48

пуйката

преди 1 година

Сетих се за една песен,в която има и сметки - "На Бургаската гара,до светофара..." и започнах да смятам 48 мигранти по 1200 лева издръжка на месец(преди пет години четох,че е толкова била) е 57 600,а за година е 691 200 лева.Друга сметка - за незаконно преминаване на границата по една година ефективно с осигурена работа разходите ще са нула и вместо статут на бежанец обратно до Турция или Гърция откъдето са влезли.

47

Динко 2

преди 1 година

Жалко, че Динко се потроши, сега аз трябва да продължа неговото славно дело. Отивам на границата като храбър защитник на Вала, видя ли черен бродник стрелям на месо и без друго не са хора тея изчадия, с тях или без все тая ...

46

Измества се темата

преди 1 година

Която не е дали е палнолетен а за ТРАФИКА НА МИГРАНТИ със любезното участие на българската мафия. Визирам митнически служители и милицйонери ~YOU KnoW IT~

45

Анонимен

преди 1 година

Не бе, как ще е пълнолетен, те си имат бради до кръста от 3ти клас, и карат по-добре от Вин Дизел по рождение.

44

Радослав

преди 1 година

И като го осъдите на 20 или доживотна? Роднините на загиналите ще го хрантутят с данъците си цял живот! Ще стоят на студено за да може да си плащат данъците и Омар да е на топло за да не му се нарушават човешките права! Каква справедливост е това роднините на жертвите да издържат и да се грижат за това убиеца да е на топло с 3 хранения на ден? Трудов лагер ни трябва! И всички такива индивиди да са на самоиздръжка в лагера!

43

Бай Иван

преди 1 година

Комитета от хелзинки ще му поемат защитата както на убиеца австралиец ;) !!!!

42

Анонимен

преди 1 година

На убиецът на Милен дадоха 9г ама адвоката го измъкна с домашен арест защото на гости му сипали наркотиците упойващите вещества затова няма да ги лежи А Омир ще ги лежи оти е от друго племе като кокошкарите и ромите

41

Анонимен

преди 1 година

Нареждате мините и да заповядат !

40

и те така

преди 1 година

най добре до живот без право на замяна .

39

Сата НАТО

преди 1 година

Как са доказали, че е пълнолетен и защо ТВЪРДЕНИЕТО на Прокуратурата се изнася в медиите като доказан (медицински) факт ?

38

Анонимен

преди 1 година

Този не е убиец,а инструмент за убийство,като пистолет в ръката на убиец.Истинските убийци са малка група същества,която му е дала статут за пребиваване.Кои са те?Защо журналята не ги показват?Отвличат ни вниманието от истинските виновни.

37

....

преди 1 година

Доживотен затворСлед 20 години това *** ще е на 38,сигурно ще прегази още някого

36

Анонимен

преди 1 година

Аз гледах записа на катастрофата и не ми прилича точно на убийство.

35

Анонимен

преди 1 година

"Така, ако бъде признат за виновен, той може да получи наказание от 15 до 20 години затвор или до живот."_________Доживотен, доживотен. Само терорист би прегазил кола с двама души вътре. Не искам след 20 години да го пуснете и да прочета, че е направил атентат в страната.

34

Анонимен

преди 1 година

сега ще му дадат 4-5 години. после поживо поздраво.Ама защо се злобите на Семерджиев на който половината районно му носи стълба колко ще ми дадат? Ами на тоя дето уби Милен Ьветков? Ми на оня наркоман който беше прерязал гърлото на жена си с кухненски нож? Пак герберско синче май? Семейството на ушевите ще има късмет ако въобще изкарат неква присъда.Да внимават Омар да не ги съди в Страсбург защо са му пречили да кара рейс.

33

ДАЙТЕ МУ УСЛОВНА!

преди 1 година

Е, И? ЗАЩО Е ОЩЕ ЖИВ?

32

Анонимен

преди 1 година

Омар,стриди,миди вилнеят по улиците ,колят,бесят добре дошли в проспериращ ес

31

Анонимен

преди 1 година

Напаст

30

Анонимен

преди 1 година

Всеки извършил по-опасно умишлено престъпление не трябва да има смекчаващи обстоятелства дори да е непълнолетен.

29

Анонимен

преди 1 година

А на убиеца на Милен Цветков колко години дадоха?