13

Било е невъзможно

преди 1 година

преди 1945 г. полицай да влезе в Софийския университет или някой да запали цигара вътре в сградата. След 1945 г. провинциалисти с минимален бал или изобщо без приемен изпит (по някакви параграфи) нахлуха на тълпи в СУ и спокойно си пушиха в сградата, макар че уж се налагаха глоби (смешни дребни суми), ако някой бъде "заловен" да пуши. През 70-те години безочливи селски моми с минижупи на дебелите д. успяха да предизвикат пожар от незагасена цигара в старото крило, изгоря стилна скъпа ламперия.

12

Анонимен

преди 1 година

Ректорът на университета в Крит заяви, че висшето учебно заведение има нужда от преподаватели и студенти, а не от полиция.

11

Милиционер

преди 1 година

Недейте така малдежи,з а нас е много важно да присъстваме във ВУЗ-овете;))) Щот гат Гсопод раздаваши акъл, ний не бейми си свалили фуражките;))) Затва е убаво ний сега да са учим, акъл да придобием, чи то чиляк са учи докат е жив, особено га му липсва много и по рождение не му е дадено;))) Аи курфите ни и те да понаучат по некой мурафет от "Кама Сутра", чи то само да дигаш краката...;)))

10

Сър Пичук

преди 1 година

Уникално е, как русоробите наричат умните хора борци срещу фашизма а в Европа, но когато това се случи в Русия ги наричат ***.

9

Анонимен

преди 1 година

Еврофашизмът все по-безцеремонно пуска пипалата си във всички сфери на живота ни! Логично е на мушка да са младите,образовани интелигентни хора,които знаят,че истинската цел е тотално подчинение и затова се опитват да спрат настъпващия фашизъм! Браво на тях и БОГ да им помага в трудната борба срещу настъпващата тъмнина!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Oлe!

7

Бaй Kypти

преди 1 година

Гьocтepицaтa e нaй-goбpият npenogaвaтeл!

6

Анонимен

преди 1 година

По-долно нещо от ушак са само двама ушаци!

5

Анонимен

преди 1 година

Гадните Ушеви никъде не са желани !

4

Дамммм

преди 1 година

И ей така се започва с диктатурите. Само аз ли имам усещането, че посвевместно в цяла Европа има вече явни опити за диктаторски режими под претекст, че е в нечия защита?

3

Нане

преди 1 година

За тия византийски оФси, повече не ми споменавайте... Видяхме ги що за бунтари са по време на ковидфашизма... ===)))

2

Влади

преди 1 година

Ех, да бяха правили комунизъм като нас, тогава щях да ги видя какви левашки протести щяха да правят! Каквито са калпазани, техният комунизъм щеше да е много по-зле от нашия. А сега са по-добре от нас, ама няма кой да го каже на техните леви терористи. Папат гювеча на западната демокрация наготово, не знаят истината.

1

Анонимен

преди 1 година

Гърция е по-корумпирана и псевдо държава дори и от нас.