31

Анонимен

преди 1 година

Всеки трябва да си сърба попарата, която сам си е надробил. Съвсем сам. Американката, че е злобна - злобна е; че е алчна за пари внимание - алчна е; че не вижда по-далече от носа си -така е, ами Хари къде гледа, че точно с такава прос_такеса се събра.

30

Анонимен

преди 1 година

Гнясажиите още ГОДИНИ ще пишат заа тези сатани, ще лижат подметки. Такива *** роди ЕС робството.

29

Наглосаксонци

преди 1 година

Пилеят пари, мърсят природата, заглушават ефира, докато се водят войни, хората се чудят как да платят сметките, деца умират от глад.

28

Ахахаха

преди 1 година

ДНК анализ за да се определи истинския баща на ХаритУ показал странен резултат .... ДНК от градинаря на Бъкингамския Дворец ... ДНК от инструктора по яздене на майка му ... ДНК от двама гвардейци ... и ДНК от Джинджър любимото корги на кралицата ...

27

Анонимен

преди 1 година

Проблемът не е черна, а че е злобна, нахална, непочтена и глупава. А и мъжът й не е много умен, щом се е хванал с нея... Той можеше да има всяка, той е красив и е принц... но е ***.

26

Анонимен

преди 1 година

Май скоро ще осъзнаят как прецакаха поколенията си и никое лт децата им няма да се облажи със специални привилегии каквито ще има брат му

25

Само

преди 1 година

Да напомня че тези двамцата се отказаха от превилегиите които имаха!Сега са господин и госпожа!Но какво да се направи,единия е в сянката на брат си,силно комплексиран!Тя,второстепена холивудска акгриса,също страдаща от комплекси!Но е двамата са скандално глупави!

24

пенсионер-ветеран

преди 1 година

тоя принца не е у ред, да си вземе черна за жена!

23

Кевин Костнъров

преди 1 година

Да се оплачат на Опра.

22

Ееееее бива ли така

преди 1 година

Tази баба вече не се ли разложи. Разнасят я в ковчега повече от седмица.

21

Анонимен

преди 1 година

Приема е само за рептили и вампири.

20

Анонимен

преди 1 година

Домакини на приема в понеделник ще са крал Карл III и кралица Камила. Четири букви "K".

19

Анонимен

преди 1 година

100 световни лидери ще отдадат последна почит на погребението. Така пише.

18

Правилно

преди 1 година

Кукувичето Хари твърде много започна да се отличава от всичките грозновати Уиндзор и почна да прилича на истинския си баща.

17

БХ ЗА ХАРИТО

преди 1 година

С магарето.

16

До Анонимен 23

преди 1 година

Точно така е. Едната снаха реши, че тя ще промени правилата на вековната династия. Също както в сюжета на руски черно-бял филм от първите десетилетия след октомврийския преврат - нахлува някъде сл.у.гинче, фръц наляво, фръц надясно, това искам, онова не харесвам, аз ще ви кажа какво предпочитам. И всички й заиграват по гайдата. Да, ама в реалния живот не става така. Тя да е доволна, че все още не са я изритали и зачеркнали отвсякъде и не са изкомандвали Хари да се ожени за някоя принцеса.

15

Рижжа Сажжда

преди 1 година

Просто хари публично заяви че не желае да е част от кралското семейство и се отказва от всички свои титли и задължения ... Каза че иска да живее като обикновен човек. "Наричайте ме просто хари .... каза той. А тази сажжжда до него направи всичко възможно да бъде намразена . Някой да си спомня злобното им интервю с Опра Уинфри ? А нападките и подигравките с Елизабет Втора и членове на кралското семейство ? .... Е, те също не са забравили. Хари а си ходи обратно под чехъла на жена си . Не е желан

14

123

преди 1 година

Какво занимавате хората с Бъкингамските сатанисти.

13

Мамбата

преди 1 година

Черната сигурно е мегън бясна.

12

Анонимен

преди 1 година

Камила рептила ще надживее всички. Още баба и навремето е била мераклийка за кралица като любовница на дядото на Чарлз. Това семейство са прелюбодейци извратени при това. Единствен Хари е с акъла си.