22

Ъхъ !

преди 1 година

Играчи в България - бол ! Ще се заиграват "политиците" като на хоро ! Големите лъжи ще станат забравени мантри, а кокала ще глозгат комунисти,авантюристи,центристи, дебеисти, Манолова-ци , Настимир Ананиевци, Кокорчовци, Про100 Кировци и мноооого още ......... - ци ! Щом българина е съгласен да го дерат , нека ги избира!

21

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме промяната са проамерикански настроени, а ББ разчита на Енп и лично на Манфред Вебер. В БГ бързо набира електорат Възраждане. Мисля, че поне засега, след изборите на 02.10. съюз между ГЕРБ и ПП е невъзможен Ако опитите да се състави кабинет бъдат неуспешни,дай Боже най-после от ръководството на ГЕРБ да решат ББ да отстъпи настрана в името на стабилността на държавата.Не е никак лесно, Пожарникарят е брандът на ГЕРБ,но е възможно.Иначе - Възраждане и поредният тежък срив за държавата

20

Мъка ми е за вас.

преди 1 година

..като ви гледамколко ви е акъла и КВИ сте НЕКАДЪРНИЦИ!

19

Анонимен

преди 1 година

Само ВЪЗРАЖДАНЕ

18

Анонимен

преди 1 година

Знам за кой НЯМА да гласувам.За Демократична България. Никога!

17

Анонимен

преди 1 година

Едва ли ще имаме стабилно управление! Но в никакъв случай ГЕРБ Няма да бъде водеща! Помним побоищата по площадите! И този който никога не е гласувал за ГЕРБ.Пак Няма да гласува за Групировката на бившият комунист и мутра Борисов!!

16

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ ,ще духат супата .Бах то меките китки

15

Анонимен

преди 1 година

_________________Това заяви политологът Цветанка Андреева в ефира на "Денят ON AIR".Според политолога доц. Стойчо Стойчев пък е напълно възможно да бъде съставено правителство. _____________________________ Оправете си българския бе третополови неграмотни некадърници с меки китки! При женски род не се ползува пълен член освен за . .

14

Анонимен

преди 1 година

И какво предлага номер 14?Едно голямо Нищо!Може безпроблемно да си ходят в Сибир ,но няма да са интересни защото ще повтарят клишетата анти,анти ЕС и НАТО,безинтересно.Но ако за РФ е логично високо въоръжена държава,за *** без ЕС и НАТО,ще си останем с олигарсите да ни въртят на малкия си пръст още по свободно защото няма да търсят вратичките на демокрацията както досега или да ставаме протекторат на изток.Виж Сърбия уж се клатушка,но си гледа интереса,а номер 14 удря на кухо,въпреки мускулите.

13

Анонимен

преди 1 година

Стабилно мнозинство може и да няма,важни са правилни политики,прозорливост за да се стабилизира държавата,без ти на мене аз на тебе,без тези безумни "съдебни "реформи обслужващи олигарси,техните авоари и на организираната престъпност.И докъде стигнахне от дъвчене на "съдебни" реформи на ДБ,до закрила на орг.престъпност,нарко и олигарси,дрогирани шофьори,канали за мигранти,и чадър от горе.И защо?Щото имотния Рашков е най вещия и "точно" за КПКОМПИ.Е каква стабилност?А мушенгиите на Нинова?А на ПП

12

Анонимен

преди 1 година

ПП грандиозния провал минаха с танк, оставяйки дългове и корупция,вкл.кражби и беззаконие.Нямат място повече в политиката,да баламосват хората а и с такива индивиди Кико,Коки,Лорер или Бойкики на прокопи няма стабилност,защото целта е овладяна и обрулена държава от задкулисие и марионетки.Или ако се изолира задкулисие, корумпиращи олигарси и мошеници от прехода,разни филски платени лобисти и най вече народа прогледне кое е важно за растеж и кое пречи може и да се случи,но малки са шансовете.

11

Анонимен

преди 1 година

Коалиция м/у ГЕРБ и ПП е нон сенс и никога не трябва да се случва,ще е провал,както и не трябва да се случва ПП да са втори,защото тези измамници и марионетки са крайно вредни.За съжаление едно посолство си позволява да ги събира в коалиция,заради имиджа на една провалена посланичка,което нас не следва да ни засяга.Чак и Плевналиев се подвизава за глашатай при все,че ПП са провал и отделно заради оня олигарх медийния който продължава да смуче грандове,да манипулира и корумпира,а оная не се трае

10

Шефрет

преди 1 година

Възможно най противната купена от Сорос и Доган пъчъвръ

9

Анонимен

преди 1 година

Цецке, немам нищо против да те деля с Либовника! Толкова те обичам!!! Може и чевермe да си правиме.

8

Либовника

преди 1 година

Обичам ТА, Цецке!!! Ожени сА за мен!

7

Анонимен

преди 1 година

Проклети да са тези дето предизвикаха този вот, дано Господ се погрижи за тях. Спомняте ли си герб като хванаха властта колко години реваха, че тези преди тях са виновни, а сега плюваха следващите, че за 5 месеца какво са направили. Нагаждачи алчни за власт.

6

Да бе!

преди 1 година

Каквото и правителство да бъде съставено, то ще бъде путинистко, защото всичките партии, които участват в изборите са путинистки. Точка.

5

Анонимен

преди 1 година

Къде е ,,нашия " лидер да каже....работа,работа,работа...Ще ви дам едни избори.Всеки да си гледа гьола.Аз спалнята с пиячката и пачките.Вие студентите при овцете ..,нема по прос от мене.Аз щом съм ви обещал само работа, значи ще работите за без пари за наше благо.Щото ние , нашата партия некой ни се отблагодари 100 години напред.

4

Аууу

преди 1 година

Цвитанка много ги усеща тия работи явно. Утре ще й звънна да я питам на кого да заложа в неделя. Пък ако спечеля, ще я поканя и на гала вечеря, хахахаха.

3

Анонимен

преди 1 година

Какво значи ,,стабилно мнозинство" ?..има стабилна диктатура на пролетариата Има стабилна кражбатура на Борисоф...Но туй животно вече сме го гледали филма 12 години