42

Анонимен

преди 1 година

От 47 да мога да направя каквото си реша.Днес САЩ искат от сърбите да са обратни,утре ще искат да признаят, че не са славяни а турци, после че всъщност не са народ, а абстрактна човешка глобално формирана тълпа и накрая че робството е естествено и че те просто са имали лошия късмет да не се родят англосаксонци у никой не им е виновен и трябва да се примирят с това.Целта не е да си точно някакъв, а във всеки момент такъв, какъвто те искат.Това е смазване на личността до пълно изтриване.

41

Анонимен

преди 1 година

От 46 мерките не дадат резултат и бунтовната нация упорства, започва геноцид под форма на инсценирана война или нещо друго подобно.И сърбите знаят това отлично, вече един път, че и два го пробваха реално и не им хареса.А в какво искат да ги превърнат? В американци? Не разбира се.Никоя империя не завладява колонии, че да конвертира поробените в господари от метрополията.Целта е да ги превърнат в безродна, безлика и лишена от идентичност тълпа, както казваше Хитлер, в кървав пластелин, от

40

Анонимен

преди 1 година

От 45 утре религия,в други ден култура, после смяна на учебниците и подмяна на историята и един ден се ражда поколение в България което искрено вярва че е от турци и никой друг никога не е бил на тая територия.Така създаде навремето македонизма Сталин.Това се прави и в Сърбия.А по съпротивата на това се мери ефективността и се преценяват мерките.Ако няма съпротива се върви по план, а ако има започват наказателни мерки,при нас това беше кръвния данък, в Сърбия сигурно ще измислят друго.А ако

39

Анонимен

преди 1 година

Впрочем още нещо, щото ей сега някой гений ще попита, каква им е файдата на САЩ да насаждат гей идеология.Сама по себе си- никаква.Но при една окупация и асимилация неща като език,култура, религия и идеология се превръщат в разграничителни линии, по които се мери ефективността на асимилацията и се координират последващите мерки.Спомнете си ние и турската империя.Защо им беше на турците да ни правят мюсюлмани? Само по себе си, това е безсмислено.Но в широка перспектива, така се започва.Днес език,

38

Анонимен

преди 1 година

До 42, ти още ли не си разбрал какво демонстрират? Не ги е еня нито за теб, нито за Адам, даже не ги е еня за сексуалността им, дето на думи им е причина за прайда.Еня ги е за парите и субсидиите от американски нпо-та.Това е умело прикрита подмолна геополитика в стил пета колона и забележи къде- в Сърбия, държава третирана от САЩ като враг.Явно не загряваш- сръбския гей става гей за американски долари, а не получава долари, защото сам си е гей.Никой не плаща за дадености, плаща се за промени.

37

Анонимен

преди 1 година

Нито сега, нито преди мога да проумея, какво общо имат ценностите с показността.Никой никъде не ограничава и не преследва гейовете, нито тук, нито в Сърбия, нито в уж нацистката Русия.Обаче те искат някакво супер странно право, състоящо се в това да могат да правят всякакви рекламни публични акции, а това право, което не съществува, да се забрани на опонентите им.А това не е ли пак авторитаризъм? Ами да, ама неолиберален евроатлантически, а това от раз сваля всякакви демократични правила.

36

Нормален

преди 1 година

Какво точно демонстрират небинарните и защо??? Показват че са нещо различно от Адам и ***??? .....Ако всички сме като тях,човешкият род ще изчезне -между еднополови и безполови индивиди е НЕВЪЗМОЖНА репродуктивноста на човека!!! ......Нека си живеят но без тази агресивна показност която демонстрират и досаждат и нервират нормалните хора

35

Подробности

преди 1 година

Натиска бил приложен с твърд език към министър председателката. Признава ща се за лезбийка. Може и да е скимтяла от удоволствие.

34

ехаааа

преди 1 година

Првилно!И да блъскат повече геЮвете у глупавиците............

