116

taschunka witko

преди 1 година

Долу БСП .Корна лъже като контрабандистка на оръжие.

115

баба мара

преди 1 година

подаи си оставката и не съсипваи 100 годишната партия никои не ти вярва

114

Анонимен

преди 1 година

по принцип всичко така трябва да бъде но защо ли не ти вярвам ?

113

Никола Стефанов

преди 1 година

В общи линии: от всекиму според възможностите, на всекиму според нуждите. Тоя филм вече сме го гледали. Нарича се "развит социализъм". Нямаше хепи енд.

112

Анонимен

преди 1 година

До Не е ли ясно? Писах ти (+) без да искам. Щом Нинова предлага нещо, значи предварително една шепа хора са си направили сметката какво да спечелят, ограбвайки останалите безсърдечно и безотговорно.

111

Срам

преди 1 година

С ехидната си и самодоволна усмивка тази нагла жена надминава и Киро.

110

Габи

преди 1 година

Защо не ги приложиха тези 10 мерки докато бяха в управлението?Резултата от техните мерки е невиждана инфлация и високи цени. Тези наглеци наистина вече ни вземат за ***.

109

Анонимен

преди 1 година

от тези десет мерки, 20 не работят, тази да говори само и единствено пред детектор на лъжата

108

Пенсионер

преди 1 година

Ураааа, ще получавам 100лв. а ще харча 200лв. Браво Корни избирам те.

107

анонимна

преди 1 година

Уф, докога ще слушаме фантасмагориите на тази комунистка. Вместо да се скрие някъде, че пак по навик ни вкара в криза заедно с псевопромяната, тя продължава да ни облъчва с пак от същото. Не го щем, Нинова! Нито теб, нито Киро & Асен, нито Ристо & генералчето.

106

СМЕХ БАКЕ...

преди 1 година

....ВСИЧКО Е ДОБРЕ -----САМО ГДЕТО КОРНЕЛА НЕ КАЗВА , КОЙ ШЕ ДАВА ПАРИТЕ...ХА,ХА,ХАААА.....ДЪРЖИ ГО В "СТРОГА ПАРТИЙНА ТАЙНА"!

105

Дървар

преди 1 година

Седем месеца тази заинтересована за благосъстоянието на електората "кака" обясняваше на 80-ге процента как дървата за огрев ще бъдат в складове на цени от 50.00лв ,а сега се оказа че складовете са празни и цената е 110.00 лв. Просто госпожа Л....!

104

РГ

преди 1 година

имали 10 мерки срещу инфлациятакато имате такъв като Румен Фалит Гечев започнете с неговата мярка от 1996 г. Ще убедите всички че не ставате!

103

Ааа

преди 1 година

Алоооо а какво да правят болните хора? Инвалидите? Те не заслужават ли да живеят достойно???

102

Анонимен

преди 1 година

Пазителя на християнските ценности - путин, воюва с украинците с помощта на ирански дронове - 'Шахид', а пък дясната му ръка Кадиров обезглавява православни украинци с алах акбар на уста. Това като сведение за всички, които искат да гласуват за Възраждане.

101

БЕЗ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ

преди 1 година

Ще си запаля сам фабриката и безнеса ---НО , НЯМА ДА ГО ДАМ ПАК НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ГАДОВЕ!!!--ЗАБРАВЕТЕ!..."Мъжко дупе..веднаж се кеца"---Втори 9.09.няма да има!

100

Каква национализация

преди 1 година

До Анонимен 116: "нова национализация и планова икономика" Откъде го извади това? Имаме плосък данък, всички фирми плащат един и същ процент независимо от печалбата си. Но АЕЦ Козлодуй е държавно дружество. Свръхпечалбата от продажбата на ток по пазарни цени влиза в бържавният бюджет. И тук е ролята на държавата з аподкрепа на бизнеса. Да остави ли фирмите, потребители на скъп ток да фалират при условие, че може да ги подпомогне. Естествено че трябва подрепа. Иначе ръст на икономиката откъде?

99

от село

преди 1 година

Когато е управлявало БСТ то бях и милионер ,където с милионите можех да си купя кило сирене и хляб да не умрем от глад.На фуклив влах не вярвам.

98

Ма

преди 1 година

Те я направиха инфлацията.

97

Не е ли ясно?

преди 1 година

До До Мерки за подкрепа: "Егалитаризъм (уравниловка)"? Това ли разбра от мерките за подкрепа на бизнеса, които предлага БСП. Не ми се вярва. По-скоро това си искал да разбереш. Регулировки има във всяка една държава. Ние сме поставени в условията на пазарна икономика. Така АЕЦ Козлодуй, който произвежда най-евтиният ток в микса а продава по пазарни цени, получава големи печалби. Трябва ли държавата да остави бита и фирмите, които плащат високи сметки без компенсации? Не можем да си го позволим.