230

Капутинн

преди 1 година

Путин беше много мазно унижен вчера от уж неговите приятели. Китай и Индия го гледат като плячка вече и са си поделили части от Русия. Импотентността на старчето е видна от километри и хиените точат зъбите.

229

Анонимен

преди 1 година

Путин подчерта, че американците изнасят собственото си зърно от Украйна. "Американците като цяло са прагматични хора. Когато говорим за износ на зърно от Украйна, знаете ли кой го изнася? Американските компании притежават по-голямата част от това зърно. Оказа се, че земята в Украйна отдавна е продадена на американски компании, това е тяхно зърно, те изнасят своето зърно"

228

Анонимен

преди 1 година

Нежните путинистчета коментират, колко е зле запада, използвайки 100 процентова западна технология. Ахахахахахахахаха. Няма такива га*лоши като путинските фенки. Ахахахахахаха.

227

Стават, стават...

преди 1 година

....и ти ШЕ станеш китайски васал...щото нямаш друг избор!

226

Анонимен

преди 1 година

Лао Дзъ: Ако седиш достатъчно дълго на брега на реката, рано или късно труповете на твоите врагове ще минат покрай теб. Китайците седят и чакат, имат достатъчно време.

225

Анонимен

преди 1 година

За, стават необратими промени, Русия се разпада, но остава суровинен придатък на света, най-малко след 10 години. Дотогава санкции. А Китай е фабриката на света, ако не се вразуми и това ще загуби.

224

Анонимен

преди 1 година

Да, така е, стават необратими промени в световната политика и икономика. Русия вече не участва в тях, изхвърлят я отвсякъде.

223

Анонимен

преди 1 година

267 Ние трябва да се спасим от тях, свободният свят.

222

Анонимен

преди 1 година

Този побъркан индивид го придружават 8 души когато ходи до тоалетната.

221

Не се чуди...

преди 1 година

Чети Оруел , за да разбереш какви душевни исоциални вреди нанася социалистическата ДИКТАТУРА на обикновения човек и ще разбереш ..

220

Анонимен

преди 1 година

Винаги съм се чудил защо само лунатици, параноици и пияници управляват тая страна ? Нещо във въздуха ли има радиация ли някаква изтича , какво е сбъркано там? Как може за почти 100г да не намерят няколко читави управника да ги извадят от мизерията (буквална и умствена). Имат всички предпоставки (ерсурси ,земя , работна сила) да са най - богата нация на планетата и са постигнали икономика колкото щата Тексас(това дори не е най богатият щат)

219

Уххх

преди 1 година

Просто вече ,няма *** да могат да ти налагат санкций/изключване от Swift и ограничения ако не им даваш без пари ,защото ще има и друг полюс при който може да отидеш . И зелената тоалетна хартия без покритие за 10 г никой няма да я ползва.Ресурсите са при тях ще пазаруваш в каквато валута ти кажат, долара е мъртъв,ама змията хапе най-много преди да умре.

218

Анонимен

преди 1 година

Временни турболенции има и ще има.Едно не ми е ясно.Защо всичко се е юрнало към гнилия Запад със своите брюкселски бюрократи *** и т.н.Защо хилядни походи латиноси въпреки оградите отиват към цитаделата на световния империализъм САЩ.Защо давейки се умирайки под палещите лъчи на слънцето умират в Сахара десетки хиляди на път за Запад.Та там са неверници,пият вино и ядат свинско.Защо никой не се е насочил към необятната Русия ами бягат като дявол от тамян от нея.Към Китай.Нов световен ред.Дръ

217

анонимен

преди 1 година

Стават промени, майка ви путин-ска и бай-дънска! Ще изтепате света и после ще управлявате топките си, наляво и надясно!

216

Анонимен

преди 1 година

До 276. Прав си. Къде ще се мери Русия с икономически гигант като нас?

215

Анонимен

преди 1 година

Икономическото джудже Русия и икономика...хахахахахахаха :)))))))))))))))))

214

Считам, че

преди 1 година

До Бесен - съгласен съм и само малко ще допълня: успоредно, в този контекст, Китай ще я използва за свой килер! А лилипутин или друг като него само ще се отчита пред Пекин за наличността по рафтовете.

213

Анонимен

преди 1 година

Този още се мисли за фактор? Всеки се гъбарка с него.

212

Бесен

преди 1 година

Вярно е, че стават промени в световната политика. Най накрая поставиха Русия на подобаващото й се място - политически и социално безперспективна азиатска сатрапия, подходяща единствено за суровинен придатък на цивилизования свят.

211

Хей путик след ШОС

преди 1 година

е само дъното.