159

Анонимен

преди 1 година

Украинските жестокости кой ще осъди в Одеса в Донецк и Горловка в Киев ами онзи ден умишления обстрел над административната сграфа в Херсон ?

158

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки ! Анатема!

157

мдааа

преди 1 година

Еееех ако на запад имаше поне един способен и умен политик с Toпки, както Путин, то светът щеше да е рай, щеше да има мир и разбирателство между народите за много години напред!!!А то брате ckлерози, жeHдъpи и агpecoри cтpaxливци!!!!

156

Анонимен

преди 1 година

СЕГА В ИЗЮМ 1939 Г В КАТИН, ТАЯ ГОДИНА 7 ОЛИГАРСИ НЯКОИ СЪС СЕМЕЙСТВАТА СИ 2013/2017Г-37 ОЛИГАРХА...БОЙЦИ НА ТИХИЯ ФРОНТ.

155

Анонимен

преди 1 година

Ало днеса ,закъснявате с опорките и пропагандата. В украинските медии се тръби, че руснаците пращат затворници и в новината от днес е ,че са канибали. Без майтап. Украинците тръбят ,че от руските затвори са пуснати канибали за попълнения във Вагнер. пак са прекалили с колата. Че пращат затворници за обучение съм съгласен,ама с Тея канибали избиха рибата. Вчера днеса писаха за агитация в руските затвори. Днеска чакаме статия за канибали.

154

Степа Бандеровски

преди 1 година

Гнусарливите плъхоци започнаха с гнусляви инсинуации и фабрикации, но ние знаем истината и с някакви *** публикации няма да постигнат нищо. Подли плъхоци

153

Анонимен

преди 1 година

До Неутрален прав си но лайкове вече не слагам защото са маниполирани.

152

Анонимен

преди 1 година

От втората смяна на сам форума пожълтял и изпрростял до немай къде. Краварите си натракали десетки фалшиви лайкове за бог да прости, упс.

151

Неутрален

преди 1 година

Много странни "жестокости" - мъртвите са погребани в ковчези, с кръст над главата, на който е написано името на мъртвия!?!?А защо да не предположим, че просто руснаците са погребали по християнски убитите украински войници, които са изоставени от своите? Като тази версия е далеч по-достоверна от украинската? Още повече, че едва ли има разумен човек, който след постановките в Буча и Крематорск да вярва на украинската пропаганда!

150

Ахмак

преди 1 година

Вместо да благодарят на руснаците че са погребали хилядите изоставени тела на украински войници тия наричат това престъпление

149

Бачо Киро

преди 1 година

И всички цивилни са погребани с военни дрехи...

148

До 166

преди 1 година

Това беше спешен телефон до пожарникарите в НРБ. Да не си се подпалил от либофф към Блатная?Въпросната держава дава яка фира - овенна, икономическа и комунистическа. Пожелай им за последно: "прашчай Григорий".

147

Анонимен

преди 1 година

А тяхните кой ще ги осъди

146

Анонимен

преди 1 година

До Да бъде! да ти се връща сто кратно слепчо абе къде беше когато в донбас убиха 1200 деца в одеса запалиха 48 ч живи включително и бремена и 250ч ранени да плачат урките те го заслужиха

145

Анонимен

преди 1 година

Империята на Лъжата отвръща на удара.

144

Анонимен

преди 1 година

До кой какво на кои е дал сащ свобода на югославия ирак сирия венецуела виетнам сащ разрушител на процъвтяващи страни неграмотнико чети да се учиш на култура

143

Анонимен

преди 1 година

обидинена европа говорят каквото си иска осъжда русия както си иска защото русия в европа е сама ще ви видя колко сте нахални как ще печелите в тая зима как ще узбухне европа потив своите правители в гемания вече се започна рус ще спечели в тази икономическа воина

142

кой какво

преди 1 година

Руските фашисти и главорези заглабват чужди територий унищожават народи а САЩ дава свобода на окупирани народи

141

До161

преди 1 година

Да, голяма грешка е, ако караш ЗАЗ или Масквич, гледаш СеСеСеРейски ТВ приьомник, а за "бялата техника" и другата електроника, да не отварям моабет. :)

140

Заглавието кърти

преди 1 година

Става ясно, че Франция е напуснала ЕС. Къде е Васко Нубиеца да ни сведе истината?