32

Хах

преди 1 година

Долна крадла. София разполага с бюджет от два милиарда. Другите коментари по темата са излишни.

31

Арести за бандити

преди 1 година

Наливат милиарди в касите на спекулантите Започнали безогледен грабеж срещу Бизнеса ,общините и държавата .Откъде ще вземат тези милиарди малките общини с ликвидирана индустрия .Вижте нагло престпници менкащи на власт нарочно създадени доказано престъпни групировки маскирани като партии.. За периода 1989 = 2006 ликвидираха стотици хиляди фирми вкл световно елитни.. Милиони са без работа..

30

Име

преди 1 година

Топлофикация трябва да бъде обявена във фалит! Този гнусен тумор трябва да бъде отрязан.

29

Анонимен

преди 1 година

Дествително да си на ръководна длъжност, излъчен от ГЕРБ, действително е гаранция за хипопотамско дебелокожие и гьонсуратлък.Рукожопите мафиотски фирми, наети от тая учителка по руски, РЯЗАХА С ФЛЕКС безценните жълти павета, за да ги пре наредят по "ремонтирания" Цар Освободител - само това е достатъчно, за да бъде изгонена веднъж завинаги, съдена и вкарана в затвора

28

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам какво общо има ОТОПЛЕНИТО на газ и електрическите ламБи по администрациите? Газени ламБи ли са? Тая колко е имала по физика? 3? Нали ще ги надупят тия радиатори през деня и през цялата нощ се се комулулира енергията, *** фандък? Кел файда. Но сега чакайте да направи ОТНОВО Прочутата Фандъкова Коледна Украса и всичко да светне като Чернобил. Тогава ще пестим ток, ама от нашите джобове за чужда сметка.

27

Анонимен

преди 1 година

Децата със сигурност стискат палци да няма газ за парното и да минат на дистанционно обучение хаха

26

Ибре Мафия

преди 1 година

Тази така изобщо не е любимка на мафията защото народа му е писнало от фъндъци ШАНО

25

Анонимен

преди 1 година

Фандъчката малко и остана да ни мъчи

24

фанито

преди 1 година

Няма да се пести от улично осветление, само в кметските сгради

23

ПроСоТо

преди 1 година

До и те така...Не е ли по-лесно и ефективно недоволните да върнат Фъндъчка в селото,от което е дошла ?...Мисля,че с това ще се спестят доста разходи..

22

Фандък

преди 1 година

В София 70% от лампите не работят. Тротоарите като след заметресение и наводнение. Къде са милионите от зоните????????

21

Лельо Данчее

преди 1 година

Борисов и Гешев наблюдават голи мъже със СРС техника и после ги наричат "ТОЛУПИ които спят до обяд и после дават акъл на политиците "Нов Йозеф Сайер ли си имаме!

20

Анонимен

преди 1 година

Фандъкова плю по европейската солидарност, светлия образ на фон дето Лайен и темето на Шарл Мишел.

19

Анонимен

преди 1 година

Гадта *** не се свени да се показва по медиите, все още. Изчезвай, бабо, защото вече всички ни избива на агресия! Покажи се отново, но може и да свършиш с някой нож в главата.

18

Оставка веднага!

преди 1 година

Оставка и съд за самоковската даскалица по руски, проводник на гербовите крадливи схеми!Да спрем фъндъка да пуска гювеч на мафията!

17

Мъ

преди 1 година

То почти няма улично осветление още от миналата година. Тая разби цялата инфраструктура на София, изградена от години.

16

Влюбен ГЕРБЕРАСТ

преди 1 година

От малко дете герберче когато бях много обичам бабаа даскалица Фандъкова имах розови и мокри еротични сънища. ПРЕДИЗБОРНО това е НОВОТО ПОСЛАНИЕ гласувайте ЗА ГЕРБ щото Фандъчка ОБЕЩАВА че ЩЕ ВИ Е СВЕТЛО БЪДЕЩЕТО по УЛИЦИТЕ.

15

Еко Евро-ЛИБЕРАСТ

преди 1 година

До ХА-ХА Виждаш че е невъзможно да имаме български национални интереси. Ние сме в ЕС и в НАТО и трябва да обслужваме интересите на господарите зад океана. ЗАДЪЛЖИТЕЛНА Е изкуствено създадената КРИЗА. Това е ИДЕЯТА да сме в КРИЗА. Също и трябва да сме ЕКО и Евро-ЛИБЕРАСТИ с нова европейска сексуална ориентация хомосексуализма също е задължителен, както и Икономията, Зелената Сделка и Тротинетките по улиците също.

14

Анонимен

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА - От известно време казвам че, враговете на българският народ са тези, които ни делят на русофили и русофоби. Това е врага на българският народ, които го иска разделен!

13

Анонимен

преди 1 година

*** много ясно че няма да пести тая дрoпла. После ше каже няма пари дайте от националния бюджет.