33

Та малко история

преди 1 година

До Бъркат понятиятаВсъщност точно България предаде Сърбия и изобщо православието. През времето когато демократично ги бомбардираха за да няма силна държава на балканският полуостров, България позволи на самолети на САЩ и НАТО да прелитат над България, но не позволи на руски самолети да го правят за да имат възможност да се защитят. След това естествено Истамбулската конвенция, която въвежда феодално право и всичко е наред. Е ще ни се връща. То вече малко по малко ни се връща.

32

безнадеждни са

преди 1 година

Правят всичко възможно и невъзможно да ги приемат за нормални,а хората не искат и това е!И що така бе,еврогейци!?

31

Бъркат понятията

преди 1 година

Интензивен международен натиск?? В това ли се състои демокрацията? Да бъде принудена държавната власт да осигури безопасност при реализацията на един каприз на болни хора? Никой не им причинява зло, нито ги дискриминира в която и да е област на живота, но те настояват: "Искам в този ден да премина през самото сърце на столицата, дефилирайки с цел да прославя моето заболяване и да привлека подрастващи, които не са болни, но мога да ги направя такива!" Това не е демокрация, а терор!

30

Emil Stefanov

преди 1 година

А си мислех че на сърбите им стиска да се изправят срещу *** на евро-гейският съюз а те със лекота се дадоха,жалка картинка...

29

Момичето от Дания

преди 1 година

Защо е ,,Евро" и с какво се гордеят? Всъщност, в тези провокации участват повече професионални ,,протестъри" и всякакви неотроцкистки левичари, отколкото хора с небинарна сексуалност (това е правилното название ...). Целта е обществото да се раздели на враждуващи общности и нациите да бъдат унищожени отвътре. От коментарите тук се вижда, че този подход има успех. Много по-добре е тези хора да бъдат включени и да не се чувстват дискриминирани. Без ,,пръйдове" и побоища.

28

Чичо

преди 1 година

Много ми се ще да отида на сръбския прайд - ще е цветно и хубаво (както е по принцип на тези мероприятия). Някой да знае на коя дата е?

27

ДО 40

преди 1 година

Е добре де, но не виждаш ли че става точно обратното??? Вихри се суперяка реклама на гей парадите, и ... странно защо, тя се подклажда и разпалва най-много от т.нар. "националисти"??? Ако не се вдигаше джангър и джабала за тези измислени паради, лично аз никога нямаше да знам.че ги има!!! Защото поне в София, всеки път когато се обявят разбирам, че маршрутът ми изобщо не минава дори наблизо до тях!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Въпроса е да не им се прави реклама в медиите ... това ще е достатъчно. Отмяната на тази активна реклама, каквато в момента услужливо им се предлага от всякъде, е най-прекия път към изпускане на въздуха от балона на изкуствено нагнетявания обществен интерес и опит за създаване на модел за подръжание, върху сексуално-психичните отклонения на шепа индивиди. Игнорирайте опитите да ви занимават с авто-рекламата си и това ще ги изпрати извън дневния ред на отделния човек и социумът ни, като цяло ...

25

Анонимен

преди 1 година

Действията на политиците и на полицията в защита на триподите е понятна. Пазят си "своите"! Вместо да ги приберат в клиники и да ги лекуват, тръгнали да харчат пари да ги охраняват. Ми свои хора са си.

24

Анонимен

преди 1 година

Странно...мислех, че сърбите са по-напред от българите по толерантност към обратните...със 100% тези протести и провокации се финансират и насърчават от Русия, която сърбите така защитават! Който е допуснал Русия толкова близо, след време ще си пати. В Кремъл си мислят, че могат да се месят във вътрешните работи на съответната страна и да натрапват тяхната гледна точка и " ценности "

23

Щерю

преди 1 година

Сбърканото е отклонение от нормалното. Поне да не парадират нахално - и не ще ги закачат...