинутериуми и мамути потънали в древни тресавища.

29

Анонимен

преди 1 година

Да живееш в Лондон - човек трябва да е мазохист

28

Анонимен

преди 1 година

Що? Тя да не мисли да присъства и на него?

27

До 44

преди 1 година

Е не се излагай.Това е кралско погребение,метален ковчег,а тялото е обработено да издържи дълго.Освен това не се полага в земята.

26

USA

преди 1 година

Не думам за каральовста, а за БЪЛГАРИ, като Ботев, Левски, Каравелов, Захари Стоянов, Капитан Петко войвода и всички останали патриоти, които не ще бъдат забравени.

25

До USA

преди 1 година

Не братто.... Трябва да се чете българска история.... А маркс история на СССР и на САЩ ги оставям на вас ;)))

24

до до USA

преди 1 година

Аааа така е, трябва да се чете Маркс и Ленин. Такива като тая много добре са я описали. *** в обществото. Не допринасят с нищо за благоденствието на хората, а само паразитират върху гърба им. Ненужно звено в икономическата верига!

23

До USA

преди 1 година

А тая дрътата какво е направила за света бе краварр?!? Какво е направила освен че се родила принцеса и са я хранили с златни прибори спала е по цял ден и е харчила милиони народни пари?Тя не знае къде е България а наще сорошки меддии не спряха да реват 10дни. Аааа сетих се- направи нещо значимо- утрепа принцеса Даяна и арабина, щото чарлс се изложи бая тогава с оная каммила. Ай чезвай сорошшки троллл

22

anonymous

преди 1 година

Ми да пуснат чалга ако не искат да им е скучно....

21

Суеверен

преди 1 година

Задължително да и хакнете дървен кол в гърдите преди да я похлупите, ей! Не искаме утре пак да излезе да пие детска кръвчица!

20

USA

преди 1 година

Много българи са си заминали, заминават и ще си заминават, като родопски катъри без история. Други са направили много положителни неща и вечно ще ги помнят.

19

Анонимен

преди 1 година

Бе то цял ден ще я мъкнат с каруцатта из цяла англия ама иначе нямало да бъде "дълго и скучно".... Аре да я засаждат най-накрая, че нашите поккорни мисирррки вече 10дена не спряха да жалеят и реввват. Направо ми надуха главата с тоя рептил.... Колко млади българи си заминаха за тея 10дни а ние за вещицата жалеем.Бтв и Нова са за закриване.

18

Анонимен

преди 1 година

До 24Евгени Минчев, ти ли си?

17

Лично мнение

преди 1 година

Кралицата беше много свестен човек. Уви, не мога да кажа същото за някои мембъри на семейството.

16

анализатор

преди 1 година

До: номер 23 (Русия) Засрами се бе!!! Руският цар Николай II е братовчед на английския крал Джордж V!!! И не само че са братовчеди, ами си и приличат като еднояйчни близнаци!!! Има една тяхна обща снимка, на която са си направили майтап - руският цар се е облякъл в английска военна униформа, а английският крал обратното, навлякъл е руски мундир.Ако не ги познаваш добре ще ги объркаш...

15

Анонимен

преди 1 година

Едва ли ще усети.