12

Баба

преди 1 година

То и пътища няма, та какво очакваш.

11

Дедо

преди 1 година

Около търновските и ловешките села Е УЖАС!Стават от масите на по 2-3-4 ракии, "да отскочат до другото село за малко", карат БЕЗ КНИЖКИ И КОЛАНИ, нема знаци, нема правила, нема нищо в главата!И съм сигурен че НЕ Е САМО ТУК ТАКА!

10

Дзвер

преди 1 година

Катастрофмирахме гоеба и ся ко праим

9

АнонимЦИГАНЕТОен

преди 1 година

търговище нощно време някоии карат със зацапани номера и докога така

8

Природознание

преди 1 година

Всеки ден по света и у нас се раждат и умират хора, а това е нормално да е така!А вселената е развратница, защото аз живея зле и никои хора не искат да бъде уреден живота ми и позитивна посока или ако има хора, които искат да ми помогнат да се оправи живота ми, те са претиснати от д-р хора!

7

Alex

преди 1 година

Чалъмите Несаа за хубаво

6

Важни уточнения

преди 1 година

Онзи, който е карал, пълнолетен ли е? Има ли шофьорска книжка? Следи от употреба на алкохол или дрога? Бог да прости загиналите хлапета и да вразуми живите.

5

Иванов

преди 1 година

Шофьорски книжки трябва да се дават, когато навършат 21 години поне, не по рано.

4

Анонимен

преди 1 година

Родителите на двамата в търновската болница да ги взимат веднага и да ги карат в София в Пирогов ако си искат децата живи. Иначе променете закона, нов шофьор мин 2 до 4 г. с опитен придружител. И започнете да отнемате автомобили и на хидравличната преса!

3

Анонимен

преди 1 година

Ние тая война в Украйна си я водим всеки ден по пътищата.

2

Гиб Мелсън

преди 1 година

Днес карах извънградско. Карам си с 90 и всички ме изпреварват при разрешена скорост 90, дори камиони и Тирове. Патрулите стоят само на определени места и шоферите ги знаят тези места. Освен това си и пресвяткат с фарове за да се предупреждават. Аз днес пресветнах с фарове на поне 50 коли и тирове като знам, че зад мен няма никакъв патрул. Най много пресвяткам на Тировете защото са най нагли. Който кара нормално не му пресвяткам. Много е яко да гледам в огледалото как набиват спирачки от страх.

1

Деца са,

преди 1 година

Мамка му. Нещо бъркаме всички.