88

Харвардец

преди 2 години

Аха, 30% горница ги дължим на *** кири и Кокорчо.

87

777

преди 2 години

Открихте топлата вода! Добре, че го написахте иначе нямаше сами да се сетим!

86

Алоо

преди 2 години

Краварските из чадия още ли не сте си заминали за мизерната Америка ,бягайте Путин идва за вас а българите ще му помагаме ,*** луци нещастни .

85

АнонименН

преди 2 години

100 - научи се първо да напишеш изречение което има некакъв смисьл на Бг... След това използвай епитети ...

84

Анонимен

преди 2 години

Всичко и единствено продължение е от илюзиите на неадекватното руско пигмейче Путин!

83

Анонимен

преди 2 години

Свободен пазар на ток - наша вина. Това, че още стои, пак е наша вина. Липса на АЕЦ Белене - наша вина. СПрени договри, поради идеологични причини, с ккоито много хора не бяха съгласни - наша вина! АМа неее - дай да овиняваме трети лица!

82

Анонимен

преди 2 години

До МНЕНИЕ - Шансът ти е, да намериш един буквар!

81

Анонимен

преди 2 години

ХАХХАХА!

80

МНЕНИЕ

преди 2 години

Шанса на Държавите от ЕС (НЕ от Европа) са да изреже Дърветата за се отоплява .Много Хора са облъчени от Медии на САЩ че ЕС е Европа - ЕС заема 10% от Европа .

79

Анонимен

преди 2 години

Таз за зимата!! Яз газ не ям

78

Анонимен

преди 2 години

Останаха ли нормално мислещи хора в Европа след хранителната криза ( опашките преди няколко месеца за олио и брашно), енергийна криза.. скоро няма да има и дрехи на ниски цени - с пълни сили се работи по регламент за забрана на дрехи и стоки, при които е използван насилствен труд-с една дума от Пакистан, Бангладеш . За технологичната война с Китай няма да говорим. Гответе се глад, студ и природо съобразен живон, в унисон със зелената сделка! А за войната, позволихме в 21 век да се случи

77

До Хълк

преди 2 години

Путин е агент на САЩ, те са най печелившите от войната в Украйна, продават газ както никога до сега, изчистиха си старите оръжия и сринаха руската икономика! Русия губи по един милиард евро на ден откакто е почнала войната. Колко още ще издържи!? Колкото и да се вдигат цените на енергията русия нищо не печели от това, други печелят. Заради него всички западни фирми се изнесоха а бяха работодатели на милиони!Така, че Путин е враг на Русия и *** да се замислят като го хвалят и му се дупят

76

Хаха

преди 2 години

Русофилите много яростно защитват въплъщението на дявола(путин) във всичко писано и казано и измислят хиляди варианти да го оправдаят!

75

Хълк

преди 2 години

Ако си беше седял на евания гъс в кремъл, всичко щеше да си е наред и цените на газа и на ел. енергията и на производството, на петрола на транспортните услуги и на всичко! Много е лесно да обвиняваш някой друг за собствената си некадърност! Искаше да покаже на целия свят колко е велика и мощна руската безаналогова армия, но стана точно обратното, стана за посмешище и сега трбва да се оправдае някак си нали използва газа като оръжие, за да му се смеят по малко.

74

Днес

преди 2 години

Ядреният разпад на Русия и чиповете на Урсула - статията е на сайта на ,,Марица".Напълно реален анализ.В Европа няма политици а разни лигльовци облагодетелствали се 30 години след разпадането на социалистическата система.

73

Анонимен

преди 2 години

Путин ни бръкна в джоба.

72

баба мара

преди 2 години

главният виновник е сащ и правителствата които следват безумните решения коитоизпълняват русия е жертвата в мом

71

Ssss

преди 2 години

Аха!Ясно! А защо цените на конвенционалната енергия започнаха да хвърчат още ПРЕДИ да започне войната в Украйна и да се спрат френските реактори ще има ли статия?

70

НЯКОЙ

преди 2 години

В Западна Европа почнаха да изтрезняват. Абе къде е евтиния втечнен газ от САЩ, явно го докарват с невидими кораби.

69

Истина

преди 2 години

само че урана за АЕЦ-ите в голяма част пак идва от Русия, дори САЩ купуват и съответно имат договор изходния продукт да го върнат в Русия, ако прекратят и това други цени ще хвъркнат. Най-голямата грешка е че не направиха така че Русия да не нахлуе в Уркайна... Трябваше да направят и невъзможното за да няма налуване убийства, разрушения и т.н.