38

Пак по опорката?

преди 1 година

До Влади: Пак ли си извадил копи/пейста? Кой ще плаща увеличението на пенсиите? Ще ги плащат тези, които пълнят държавният бюджет. И затова БСП предлага мерки за подкрепа на бизнеса. Анадънму?

37

Случаен минувач

преди 1 година

Те тоя, баджанакът на Радев, както и Александър Симов, са ми най-противните хора в БСП. А, също и Румен Гечев - господин 3 000 лева за долар.

36

Баджанак

преди 1 година

Освен това, какво още делите по партийна линия?

35

Влади

преди 1 година

Пак ме изтрий, гей! Бла, бла, бла, баджанак хубаво ги обещаваш тия благинки, ама кой ще ги плаща милиардите?Корави пенсии, безплатни градини, училища, лекарства, рай, но ще ги плащат децата ни. А те как ще живеят?

34

От Вселената

преди 1 година

Истинската Българска Конституция е Търновската Конституция. След 1944г Дойде СССР премахнахнаха Българската Конституция и вложиха Комунистическата Конституция. Избиха Българската интелигенция в Концлагерите. Иззеха Земите на Българите и създадоха ТКЗС, натикаха селяните да работят в не своята земя и в някакви ужким заводи с Пушечни комини да опушват Прекрасната ни Чиста и Свята Родина! Търновска Конституция - Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов!

33

Анонимен

преди 1 година

ПАК ЛИ МОДЕЛА БАДЖАНАЦИТЕ

32

анонимен

преди 1 година

Само че ние не искаме социалната ви политика да продължи. Тя се нарича "по социалистически на всички поравно". Някой IT специалист или изтъкнат лекар с по 10 бона заплата дали имат нужда от 25 ст. отстъпка за горива или на всички пенсионери еднакакви надбавки - на тези с минималната и на тези с максималната пенсия? Има нещо дълбоко сбъркано във вас самите. Явно искате в днешно време да построите развит социализъм, а такова животно нЕма.

31

Джоко

преди 1 година

Цвиленски, на приказки е много хубаво. Кажи ми откъде ще вземете парсата. Ако ще е от личните сметки на БСПарските милионери грант аз съм за !

30

леле леле

преди 1 година

чшшшш , свиленски , имаш поздрави от баджанак ти !

29

Анонимен

преди 1 година

искате ,ама ние не ви искаме

28

Анонимен

преди 1 година

Eййй, ама че негативи пишат тук! Тамън го слушам един охранен бесепеец по тв и сто пъти рече, че те се били доказали като отговорна партия. Тъй че, повтаряйте си мантрата, може и дикиш да хване! :) Атанас Зафиров бил, отивам в ъгъла да се срамувам, че нИ *** знам.....

27

Анонимен

преди 1 година

КАКВО Е ДА СТЕ ТОЛКОВА БЕЗСРАМНИ! КАК СЕ СРЕЩАТЕ С ОТРУДЕНИТЕ И МИЗЕРСТВАЩИ ХОРА?КАК МОЖЕ ОТ УСТАТА ВИ ДА ИЗЛИЗАТ ЛЪЖИ И ДА ГЛЕДАТЕ МИЗЕРИЯТА ДО КОЯТО ДОКАРАХТЕ НАРОДА?ВСИЧКИ СТЕ МИЛИОНЕРИ С ОТКРАДНАТИ ПАРИ! ЕРМЕНКОВ БИЛ НА РАБОТА В РУСЕ! КОЛКО ПЪТИ Е ХОДИЛ НА РАБОТА И КОЛКО Е ПОЛУЧИЛ ОТ ТОВА НАЗНАЧЕНИЕ!СИГУРНО ПЕНСИИТЕ НА ЕДНО СЕЛО!БЕЗСРАМНИ КОМУНИСТИ СТАНАЛИ КАПИТАЛИСТИ!

26

Голяма борба

преди 1 година

Искат пак да се докопат до икономиката. За да продължи импексова да продава оръжие през Полша и балтийските на Украйна. Ако това е социалната ви политика, разбира се, ще ви се да продължи. Много грижовна е за джоба на импексова.

25

Пустиняк

преди 1 година

Ех баджанак, баджанак, не разбрали ващо време отече.

24

Бай Стою

преди 1 година

Всяко управление на БСП е национална катастрофа и пълна изолация от света.

23

Анонимен

преди 1 година

БСП иска да ни фалира - ето това иска и може БСП .Вече го и доказаха в близкото минало

22

Бачкатор

преди 1 година

Ами правете социална политика, но вземете пари от Олигарсите. И без това всички са ваши. Омръзна ми да ни дерете кожите.

21

Подаръчно пликче

преди 1 година

Искат да продължат социалната си политика на назначаване на БСП активисти в администрацията и родата по местата.

20

Анонимен

преди 1 година

Свиленски, доколкото виждам по телевизията, нито ти, нито Симов сте говорители на лидерката на БСП, а Я.Божанков, поредният фаворит на стрина Корни. Така че не защитавай председателката на БСП и нейната политика като вицепремиер на кабинета К.Петков - остави това на Божанков. Струва ми се, че вчера той защитаваше правата линия на БСП като социална партия при Цв.Ризова.И аз недоумявам какво правеше лява партия в коалиция с крайнодясната партия ДБ и върло проамериканско настроената ПП ама хайде де

19

винаги готови

преди 1 година

Продължаваме социалната политика на немския социалист на работниците Хитлер.