33

Xenon

преди 1 година

Не ваксиниранете без медицинска причина за това, да не им се плаща лечението в болница през нзко, да си го плащат сами.

32

Анонимен

преди 1 година

Не ми се вярва да има още ***, които да се връзват на антиваксърските лъжи. Не се хабете напразно да спамите. За 2 години всички разбраха истината, освен най-малоумите.

31

Истината

преди 1 година

Никои не му дреме на гз за путин

30

1

преди 1 година

Починали са:мъж на 79 г. със сърдечно заболяване;жена на 87 г. със сърдечно заболяване;мъж на 83 г. със сърдечно заболяване;мъж на 83 г. с хронично неврологично и сърдечно заболяване;жена на 83 г. с диабет, сърдечно, хронично хематологично и хронично неврологично заболяване;мъж на 78 г. с диабет и сърдечно заболяване;мъж на 83 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;жена на 75 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания.

29

До николо ставри

преди 1 година

Путин отговаря на описанието от теб. Затова се страхуват от него.

28

До 28

преди 1 година

Жената, за която говориш почина С ковид 19, за да източат пътеката. Почина от другите си заболявания. Познавам я.

27

николо ставери

преди 1 година

маиката му е създаване на революционно движение за свобода на народа с силова орентация която да сее терор сред олигарси и богати люде които целят мерките за лични облаги но не регионално а на световно ниво за да са силни финансово и мощни в човешки капацитет ...едва тогава богатите ще си седнат на *** и ще свалят ангелските си криле защото на земята богове няма

26

Анонимен

преди 1 година

Един съсед на 85 години два пъти изкара Ковид-19, но като ваксиниран го изкара много леко. Жена му отказваше да се ваксинира и преди три месеца почина от Ковид-19 на 76 години.

25

Анонимен

преди 1 година

Нали се сещате, че търпението има граници и е бомба със закъснител?! Не ми се мисли какво ще се случи с фашистите, но търпението на хората е на границата. Глад, мизерия, лъжи, пропаганда..

24

Обективно

преди 1 година

За втори път 83 год човек се излекува от ковид за 7 дни , без ваксинация е. Не го оставих да влезе в болница. Съседката почина, тя обаче е ваксинирана и също втори път го кара.

23

КЪДЕ Е СПИСЪКААА ???

преди 1 година

Защо си КРИЕ списъка на починалите хора? Да се види пол и възраст. Щото е на хора над 80 или над 90 годишни младежи здрави и прави били и неваксинирани.

22

Анонимен

преди 1 година

Упорит, или агонизиращ тррол. Хахааааа, ще бъдеш издирен и осъден заедно с останалите. Почвай да си броиш дните от зад напред, времето тече бързо!

21

:)

преди 1 година

Не са свършили. За сметка на това вакса-зомбита ще изпокапят от самосебе си, благодарение на бъркоча, който им боцнаха. А и повечето вече не могат да се размножават, така че перспективите за ненабодените срещу ковид са все по-добри

20

Анонимен

преди 1 година

Най-зле момента са в Русия. Спутник не върши работа. Откраднаха АЗ и я кръстиха спутник, ама явно нещо са недооткраднали.

19

Анонимен

преди 1 година

Всички хоспитализирани и починали уж "ваксинирани " са фалшиво ваксинирани.

18

Анонимен

преди 1 година

Още ли не свършиха неваксинираните, та болниците ни са пълни? Не свършиха ли фалшиво ваксинираните?

17

Хаха

преди 1 година

Всички жертви,набедени че са заради ковид, на практика са жертви на здравната система и купеното от фармамафията управление. Тепърва ще излиза информация и за жертвите на т.нар. ваксини. За съжаление хората ги няма вече

16

SPAS

преди 1 година

SPAS - усложнения, предизвикани от шипове, след ваксинация с активна ваксина Covid-19 (https://osf.io/q94b) - Симптомите засягат всички основни органни системи, като периферната и централната нервна система (приблизително 16-20% от съобщените странични ефекти), опорно-двигателния апарат (приблизително 16-20% от съобщените странични ефекти) и други. 12-14%) и сърдечно-съдовата система (приблизително 2,2-3,4%), дихателните пътища (приблизително 4%), чревния тракт (приблизително 7,5-9,3%),....

15

Анонимен

преди 1 година

На лъжата краката са къси. Ковидциркът и украинският цирк се оказаха некадърни представления с предизвестен край.

14

Анонимен

преди 1 година

Фалшивите сертификати капят.