7

Все ми е 300

преди 1 година

И аз обвинявам ГЕРБ но това не ги спира

6

Щирлиц

преди 1 година

В Бойколандия е така от 13 години.

5

емигрант

преди 1 година

Да бе той шофьора ги е събрал и е вземал големите пари ? Кой стои зад трафика не ги интересува, най-лесното е да се обвини в случая шофьора, дребната риба ще "обере пишкира", а трафикантът ще продължи да вкарва шаLваруги да прибира големите пари от които ще "дари" я на прокурор, я на политик за чадъра над него ! С такива разследващи и прокурори няма как да се спре нито корупция, нито трафик на дрога и мигранти, и Тиквата като се върне пак Мата Хари ще вилнее....

4

анонимен

преди 1 година

Арестувайте братя Алгафари бе,имитация на разследващи полицаи,тези мигранти са от Сирия,Алгафари какви са,преди години хванахте единия Алгафари да"внася"мигранти,Нидал го извади от затвора,какво се правите,че разследвате като всички знаят,че този трафик на мигранти се ръководи от братята Алгафари,един път спасен вече знае,че е недосегаем?Каква е тази държава,каква е тази полиция,знаят се всички престъпници и никой нито ги търси,нито иска да ги разкрие,явно чекмеджета имат всички престъпници ?

3

МВР Е ОПГ

преди 1 година

Зад незаконното преминаване на българската граница 100% е бизнес на БГ МАФИЯТА която от другата страна си сътруднече със турската мафия. Има гранични в играта и милицйонери.

2

Bond

преди 1 година

Показна публична екзекуция на шофьора и матрЯла дето е возил, и да видим дали ще са толкова ербап трафиканите и "стоката" в бъдеще!

1

Уонко Нормалния

преди 1 година

Кешовица и по Невинен от бебе! Даже не е карал той ще го изкарат. Знае се матряла и Схемата.