46

Гошо

преди 1 година

Стига със тези Украинци погледнете и за Българите също няма каде да живеят и какво да ядът

45

Сульо

преди 1 година

За Карловско ФУРГОНИ и мизерна или никаква помощ,а за тия Курорти ...Няма по скапана дРъжава от нашата!

44

Казуар

преди 1 година

Много руски фашисти пишат тука.

43

Анонимен

преди 1 година

Тия докога ще ги разхождат по хотелите? Нали им беше свършила програмата?

42

Не ви разбирам

преди 1 година

Аз съм доволен от моята съседка украинка. Приятно момиче.

41

Долу ДПС ГЕРБ ИТН

преди 1 година

До кога тези *** от Украйна ще ги храни България. Украински айлякчии безплатно на почивка в България за сметка на бедните българи които живеят на прага на мизерия. Да се махат от тук или да почват работа или в лагери за бежанци както им се полага.

40

До 57

преди 1 година

Защото хотелиерите после ще искат пари от държавата за провалените летни сезони в последните 3 години. Така хем и те са доволни, защото получават по 1200 лева на човек целогодишно, хем и държавата е спокойна, че им е осигурила пари и хотелиерите няма да блокират държавата. Разбираш ли? Нали знаеш, че нито държавата, нито българските бизнесмени го правят от алтруистични подбуди. Освен това, тези пари са осигурени от ЕС, а не от българския бюджет.

39

Анонимен

преди 1 година

Нали Украйна съвсем скоро ще се освободи, а след това ще унищожи Русия? Защо е нужно тези хора да се местят на нашето море? Могат направо да тръгват за освободените територии.

38

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ОЩЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПОДМЯНАТА

37

Анонимен

преди 1 година

33-КАЗАХА. "ФУРГОНИ" - ИЗЕДНИЦИТЕ.

36

Анонимен

преди 1 година

Е бре курорте! За българите от карловско 375лв, даже и фургони за всички няма, а за навлеците СПА!!! Мила родино, пардон - "мащехо" ти си земен рай, ама не за българите! Относно ЕС и помощите за окраинците - идват индиректно и от нашите джобове. Вноската на България към бюджета на ЕС: за 2020г - 1295,5млн, за 2021 - 1680,2млн.!!! Аре честито на печалившите!

35

анализатор

преди 1 година

До: 44 Виж какво, това са изцяло проблеми на българската държава, и украинците нямат нищо общо! В съседна Сърбия например украинците ги настаняват в бежански лагери, създадени още през гражданската война в Югославия.В тях има всичко. Санитарни пунктове, аптеки, магазини, абе всичко! Но не са хотели пет звезди с казино, нощен бар, джакузи и тайландски масаж - няма такива глезотии.

34

Анонимен

преди 1 година

Абре нали оня клоун нали уж вече победи,какъв още го дирят тия тук?

33

До 3

преди 1 година

"Преди да ги изселят навсякъде се чуваше само украинска реч. Сега пак ще трябва да се мъча да се интегрирам в собствения си град." В София не са толкова много, но на определени места доста се забелязват. В тази връзка точно си мислех, хората от морските градове как го понасят това...

32

Анонимен

преди 1 година

Абе.... Адски гадно е да си бежанец в България. Лятото в планината... Есента на морето... Като почнат мидите и сафридите да скачат сами в тигана. Зимата в кой курорт на ски ще ги водите? Ама винаги има едно НО. Просто тия не могат да си и представят колко е скапано зимното време по морето. Кокалите ще им изгният...

31

мак

преди 1 година

До Анонимен41. "По-специални", защото Европа така иска. Пък и, колко хора по селата с години нямат мед. обслужване? Гн...усна работа.

30

хотелиер

преди 1 година

Нема проблем, купили сме им украинско зърно да ги храним.

29

Анонимен

преди 1 година

С какво да по специални тия украински "бежанци" от другите,та да им се осигуряват по 1200 лева месечно?

28

Кьосев

преди 1 година

Я ги натирвайте за към Украйна!

27

Анонимен

преди 1 година

Тикайте ги в трудов лагер да си изработят престоя