40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 - Баба ми " слухтеше наоколо " докато не и сипах двойна доза приспивателно и така с жена ми направихме първите две ( близнаци ) бе з баба да разбере !

39

Анонимен

преди 1 година

До Digger Дрън дрън. Да не би софийските момчета и момичета да са били в по-изгодна позиция, след като повечето апартаменти са двустайни или в най-добрия случай тристайни, но едната стая е преходна? В такова родителско жилище как и двете им пораснали деца да доведат брачни половинки? Или на теб не ти пречи да живеете три поколения в едно такова апартаментче като в дядовата ръкавичка и да правиш деца на половин метър от баба си, която страда от безсъние и слухти какво става наоколо?

38

Digger

преди 1 година

До онзи с наема - висок наема , ама не си седяхте по селата а се бутахте в София!!! Сега от селтици няма въздух вече!!!

37

Анонимен

преди 1 година

тази има нужда от психологичен преглед, направо с психолог да живее на 2 срещу 3, че може да си посегне, даже за по-сигурно в психиатрията

36

младеж на 70 г

преди 1 година

тая вече не се чува и какво говори :)

35

Анонимен

преди 1 година

Я СЕГА ДА ВИДИМ ГОЛЕМИТЕ УСПЕХИ- ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА УПРАВЛЕНИЕ- 17.4% ИНФЛАЦИЯ НА ХРАНИ 40%, НА ГОРИВА В ПЪТИ- ТИЯ ДАЛИ СИ ВЯРВАТ.

34

Анонимен

преди 1 година

Единствените млади хоеа които биха подкрепили БСП са децата и внуците на нейните лидери ( разбира се ако им се отвори достатъчно близка секция в западните държави в които се намират) нали така г-жо Нинова?

33

Анонимен

преди 1 година

Млади хора и БСП в едно изречение - това е някакъв оксиморон. Ако все пак наистина съществуват такива заблудени млади души им препоръчвам да разровят нет-а за т.нар. Виденова зима и да си направят сметаката . БСП са неспособни да направят каквото и да било освен да фалират държавата и място в парламента за тези комунисти не трябва да има.

32

Анонимен

преди 1 година

Те дъртаците вече не искат да чуват за БСП, тая овца дрънка за млади

31

Анонимен

преди 1 година

Силно се съмнявам това да е истина.

30

шопендар

преди 1 година

ПП.ТОВА ЛИ СА И МЛАДИТЕ КОИТО ЩЕ РЕШАВАТ ДЕМОГРАВСКИТЕ ПРОБЛЕМИ,АКО Е ТАКА,ОЗНАЧАВА ЧЕ НИНОВА СЕ ЕПВРЕДИЛА ТОТАЛНО

29

Боце

преди 1 година

Боже, Боже...Леля Корни и тя в някакъв собствен свят живее... Досущ като харвардските политически шмекери и изпечени крадци. Доскорошната "управленска" коалиция изобщо не знаят къде се намират и на кой свят живеят. Както и много подценяват народа. Нищо, идват избори! Хора, този път си опичайте акъла.

28

шопендар

преди 1 година

така де=нали това ви емотото,ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ,СЪЩО КОМУНИСТИ,ЗА ДА СЕ ОПАЗЯТ ОГРАБЕНИТЕ КАПИТАЛИ,И УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА ДА СЕ ЗАПАЗИ В РЪЦЕТЕ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ,ПА БИЛО И ЗАДКУЛИСНО

27

Анонимен

преди 1 година

До Нинова погреба БСП От изброените 23 човека на снимката аз видях само 4-*** млади хора .Петият беше Я.Божанков. Мисля, че няма да победите, др.Нинова, във Великотърновска област.

26

Анонимен

преди 1 година

Ще и се на б*ив*оли*цата да я припознават младите, но това изобщо не е така. На тях изобщо не им дреме за скапанаата бсп!

25

Нинова погреба БСП

преди 1 година

Затова ли ви дават 8% на изборите в статистиките?

24

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, и онази с бастунчето и тя ли е от младите? :))))))))))))))))))))))))))))))

23

Анонимен

преди 1 година

Сигурно са същите младежи дето припознаха ДБ за своя, след което припознаха ИТН за истинския спасител и след това рязко се припознаха в ПП за да са в крак с модата. За припозналите се в Иванов, Трифонов, Петков и Нинова имам новина: Не е случайност. Такива сте си.

22

ЕЛАТЕ ХИЛЯДИ МЛАДЕЖИ

преди 1 година

НА РОДНАТА СТРАНА НАДЕЖДА - НАИСТИНА НА СНИМКАТА ПО-ГОРЕ СА САМО МЛАДЕНЦИ !!!...

21

гост

преди 1 година

ПЪЛНА ИЗМАМА СА ПРОЦЕНТИТЕ НА СОВА ХАРИС . БСП С 12, 7 ПРОЦЕНТА Е ЛЪЖА . НИНОВА ЗАГУБИ АЛЕКТОРАТА СИ ЗАРАДИ АЛЧНОСТА ДА УПРАВЛЯВА НА ВСЯКА ЦЕНА . ТЕЗИ ПРОЦЕНТИ ГИ ИЗФАБРИКУВАТ МАШИНИТЕ , КОИТО НЯМА ДА СЕ ПРОВЕРЯВАТ . МАШИНИТЕ СА ЕДНО , А БЮЛЕТИНИТЕ ИЗЛЕЗЛИ СЛЕД ТЯХ Е ДРУГО . ИЗМАМНИЦИ . ВЪЗРАЖДАНЕ СА ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ , КОЯТО СИ УВЕЛИЧАВА ФЕНСКАТА МАСА И РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ УПРАВЛЯВА ЗА УЖАС НА КРАВАРИТЕ ОТ ЗАДОКЕАНСКАТА ДЪРЖАВА . РЕАЛНИТЕ ПРОЦЕНТИ НА ВЪЗРАЖДАНЕ СА НАД 20 ПРОЦЕНТА