16

Анонимен

преди 1 година

Една охранена и скъпоплатена кобила,която харчи нашите пари и не знае за какво получава заплата!Моля не я показвайте тази .......никаквица

15

IYI

преди 1 година

българският не е модерен изобще. Но е имало времена, когато цяла източна европа е говорила на български, т.н. църковно славянски е древно български, от Стара Велика България е станал официален език на Киевска Рус (Украйна) и по-нататък се е разпространил в Русия и Беларус. България е била една, преди хуните да я разделят на Дунавска и Волжка, от там българският е бил официалем в Румъния до средата на 19 век а сръбският се е оформил след като земите на днешна Сърбия се отделат от Първото Българс

14

ОЧОВЕЧВА СЕ ЙОТОВА..

преди 1 година

Вместо да подкляква и да целува грез дея на Гундяев --почна да ходи у църквите в Одрин и да се кръсти , като антикомунистка....ха,ха,хаааааа....пак е по-добре...

13

Vai66

преди 1 година

От години наред виждам Йотова да пазарува и посещава най скъпите бутици и магазини за дрехи,златни накити в центъра на София където човек на нормална заплата не би си и помислил да погледне подобни места.Също така скъпи ресторанти и почивки, следователно е редно да се попита възможно ли е от заплата да се води такъв стандарт на живот????!!!Всички българи които дремят и робуват да се запитат нормално ли е една възрастна жена да спи в кашон пред магазина,а Йотова да пазарува чанти за 4-5 бона

12

...

преди 1 година

Колко си проста йотова...за какво харчиш нашите парин ?!

11

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е,отишла в Одрин вице Йотова,нека подкрепя бълг.църкви и хората които ги поддържат.А имаше ли литургия на български?Наблюдава се проблем който не може да се реши църковно,а само политически и без да се отлага.Вселенския с органичната си омраза към бълг екзархия е разпоредил във всички български църкви в Турция вкл.св.Стефан в Истамбул литургиите да се 2/3 на гръцки език от гръц.свещеници идващи специално от Гърция с гр.граждани,едва накрая бълг.свещеник да каже нещо и това е унизително.

10

Срам

преди 1 година

БСП безделница, се кръсти в църква! БСП деятелката на бившите комуно фошисти, е набожна? Е, това е тъпо.

9

Анонимен

преди 1 година

Прибирайте я тази заблудена никаквица. И преди беше кърлеж на яслата, а сега никой не знае какво върши...!

8

Анонимен

преди 1 година

Нашите бивши поробители,турците разрешават на децата да изучават Български език,а нашите"братя"украинците забраняват на бесарабските Българи да изучават Български?

7

дедо пурко

преди 1 година

извинете , йотова какво работи ?

6

българин

преди 1 година

До: номер 5 "Трябва ни демографска политика подобна на израелската - всеки който може да докаже един баба или дядо българин," А искаш ли да ти кажа, че сърбите в източна Сърбия дават мило и драго да изровят някой дядо или баба които са били българи, само и само да вземат българско гражданство? Това го бях чел от сръбските медии - kurir.rs, vesti.rs, blic.rs и други.Драпат за българско гражданство да влязат в ЕС.Аналогично, в Украйна учат унгарски език - да докажат че са унгарци.

5

Анонимен

преди 1 година

До: номер 7 и номер 8 Волене, ти ли си бе? Ей, тоя Волен, все недоволен! Когато се говори турски - да не се говори турски. Когато се говори български - да не се говори български. А какъв език да учат децата в Одрин бе, Волене??? Може би руски??? А??? Какво лошо има турчетата да знаят български? Пуснаха българите в Одрин само с лични карти, и целият град се осея с надписи на български! Волен недоволстваше че в България много названия били на турски. Е, сега като има надписи на български?

4

Анонимен

преди 1 година

По-добре да раздаде книжки на украинчетата,за да могат да се интегрират,отколкото на турските деца,от което нямаме нужда.

3

Анонимен

преди 1 година

Айде нема нужда.

2

Анонимен

преди 1 година

Ясно защо.За да могат утре да гласуват в полза на ДПС.Айде нема нужда.

1

Анонимен

преди 1 година

защото езикът ни е модерен и предоставя възможности за развитие Тая шо си не целува ръката на мутрата Гундяев докато е коленичила а обикаля и говори съвършени глупости.