123

Кирооо,Кироо

преди 1 година

ти и твоите дружки ни върнахте достатъчно назад ! Защо още се репчиш,като видхме,че не ставате за нищо?

122

Яко Гуши

преди 1 година

и на протест за държавни помощи биля излизаме

121

Евала

преди 1 година

Нали всички сме били страдали - и граждани и фирми? Сега излиза, че едни хорица не само не са страдали, Ами сериозно са ни скубали. Та Путин ли бил виновен за инфлацията? Я пак?

120

баба мара

преди 1 година

и защо само от енергиините фирми трябва и от фармацевтичните фирми те натрупахамилиони от вируса които пуснаха сащ и след това ваксините

119

Анонимен

преди 1 година

Само не трябва да има помощи за онези от махалите, които и без това се хрантутят на нащ гръб. Не плащат никакви данъци, сметки и т.н. Лъжат, че са инвалиди да взимат ТЕЛК. Раждат като на конвейер, за да смучат и социални. Разни измислени комитетчета им създадоха чувство за безнаказаност. Продават си гласовете. И ги научиха, че имат само права, а не и задължения.

118

Анонимен

преди 1 година

Доларите пааааадат, пааадат от небетооооооо......

117

един

преди 1 година

Къде отиде пазарният принцип, в смисъл който е работен и кадърен, той да е богат, я някой да ми каже? На тоз, на оня, на незнам кого си и тъй до безкрайност. И децата разбраха, че някой работи, а друг прибира де що пара е изкарана, а някакви си се правят на болни или с дечурлига вземат толкова пари, колкото средния човек? В същото време тръбят как децата били повтаряли обикновено живота на родителите си в общи линии. Ами тогава, какво правим?

116

анонимен

преди 1 година

Затова трябва много прецизно да се преценяват помощите и да не се раздават на калпак, и какви са тези доживотни помощи за безработни, не ми е ясно дават ли си сметка какво значи това? Не се ли досещат, че повечето хора са тарикати, или поне в известна степен и използуват положението? Но краят на това идва........Че и действително само подобни се развъждат....

115

анонимен

преди 1 година

До според евростат - ще ви кажа как - ще подкрепят разни т.нар. уязвими, които дефакто с нищо не допринасят за бюджета, а останалите със скромни доходи примерно около хиляда и нещо ще са принудени да дават всичко за ток и храна, и това се наблюдава не само у нас. Тези хрантутници разполагат поне с времето си и открито ни се подиграват, на всичко отгоре и с това, че гените си отавят именно те. Не знам този сбъркан модел докога ще продължи.

114

Тото

преди 1 година

Наистина направо ни налагат комунизъм то вече в русия отдавна няма комунизъм даже може да се каже че те са по демократични от самия европейски съюз ако съдим по видеата в youtube ще разберете че е наистина в русия е по-свободно отколкото в сащ и в европейския съюз европейския съюз и в сащ има много повече забрани отколкото свободаЩе дам един пример един шофьор на автомобил може да спори там с полицаи без полицаи да прояви някаква агресия ако това направиш в сащ за секунда си на земя и арестува

113

Лалала

преди 1 година

От грантаджии акъл не щем. С тоя манталитет на просяци сме идеални за гето на ЕС

112

След няколко

преди 1 година

Години, идва нова брадва за домакинствата ЕС. Премахват регулиран пазар КЕВР за цени на ток, и изпращат домакинствата на борсата за ток. Тогава ще видим "борсови" цени на сметки за ток, газ и вода.

111

ГЕРБ

преди 1 година

Подписаха "общата енергийна политика на ЕС"-задължиха ни да продаваме евтината енергия на Козлодуй и да купуваме от ВЕИ-та, фирмите на властта. Само 5% от тока на Козлодуй участва в микса на сметките ни. ГЕРБ ни прати на борса газ, последваха нечовешки цени Топлофикация и подгряване вода, сградна, минал сезон зима разделиха на 12 месеца, да не се вижда реалното увеличение. Хваленото "многообразие доставки"-беше ПОСКЪПВАНЕ, задължиха 30% газ руски тръби, да е от Западни източници на борсови цени

110

Анонимен

преди 1 година

Енергийните дружества ще са само началото. После ще свършат парите и ще посегнат на други компании, които все още работят на печалба. Кажете сбогом на частната инициатива, и се пригответе за нова национализация.

109

Според Евростат

преди 1 година

70% от докаминствата в България, изпитват трудности при плащане на консумативи. Как господата политици мислят да компенсират 4 милиона население? Как? Като ще раздадете трохи на 30 000, и то хора които са под границата на мизерията? Дават ли си политиците сметка, че единственото спасение е индивидуален отказ от Топлофикация, без сградна. Как мислят политици при средна чиста работна 1200 лв. народът да плаща 28% от заплатата си само за една услуга. СТО лева средно за СГРАДНА, на месец ДВУСТАЕН???

108

:)))

преди 1 година

Печалба връх....

107

Никола Стефанов

преди 1 година

Уви, цифрите в компютър, които всички мислят за пари, не заместват петрола и природния газ. Дори и да успеят да вземат тези пари от енергийните компании и да ги дадат на фирми и домакинства - каква полза, ако не може да се купи петрол или природен газ на каквато и да било цена?

106

Анонимен

преди 1 година

Какво е свръхпечалба и как се определя?

105

1234

преди 1 година

Комунизма превзема ЕС. Ние не влязохме в този ЕС. А за "нашите" евродепутати нямам думи - моля за тълкование - "Също така ЕС все повече отива към възобновяеми източници - модел, започнат от Скандинавието, който справедливо се налага." - Какво означава справедливо се налага.

104

Анонимен

преди 1 година

Поредната тъпотия, измислена от банда крадци. Ако бяха питали някой миньор или бяха си направили труда да питат как се търси суровина/метал или някой ценен ресурс, що за дългодигшна иневстия става на въпрос, колко пари и енергия се харчат, за да се добият, и реално как тея "свръхпечалби", които изкарват им финансират бизнеса за 10 години напред, за да може ние да имаме основни материали и сега тея ***, ако им наложат данък, Европа може окончателно да я закриваме и Брюксел с него.