96

Анонимен

преди 1 година

Празни приказки за празни глави

95

Анонимен

преди 1 година

А за тъмното минало на българските политици нещо?!

94

Анонимен

преди 1 година

"ТЪМНОТО И МРАЧНО" НАЙ ТОЧНО НАЗВАНИЕ НА ЗАПАДНАТА ИДЕОЛОГИЯ.

93

Мая

преди 1 година

Ета сказал Ленина, сейчас Путина и натиснали спуска на автомата!

92

П.К.

преди 1 година

До Анонимен 55/// Уважаеми. Византия е другото име на Източната Римска Империя. Пък днешните гърчоля нямат нищо общо с ДРЕВНИТЕ ГЪРЦИ. Днешните гърчоля са изгоненото племе от Северна Африка, което е обсебило всичко наоколо и използва и днес.

91

П.К.

преди 1 година

До Алоууууу Те не са крадени. Само са присвоявани от робския труд, от недоимъка, от нищетата, от мъката на унижените милиони и милиони измъчени хора по Света.

90

Анонимен

преди 1 година

Четвероевангелието на цар Иван Александър също е в Лондон, уж монах от светогорски манастир го бил подарил на някакъв англичанин, гост на манастира, айде бе, книгите са свещенни а някой ги раздавал като вафли на гостите.

89

Анонимен

преди 1 година

Ирландците помнят Голодомора, който английските земевладелци им направиха. Ирландците се вдигнаха на въстание точно в най-тежкия момент за Британия през 1916 година. Ирландците най-добре познават английските империалисти и техните крале.

88

П.К.

преди 1 година

Този път Дойчето налучка отправната точка на колониализма в световен мащаб. Всичко, що е съградено, използва и занапред ще се ползва в безименната империя, всички блага са дошли от колониализма. От робския труд и от нищетата и страданията на милиони и милиони. Кой каквото си иска да ни разказва друго...

87

До 70

преди 1 година

До До 66, ами ако няма защо македноците толкова много плюят България, а? Искаме ли да разберем в какво ни обвиняват, че и толкова се упражняват с някакъв си фашизъм? За да имате критично мислене е нужно да разбирате доводите на другата страна! Това е квинтесенцията на написаното от мен! Хубаво е да сочим англичаните, но нека не са само те :) Много европейски народи са правили много поразии! И всички трябва да са на показ! Историята е за да се учим от нея и д ане поватряме грешките!

86

Анонимен

преди 1 година

"американският канал MSNBS, бяха тези, които си позволиха да засегнат един тъмен аспект на британската корона.....Но има и комплексни чувства като гняв, недоволство и яд, тъй като за мнозина управлението на кралицата бе символ на британското колониално господство - институция, обогатила се чрез брутално насилие, мъчения, кражба на територии, изнасилвания и поробване"________Сякаш описаха цялото минало и настояще на САЩ.

85

Ед

преди 1 година

Американци обвиняват британци в насилие. Какво доживяхме!

84

Анонимен

преди 1 година

Ние затова не ги еваваме за нищо.

83

Анонимен

преди 1 година

50-те и 60 те години в Англия на обществените места има надписи: Забранено за чернокожи, ирландци и куччета.

82

Анонимен

преди 1 година

Пак лъжат поданиците. Ковчегът е празен, а кралицата е във фризера. Големи балами и балъци. Наредили се пред един празен сандък като глуппаццци.

81

Анонимен

преди 1 година

Поданиците не искат да станат граждани. Монархията ги прави роби мравки, които робуват на една мравка кралица и и носят милиарди пари.

80

тя

преди 1 година

Ще мълчи я !Няма да се хвалят колко са крали и убивали ! Те са такива "демократи"!

79

стига стени натискал

преди 1 година

Абе в крайна сметка защо не попитат Израел дали не искат да влязат в Общността на крал Чарлз.

78

до тя

преди 1 година

Просто се опитват да ни вкарат в реалитито, представи си какво им е на англичаните, за американчетата мисис Даутфайер е била баба им.

77

Zеленски

преди 1 година

Две шепи пръст и роза, на баба Елизабет, а за покойните само добро. Европейските стандарти за добро и демокрация имат съвсем друго значение в тълковните им глави според това от коя страна гледат девятката! Малко бомби на София, Белград Дамаск, Багдат и прочие до Хирошима си е в реда на нещата. А ис ветът им е длъжник, замислете се все пак ..