19

Г557дт

преди 1 година

Нищо не е почистено. Цял Бургас е засипан със счупени клони, на места не може да се премине по тротоарите и велоалеите, от дървета висят саплашително счупени клони, но заклещени между другите, просто ужасно е.

18

SS

преди 1 година

До оцеляващата ! ВСЕКИ ТРУД КОЙТО НЕ СЕ ЗАПЛАЩА НЕЗАВИСИМО КАК ГО НАРИЧАТ ВСЪЩНОСТ Е РОБСКИ ТРУД !

17

SS

преди 1 година

Молете се и да не измислят и нещо като Ленинските съботници ! Кой мислите ни управлява ? Все бивши комунисти или деца и внуци на такива ! Те нищо старо не са забравили и нищо ново не могат да измислят !

16

До оцеляващата

преди 1 година

Май не се в час с правото. Има присъда, която се казва пробация. Част от пробационните мерки е обществено полезен труд. Абсолютно безплатно за държавата. Осъден си на 100 часа примерно. Обикновено тива са хора хванати за първи път да карат пияни. Ами да си ги отработват. А не пробационните служители да спят. Разбра ли сега или още не си.....

15

SS

преди 1 година

Затворническият труд е почти безплатен ! Сега няма строителни и ЖП войски нито бригадирско движение ! Молете се да не въведът трудова повинност както е било при Стамболийски !

14

оцеляваща

преди 1 година

Написалият тази публикация и коментарите са ужасни....Нямам думи!Нали на работещия затворник му се плаща и съответно по някаква пропорция намаля присъдата.Всеки необразован и *** в България оценява и категоризира всеки и всички! Ами на всеки може да му се случи нещо неприятно.Всеки греши.Що за чудовища сте!

13

Анонимен

преди 1 година

Попаднал в затвора, станал човек.

12

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Навремето не ги питаха дали ще ходят да работят, а директно ги караха по мините и кариерите ...само при мисълта какво тегло те чака ,не ти е хрумвало да вършиш глупости!!!Сега тези *** си почиват по килиите като на хотел и вместо да се променят ,стават по нагли ...жалко че няма смъртно наказание ,така щяхме да ги превъзпитаме !!!

11

Анонимен

преди 1 година

От кога S.O.R.O.S.O.I.D.I е забранена дума?

10

Браво

преди 1 година

Така трябваше и д Карлово да направят. Да не говорим, че има хиляди осъдени на общественополезен теуд. Тези хора трябва да се ползват.

9

Анонимен

преди 1 година

В затвора трябва да са всички *** начело с мрдийната и медицинска мафии! Пет доживотни са им малко! Ама как ще чистят баба рада и баба христова

8

Българин

преди 1 година

Бойко Борисов сред тях ли е ? Нали го арестуваха преди време. Просто се чудя дали е от затворниците или от политическите лидери на България !

7

Коста Доров

преди 1 година

Бре , много актуални станаха тез затворници, бе - не само у на с , но и в чужбина ! Много се засилиха политиците да обгрижват бъдещите си колеги ...39448

6

Анонимен

преди 1 година

И защо пък да не помогнат? Тия не са убийци или някакви изверги (те са вече депутати), а лежат за някакви грабежи и кокошкарски изпълнения. И са 9. Не е като да им се бачка в калта на другите. Били са в открит тип затвор, което си е ... ми една ливада с пейки и те викат за ядене и спане. Ако искаха да драснат към гората да го бяха направили вече.

5

Анонимен

преди 1 година

това не е ли робство да караш някого насила

4

MaйMyнaтa

преди 1 година

Ние энаем, че лишения от свобода, не е лишен от живот!!

3

хаха

преди 1 година

О, ужасТ, затворници ще помагат?! Да не би готвачът на Радев да ги е вербувал?

2

Асан

преди 1 година

Искам ги и аз:)))

1

Анонимен

преди 1 година

Имената на затворническите общежития ме развълнуваха.