44

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 4?: Г'лупости са това. Няма връзка между минималната и средна заплата, това не е природен закон. Когато дойде ред да се променя минималната заплата, това става след преговори със синдикатите и бизнеса.

43

Вожд Бойко ли?

преди 1 година

До ГЕРБ: "ВОЖДА"? Бат'ти Бойко ли имаш пред вид? Мина му времето.

42

ГЕРБ

преди 1 година

ПАК ПИГМЕЙСКАТА ПАРТИЯ С 10 ДУШИ СЕ ГОТВИ ЗА КРАЖБИ И ИЗМАМИ -ХА ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА" ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ВОЖДА" другари!!!!!

41

Анонимен

преди 1 година

Много си неумна мъ Нинова! Като повишиш минималната на 50% от средната, то преизчислено и средната ще скочи и пак ще трябва да вдигаш минималната. И така до безкрай ...и фалит!Щяла да раздава нещо, което не е изработено! Комунистическа работа!

40

miami_heat

преди 1 година

При БСП настъпи Виденова зима не забравяйте. И тогава те бяха в паралелен свят.

39

Веско Григоров от гр

преди 1 година

От град Левски съм и мечтая да ги натикате в затвора софиянците .

38

Анонимен

преди 1 година

за тия всеки ден е до изборите ще е първи Април

37

ХоХо

преди 1 година

Куррни, рибата е още в морето , а ти си сложила тигана. Кой ти каза, че ще управлявате ? Ако пак стане това ще е ден до пладне и пак избори.

36

абе

преди 1 година

импексова да не мисли че сме 1944г. и хората и вярват на лозунгите :)

35

анонимен

преди 1 година

Не ви искаме нито решенията, нито идеите, както и не щем вас самите. Идете си с богом за да не правите повече поразии.

34

Майора

преди 1 година

Корнелке видяхме какво направи вашата безпринципна коалиция и до какво доведе страната! Така че ако молеете за страната върнете откраднатото и станете пролетарии , а не милионери и милиардери!

33

Е,бравос

преди 1 година

Гледайки човека отзад, не ви ли е смешно какво търсят в политиката подобни комични национални образи, като този височайш рогоносец,Баджанака на другия наш *** - държавния ни глава?

32

Анонимен

преди 1 година

Все мерки за стимулиране на социални кърлежи и безделници. Коя ли социална група е това и за кого ли гласуват? Не мога да се сетя, трудно е.Каквото и да си говорим обаче, Нинова и БСП пак ще са на власт - ПП ще ги вкарат. Да ни е честито.

31

Анонимен

преди 1 година

Това, което предлагат БСП са само бюджетни разходи без да се повиши реалния стандарт на хората. Направиха инфлация 35% и изядаха спестяванията на хората за черни дни и сега им подхвърлят трохи. Пак смятат да къпят бюджета с теглене на нови заеми. Вчера Радев изтегли нови 5.5 милиарда лева. Време е за Възраждане !

30

Бройчо

преди 1 година

10 идеи как да харчим повече, да надуваме инфлацията, да сме по -бедни, и нито една идея как да пестим... Пълна безидейност!

29

Анонимен

преди 1 година

Лелката типично в свои стил сипе празни лозунги. Таван на цените - на кои цени, Другарко? На някои си там. Това за минималната заплата вероятно, който и да дойде на власт ще трябва да го изпълни - заради приетия от ЕС акт. Ала-бала тра-ла-ла са ви предложенията. Ще раздаваме, раздаваме. Нещо да развиваме - тц, няма нужда. А пари от де?

28

Лихвар

преди 1 година

Хубави неща, ама лихвата по дълга колко ще стане? 15-20%? А като спрат да ни дават кредити?

27

Анонимен

преди 1 година

ЕРМИНКОВ НА РАБОТА В РУСЕ?СЕГА УВОЛНЕН?КОЛКО ПЪТИ Е БИЛ НА РАБОТА?КОЛКО ПАРИ Е ВЗЕЛ?ЕЕЕЕЕ ИМА НЕМА ПЕНСИИТЕ НА ЕДНО СЕЛО!МЕРЗАВЦИ!ЗАГРИЖЕНИ ЗА БЕДНИТЕ!БКП/БСП ПАРТИЯ НА МИЛИОНЕРИ И ЧЛЕНОВЕ ОТ БЕДНИ

26

Гръмки лъжи..

преди 1 година

КАТО ЗА ИЗБОРНИ ШАРАНИ И МАЛО УМНИЦИ...

25

астора

преди 1 година

До Вихър И ковид увеличението от 60лв. Не виждам на кой ще се увеличи пенсията от 01.10. Единствено на тези с над 2000лв